ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشخیص خطای زیاد توسطclean registry

Azizi87
02-01-2014, 12:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
سیستم من لپتاپه که ویندوز 64 بیتی سون روش نصبه(اورجینال خود لپتاپ)،چن سوال داشتم،اول:نرم افزار clean registry موقع ورود اولیه به دسکتاپ اسکن میکنه و چندین خطا پیدا می کنه که عکسش را گذاشتم،چه کار باید کنم؟
دوم:وقتی وارد دسکتاپ میشه بسیار دیر آماده به کار میشه،مشکل چیه؟برای خالی کردن startup چه باید کرد؟
سوم:اگه بخوام ویندوز رو بروز کنم چه کار کنم؟خودش با وصل شدن به اینترنت اتوماتیک بروز نمیشه؟برخی مواقع ی کارایی انجام میده موقع خاموش شدن،که داره آپدیت میکنه و خاموش نکنید و ...

kases
03-01-2014, 17:47
سلام

برنامه clean registry رو خودتون نصب کردین یا اتفاقی سرو کلش پیدا شده؟ :n13:

تو برنامه بر روی fix issues کلیک کنید ببنید سیستم تعمیر میشه

برای اپدیت ویندوز برید به این مسیر بر روی check update کیک کنید تا اگه اپدیت نشده اپدیتهای جدید لیست کنه

Control Panel\Windows Update

اگه ویندوز 8 داری میتونی تو تسک منیجر سربرگ start up برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید

تو ویندوز 7 هم تو run تایپ کنید msconfig اینتر بزنید و در پنجره باز شده و در سربرگ start up میتونی برنامه ها رو غیر فعال کنی

Azizi87
04-01-2014, 10:02
سلام خدمت kases
فکر کنم خودش با ویندوز نصب شده بود،دقیقا نمیدونم.ویندوز اورجیناله.win 7 home premiume
با اسکن جدید بیشتر خطا پیدا میکنه،اولی و سومی.

kases
04-01-2014, 18:59
سلام

برنامه regclean pro از رو سیستم حذف کنید

برنامه malwarebyte نصب و اپدیت کنید و سیستم رو فول اسکن کنید (تو گوگل نام برنامه رو سرچ کنید)

به نظر میاد انتی ویروس هم رو سیستم ندارید؟

ترجیحا انتی ویروس avira free نصب و اپدیت کنید

Azizi87
04-01-2014, 22:43
ممنون از اینکه وقت میزارید.
انتی ویروس avast رو داشتم.حذف کردم و الان آنتی ویروس شید(که هر دو موتورnod و avira را داره) روش نصب کردم که البته مثل اینکه مشکل داره که شاید به 64 بیتی بودن ویندوز ربط داشته باشه(چون روی چندین سیستم نصب کردم ولی مشکل را نداشت).دارم از سایت شید رفع اشکال میکنم.

kases
05-01-2014, 01:19
شید که سرطانه
اصلا توصیه نمیشه

این تاپیک مطالعه کنید
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس شید (Sheed) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])