ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک یه مشکل در دسترسی به فایل های یه پوشه و یک درایو

rezaali4
03-01-2014, 00:50
سلام به دوستان من دو مشکل دارم که فکر کنم یکی سخت افزاری و یکی نرم افزاری باشه واقعا نمیدونم
اول اینه یه دونه از هاردام نه میشه اطلاعات روش ریخت نه پاک کرد فقط میشه اطلاعات رو از روش خوند
دوم یه پوشه دارم که فکر کنم تو ویندوز قبلی که دسترسی های اون رو دستکاری کردم همون اتفاق بالا افتاده نمیدونم شاید هارد رو هم همین کار کرده باشم اما یادم نمی یاد
دسترسی ها اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وقتی میخوام دسترس خودم رو درست کنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منتظر کمک های شما هستم

Ahmad24
03-01-2014, 07:21
من خیلی وقت پیش از لیست کنترل دسترسی یا ACL برای غیر قابل دسترس کردن یه پوشه استفاده میکردم یادش بخیر
یه نرم افزار CLI یا خط فرمانی به نام FileACL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست دانلودش کنید و اگر فشرده بود از حالت فشرده خارجش کنید و تو یه پوشه قرارش بدید.متن زیر رو تو یه فایل به نام ACL.bat کپی پیست کنید.(پسوند فایل مهمه) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا خط فرمان رو با مجوز ادمین باز کنید و به پوشه ای که این ۲ فایل (FileACL.exe و ACL.bat) در اون هستند برید مثلا اگر در پوشه C:\FileACL هستند تایپ کنید :

حالا تایپ کنید :

یه راه ساده و بدون رمزگذاری ولی موثر دیگه که برای مخفی کردن اطلاعات استفاده میکردم این بود که یه فایل به نام Desktop.ini تو یه پوشه که میخواستم مخفی کنم ایجاد میکردم و توش مینوشتم :

بعد تو خط فرمان اون پوشه رو با دستور attrib +s سیستمی میکردم.آیکن پوشه به کنترل پنل تغییر میکرد و با دابل کلیک کنترلپنل باز میشد و محتویات پوشه تو سرچ ویندوز نمایش داده نمیشد.

حالا دیگه از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنم و از کانتینرها و سیستم فایل های مجازی برای نگهداری اطلاعات استفاده میکنم.(بدون رمزنگاری)

reza_026
08-01-2014, 22:07
سلام و با عرض خسته نباشید مشکل من این که وقتی می خوام درایور wifi نوت بوکم رو نصب کنم از من یه چیزی می خواد تو فایل installer بعد که اوکی می کنم میشه دسترسی ندارم؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟

BloodyDiamond
09-01-2014, 12:21
سلام
اول تمامی مجوز ها رو چک کنید که برای کاربر Everyone تیک خورده باشه...یا اگه این کاربر نبود میتونید از سربرگ security -> edit ->add اون رو اضافه کنید. اگه این کار رو کردید بازم نشد برید تو سربرگ security -> advanced -> owner-> edit و بعد اسم یوزر کامپیوتر خودتون رو به لیست مالکین پوشه اضافه کنید. امیدوارم که درست بشه. اگه بازم نشد میتونید فایل مد نظر رو تو یه درایو دیگه کپی کنید چون ممکنه مجوز دسترسی به درایو جاری رو نداشته باشید.