ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امکان ماندن براده آهنی در سفیدی چشم

روانپریش
03-01-2014, 19:48
دوستان سلام
من چند وقت پیش موقع کار با سنگ فرز یه برداه ریز تو قسمت سفیدی چشم افتاد بعد از یه روز رفتم دکتر ایشون معاینه کرد و با دستگاه نگاه کرد گفت خارج شده اما العان حدود 3 ماه میگذره حس میکنم هنوز چشم میسوزه و بعضی وقتا تیر میکشه و خودم توی اینه نگاه میکنم هنوز براده داخلش هست اما دکتر با دستگاه نگاه کرد گفت نیست
ممکنه دکتر اشتباه کرده باشه؟
و اینکه اگه این براده همچنان توی چشمم بمونه خطر داره؟
ترو خدا راهنماییم کنین خیلی نگرانم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روانپریش
05-01-2014, 19:44
فتم چشم پزشک کلی با دستگاه نگاه کرد گفت هیچی تو چشمت نیست
ولی خودم نگاه میکنم یه لکه سیاه خیلی ریز توی سفیدی چشمم زیر پلک هست ممکنه جای براده باشه؟ تقریبا مث این عکس به نظرتون این سیاهی چیه؟
عکس برای نمونه هست تقریبا اینجوریه چشمم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش چندتا قطره داد و یه پماد

javad2015
05-01-2014, 20:49
خیلی نگرانی یه اهنربا قوی بگیر جلوش ببین میاد بیرون یا نه.

A M ! N
05-01-2014, 22:23
بهتره برین پیش یک فوق تخصص، اگه تهران هستی بیمارستان رسول اکرم (خ ستارخان/شهرآرا/نیایش) دکترهای خوبی داره برای مثال دکتر قاسمی.. یا میتونین برین کلینیک دکتر پرورش من آدرس دقیق ایشون رو ندارم ولی اگه از همون رسول اکرم سوال کنید بهتون میدن؛ ممکنه اصلن براده ای داخل چشمتون نباشه چون اگه براده داشتید وضعتون خیلی وخیم تر ازین حرفا میشد و امکان داشت عفونت بکنه، به احتمال زیاد سوختن چشمتون به دلیل جای براده باشه که اونم با داروهای دکترتون باید حل بشه. ولی حتمن برین پیش دکتر قاسمی یا پرورش.

روانپریش
05-01-2014, 23:06
بهتره برین پیش یک فوق تخصص، اگه تهران هستی بیمارستان رسول اکرم (خ ستارخان/شهرآرا/نیایش) دکترهای خوبی داره برای مثال دکتر قاسمی.. یا میتونین برین کلینیک دکتر پرورش من آدرس دقیق ایشون رو ندارم ولی اگه از همون رسول اکرم سوال کنید بهتون میدن؛ ممکنه اصلن براده ای داخل چشمتون نباشه چون اگه براده داشتید وضعتون خیلی وخیم تر ازین حرفا میشد و امکان داشت عفونت بکنه، به احتمال زیاد سوختن چشمتون به دلیل جای براده باشه که اونم با داروهای دکترتون باید حل بشه. ولی حتمن برین پیش دکتر قاسمی یا پرورش.

این دومین دکتریه که رفتم گفتش هیچی توش نیست قبلی هم گفت چیزی داخل چشمت نیست

خیلی نگرانی یه اهنربا قوی بگیر جلوش ببین میاد بیرون یا نه.

ضرر نداره برای چشم؟

javad2015
06-01-2014, 11:36
ضرر نداره برای چشم؟
اینو باید از چشم پزشک بپرسی با یه تماس ساده.سایتی مثل تبیان هم پزشک داره نظر میدی جواب میده.
به نظرم نباید مشکل خاصی ایجاد کنه برا یه زمان کوتاه مثلاً 5 ثانیه ای

raana
10-01-2014, 22:49
این تاپیک رو هم مطالعه کنید:
افتادن براده آهن در سفیدی چشم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روانپریش
18-01-2014, 12:46
نزدیک کردن آهنربای قوی به چشم برای خارج کردن براده اهنی اشکال داره؟