مشاهده نسخه کامل
: کانسپت و پست پروداکشن چیست؟
Mojtaba_anima
02-01-2014, 20:28
سلام دوستان من این کلمه رو زیاد شنیدم یا توی آموزش ها دیدم ولی کار دقیقش رو نمی دونم هر کدوم از این بخش ها چه کاری رو انجام میده میشه که رانماییم کنید؟؟ کانسپت و پست پروداکشن چیست؟ و چه کاری انجام میدن ؟؟ دوست دارم هر کدوم رو با توضیحاتی بیشتر بدونم تشکر از همه دوستان
Lord-Voldemort
04-01-2014, 12:19
سلام
قسمت یا چیز خاصی نیست دوست عزیز:
کانسپت همیشه به همراه ایده میاد ، یعنی میکن کانسپت و ایده ، یه نمونه از چیزی که می خواین بسازین
این نقل قول رو بخونید
منبع: memarchitect
کانسپت چیست؟ کانسپت چکیده مفهوم و اندیشه نهفته در طرح معماری است این مفهوم می تواند:
قیاسی باشد (analogies) ، که به معنی الگو گیری از ویژگیهایی که برای طرح مفیدند ، مثل الگو گیری از روابط معماری گذشته برای یک طرح یا مقیاس قرار دادن کار هنرمندان در استودیو برای طراحی یک ساختمان آزمایشگاه ( لویی کان – ساختمان تحقیقات پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا)
استعاری و تشبیهی باشد ( metaphors and similes) مثلا استفاده از یک عنصر معماری برای به یاد آوردن یک مساله خاص ، (استعاره در ادبیات را ببینید) و یا به صورتی که عنصری را بتوانیم به موضوعی تشبیه کنیم مثل قاب سازی به دعوت. ( استعاره در معماری را از اینجا بخوانید چیزی دستگیرتون شد به من هم بگید)
جوهری باشد ( essences) توجه به جوهره درونی فضای معماری مثلا طراحی یک فضا با حس روحانی و تفکر برانگیز ( در مقاله مرجع از فضاهای لابی هتل اثر جان پورتمن مثال زده شده)
برنامه ای باشد (programmatic ) که در آن توجه به حل مسئله عملکردی و برنامه طرح در درجه اول قرار دارد. مثل خیلی از کارهای معماری مدرن.
ایده آل گرایانه باشد ، که ایده آلهای معمار در آن اولویت می یابد. مثلا توجه به معماری سبز و بهینه سازی مصرف انرژی. یا ایده آل گرایی میس واندر روهه در اغلب طرح هایش که برنامه طرح را تحت الشعاع قرار میداد.
و من اضافه می کنم کانسپت یا مفهوم نهفته در یک طرح ورای همه این تعاریف وقتی برای شما روشن میشود که بگویید : “ایده من در این طرح این است که …” یعنی تفکری که از آن به بعد طرح و برنامه معماری شکل داده میشود. منتها لازم است به نکته ظریفی اشاره شود ، اینکه داشتن کانسپت به معنی درستی آن کانسپت نیست ، در این راه ، بی راهه ها زیادند مثلا ایده کرم خاکی یک بی راهه است.
پست پراداکشن هم بعد از رندر نهایی ، یه مرحله ایی هست که توسط نرم افزارهایی که عکس ها رو ویرایش می کنه ، میان روی رندر کار می کنن مثلا نور رو تصحیح می کنن یا رنگ بعضی از مدلها و کنتراست یا اضافه می کنن یا کم می کنند .... نرم افزارهایی مثل فتوشاپ ، نیوک ، افترافکت .:n02:
موفق باشی
یا علی :n16:
Mojtaba_anima
04-01-2014, 14:53
سلام لورد عزیز بازم تشکر از این مطالب مفیدت
مثل همیشه گل کاشتی دمت گرم
خیلی چیزا دستم اومد موفق باشی و کامیاب.
naghshmehraz
31-10-2014, 11:21
رندرگیری پایان کار هر پروژه سه بعدی معماری نیست و تمام معماران و
سه بعدی کاران رندرها را برای اصلاح به فتوشاپ یا سایر نرم افزارهای ویرایش عکس می برند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش فارسی پست پرو داکشن فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.