ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید یه هارد پرتابل یا داخلی برای ارشیو

Mehrdad092000
03-01-2014, 17:57
سلام
دوستان یه هارد میخوام بگیرم برای ارشیو با عمره بالا حالا به نظرتون داخلی بگیرم یا خارجی؟
هارد اکسترنال وسترن داشتم هاردشو دراوردم انداختم توی pc اما نمیدونم چرا ارور گرفته میخوام یه جایگزین کنم اینو بفروشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
03-01-2014, 21:07
سلام
دوستان یه هارد میخوام بگیرم برای ارشیو با عمره بالا حالا به نظرتون داخلی بگیرم یا خارجی؟
هارد اکسترنال وسترن داشتم هاردشو دراوردم انداختم توی pc اما نمیدونم چرا ارور گرفته میخوام یه جایگزین کنم اینو بفروشم

سلام .

اگر قصد جابجایی روزمره اطلاعات را ندارید و اگر میخواهید در زمانیکه سیستم روشن هست آرشیوها بطور دائم در دسترس باشد پس بهتر هست که هارد اینترنال بخرید ؛ در اینصورت هاردهای اینترنال در مقایسه با هاردهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند . ولی اگر به مدت طولانی نیازی به اطلاعات ذخیره شده در آن ندارید و یا اگر قصد حمل و نقل هارد را دارید پس بهتره که انواع پرتابل بخرید .

Mehrdad092000
04-01-2014, 00:28
سلام .

اگر قصد جابجایی روزمره اطلاعات را ندارید و اگر میخواهید در زمانیکه سیستم روشن هست آرشیوها بطور دائم در دسترس باشد پس بهتر هست که هارد اینترنال بخرید ؛ در اینصورت هاردهای اینترنال در مقایسه با هاردهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند . ولی اگر به مدت طولانی نیازی به اطلاعات ذخیره شده در آن ندارید و یا اگر قصد حمل و نقل هارد را دارید پس بهتره که انواع پرتابل بخرید .
فکر نکنم ببرم جایی یه هارد 2.5 اینچی اکسترنال دارم حالا چی بشه وصل کنم ps3یا نه
هاردایه اینترنال میشه خاموش شن اوتو ماتیک دیگه؟نه ؟
از نظر قیمت عمر و کیفیت به نظرتون کدوم بهتره

ata.royalfalcon
04-01-2014, 10:45
فکر نکنم ببرم جایی یه هارد 2.5 اینچی اکسترنال دارم حالا چی بشه وصل کنم ps3یا نه
از نظر قیمت عمر و کیفیت به نظرتون کدوم بهتره

از نظر قیمت عمر و کیفیت به نظرتون کدوم بهتر

همانطوريكه قبلاً هم گفتم اصولاً هاردهاي اينترنال در مقايسه با هاردهاي اكسترنال احتمال كمتري دارند كه آسيب ببينند .

اينكه 100% خاموش بشوند امكانپذير نيست مگر اينكه كابل برق و ديتاي هارد را جدا كنيد . اما ميتونيد كاري كنيد كه در زمانهاي بيكاري به حالت Standby mode يا Sleep mode بروند .

ازقسمت control panel روی power option کلیک کنید (یا اینکه در قسمت search box منوی استارت power option رو تایپ کنيد) و سپس روی change plan settings کلیک و سپس روی Change advanced power settings کلیک کنید و طبق عکس زیر مدت زمان لازم رو وارد کنید .

البته ممكن هست كه اين هاردها توسط برنامه هايي مثل آنتي ويروس و defragementerـها و موارد مشابه ناخواسته دوباره فعال شوند . در اينصورت جهت جلوگيري از فعال شدن ناخواسته هارد ديسكها ميتونيد كليه پارتيشنهاي يك هارد را un-mount كنيد و در زمان لازم مجدداً mount كنيد .

آموزش :

اين قسمت از توضيحات مربوط به پارتيشن بندي يك هارد نو هست . اگر هارد شما از قبل پارتيشن بندي شده به نكته آخر (انتهاي اين پست) مراجعه كنيد .

1. پس از اجرای برنامه disk management اگر هارد not initialized هست كه ابتدا باید با انتخاب حالت mbr و يا GPT هارد initialize بشه ، سپس روی پارتیشن unallocated راست کلیک و گزینه new simple volume را انتخاب کنید .

2. در مرحله specify volume size حجم مورد نظر را وارد کنید . اگر فقط يك پارتيشن ميخواهيد بسازيد ماكزيمم فضاي موجود را در كادر وارد كنيد .

3. طبق عکس زیر گزینه mount in the following empty ntfs folder را انتخاب کنید .

4. طبق عکس زیر یك فولدر به اسم دلخواه و در مسیر دلخواه بسازید و ok کنید .

5. نوع فرمت هارد را ntfs انتخاب کنید (حتماً باید ntfs باشه) و allocation unite size را روی default بذارید . میتونید یه برچسب هم انتخاب کنید مثل movie . در نهایت دکمه next را انتخاب کنید .

6. پس از اتمام کار به مکانی که فولدر را ساخته بودید بروید . این فولدر در واقع هارد شما هست .

7. برای unmounted کردن این هارد طبق عکسهای زیر روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید .

8. سپس طبق عکس زیر پس از انتخاب پارتیشن mount شده دکمه remove را انتخاب کنید تا پارتيشن unmounted شود .

9. برای mount کردن مجدد هارد کافیست دوباره Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید تا عكس زير ظاهر شود و سپس دكمه Add را بزنيد و از طريق browse همان فولدر قبلی را انتخاب کنید یا اینکه یک فولدر جدید (در هر مسیر دلخواه) بسازید و پارتيشن را mount کنید . توجه كنيد كه فولدرهاي انتخابي بايد خالي باشد .

نکته : اگر میخواهید پارتیشنی که از قبل ساخته شده و در my computer هم دیده میشه mount و unmounted کنید کافیست پس از انتخاب پارتیشن مورد نظر گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و سپس دکمه remove را بزنید تا letter آن پارتیشن حذف شود در این صورت آن پارتیشن دیگر در my computer دیده نخواهد شد (اگر هاردتان چندين پارتيشن داره كه بايد براي كليه پارتيشنها عمل بشه) . برای mount کردن طبق توضيحاتي كه در قسمت 9 توضيح دادم عمل كنيد . (تست کردم اطلاعات از بین نمیره) نکته مهم دیگه این هست که این روش مختص پارتیشنهای NTFS هست .

Mehrdad092000
04-01-2014, 15:23
ممنون ار جوابه کامل
پش شما هم میگی اینرتنال یگیرم -پیشنهاد برای خارجی و داخلی با عمر بالا چیه ؟؟سرعتش کم شد عیبی نداره
حالا پیشنهادت چیه ؟
این گرین وسترن من چرا اینجوری شده یهو به نظرت ؟از پاور سیستم قبلیم بود ؟الان عوض کردم سیستممو

ata.royalfalcon
04-01-2014, 16:56
ممنون ار جوابه کامل
پش شما هم میگی اینرتنال یگیرم -پیشنهاد برای خارجی و داخلی با عمر بالا چیه ؟؟سرعتش کم شد عیبی نداره
حالا پیشنهادت چیه ؟
این گرین وسترن من چرا اینجوری شده یهو به نظرت ؟از پاور سیستم قبلیم بود ؟الان عوض کردم سیستممو

پش شما هم میگی اینرتنال یگیرم

به نيازهاي خودتون بستگي داره كه در پست دوم هم اشاره كردم .

پیشنهاد برای خارجی و داخلی با عمر بالا چیه ؟؟

پيشنهاد ميكنم يك مدت از هارد سيگيت كه جديداً خريديد استفاده كنيد . اگر از عملكردش راضي بوديد ميتونيد مجدداً همين مدل را بخريد (البته اگر قصد خريد هارد اينترنال داشته باشيد) . براي هارد اكسترنال هم ميتونيد از مدلهاي Backup plus سيگيت بخريد .

علتهاي مختلفي داره . يه مدتي ازش استفاده كنيد اگر مقدار ارورها ديگه بيشتر نميشه و پايدار هست احتمالاً سيستم قبلي يه مشكلي داشته .

desirehd
04-01-2014, 17:53
دوستان قیمت هارد اکسترنال پورتابل 1.5 و 2ترابایتی چنده؟
برا حمل کنار لپتاپ میخام...
قیمتایی که میگین تا اول اسفند پایین هم میاد؟؟؟

ata.royalfalcon
04-01-2014, 19:48
دوستان قیمت هارد اکسترنال پورتابل 1.5 و 2ترابایتی چنده؟
برا حمل کنار لپتاپ میخام...
قیمتایی که میگین تا اول اسفند پایین هم میاد؟؟؟

از برند وسترن و سیگیت مدل 1.5 ترابایتی پرتابل موجود نیست (از برندهای دیگر اطلاعی ندارم) . دوترابایتی وسترن در حدود 390 تا 400 هزار تومن هست که البته با توجه به مدل ، گارانتی و موارد دیگر ممکنه کمی بالاتر یا پایینتر هم باشه .

Mehrdad092000
05-01-2014, 00:54
به نيازهاي خودتون بستگي داره كه در پست دوم هم اشاره كردم .

پيشنهاد ميكنم يك مدت از هارد سيگيت كه جديداً خريديد استفاده كنيد . اگر از عملكردش راضي بوديد ميتونيد مجدداً همين مدل را بخريد (البته اگر قصد خريد هارد اينترنال داشته باشيد) . براي هارد اكسترنال هم ميتونيد از مدلهاي Backup plus سيگيت بخريد .

علتهاي مختلفي داره . يه مدتي ازش استفاده كنيد اگر مقدار ارورها ديگه بيشتر نميشه و پايدار هست احتمالاً سيستم قبلي يه مشكلي داشته .
ممنون
به نظرم اینترنال بگیرم بهتره -چون یه کیسم دارم برای همین هارد گرین قبلیک بود خواستم میندازم روی اون (ادابتور و قابش)
سیگیته نمیدونم چجوریه فعلا -یچی میخوام برای ارشیو با عمر بالا به نظرم 7200 عمرش کمتره نه ؟
پیشنهاد اینترنال چیه ؟

ata.royalfalcon
05-01-2014, 09:52
ممنون
به نظرم اینترنال بگیرم بهتره -چون یه کیسم دارم برای همین هارد گرین قبلیک بود خواستم میندازم روی اون (ادابتور و قابش)
سیگیته نمیدونم چجوریه فعلا -یچی میخوام برای ارشیو با عمر بالا به نظرم 7200 عمرش کمتره نه ؟
پیشنهاد اینترنال چیه ؟

با توجه به اينكه تمايلي به خريد از برند وسترن ديجيتال (مدل Green) نداريد فعلاً مناسبترين گزينه همين سيگيت از سري 7200.14 هست . ولي پيشنهاد ميكنم يك مدتي از اين هارد سيگيت استفاده كنيد اگر راضي بوديد ميتونيد مجدداً همين مدل را بخريد در هاردهاي اكسترنال backup plus آداپتوري هم همين مدل بكار ميره .

Mehrdad092000
05-01-2014, 16:11
با توجه به اينكه تمايلي به خريد از برند وسترن ديجيتال (مدل Green) نداريد فعلاً مناسبترين گزينه همين سيگيت از سري 7200.14 هست . ولي پيشنهاد ميكنم يك مدتي از اين هارد سيگيت استفاده كنيد اگر راضي بوديد ميتونيد مجدداً همين مدل را بخريد در هاردهاي اكسترنال backup plus آداپتوري هم همين مدل بكار ميره .

نمیگم تمایل ندارم اما از وستر خرابی زیاد دیدم
حالا نمیدونم شاید پاور سیستم فبلیم مشکل داشت یا ......
بین اینا ؟
WDBFJK0030HBK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WDBWLG0030HBK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Backup Plus Desktop 3TB Drive STCA3000200
-------------------------
بعدش توی هارد های اینترنال سیگت هم گرین هستش نه ؟و یه سری هم video strog فرق اونا چیه؟

ata.royalfalcon
05-01-2014, 23:41
نمیگم تمایل ندارم اما از وستر خرابی زیاد دیدم
حالا نمیدونم شاید پاور سیستم فبلیم مشکل داشت یا ......
بین اینا ؟
WDBFJK0030HBK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WDBWLG0030HBK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Backup Plus Desktop 3TB Drive STCA3000200
-------------------------
بعدش توی هارد های اینترنال سیگت هم گرین هستش نه ؟و یه سری هم video strog فرق اونا چیه؟

1. از بین دو مدل هارد اکسترنال آداپتوری وسترن ؛ حداقل my book را انتخاب کنید . مدل نامبر دوم در واقع از مدلهای elements هست .
2. چند مورد از تفاوتهای بین Backup plus و my book را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم . هر کدام که با نیازهای خودتون بیشتر مطابقت داره همان را انتخاب کنید .
3. سابقاً سیگیت مدلهای گرین هم داشت مثل Barracuda LP یا Barracuda Green ولی این مدلها دیگر تولید نمیشوند .
4. میتونید هاردهای سری video storage هم برای یک سیستم عادی و معمولی استفاده کنید و مشکلی هم نخواهید داشت اما با توجه به ویژگیهایی که داره و اونو مناسب برای استفاده های ممتد و طولانی مدت (24×7) میکنه حتماً قیمت بالاتری هم خواهد داشت .

Mehrdad092000
06-01-2014, 00:11
1. از بین دو مدل هارد اکسترنال آداپتوری وسترن ؛ حداقل my book را انتخاب کنید . مدل نامبر دوم در واقع از مدلهای elements هست .
2. چند مورد از تفاوتهای بین Backup plus و my book را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم . هر کدام که با نیازهای خودتون بیشتر مطابقت داره همان را انتخاب کنید .
3. سابقاً سیگیت مدلهای گرین هم داشت مثل Barracuda LP یا Barracuda Green ولی این مدلها دیگر تولید نمیشوند .
4. میتونید هاردهای سری video storage هم برای یک سیستم عادی و معمولی استفاده کنید و مشکلی هم نخواهید داشت اما با توجه به ویژگیهایی که داره و اونو مناسب برای استفاده های ممتد و طولانی مدت (24×7) میکنه حتماً قیمت بالاتری هم خواهد داشت .

ممنون
1.مای بوک بخوتم بگیرم این مدل جدیدش توی بازار هست ؟یا همون قلیان ؟
2.برم ببینم کدوم بهتره اما فکر میکنم mybook عمر بالاتر داره چون سیگیته 7200 هستش
3.اینم هیچی
4.اینجوری خیلی خوبه که چون منم 24 ای کامپیوترم روشته این سری هم 2 مذل داشت یکی 7200 یکی 5900 فکر کنم خوب باشه تیو بازار گیر میاذ؟