ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور از ssd به عنوان فضای cache برای HDD استفاده کنیم ؟!!

Mr.foad
01-01-2014, 20:57
سلام.
من به زودی میخوام یه لپ تاپ y510p بگیرم ! قصد دارم یه هارد ssd با حجم 8 یا 16 یا 24 واسش بگیرم که به عنوان هایبرد یا به عبارتی به عنوان cache ویندوز استفاده بشه !
بر فرض که من اون قطعه ی ssd رو گرفتم و در کنار هارد اصلی نصب کردم، بعد از اون باید چه کار کرد ؟!
ممنون

afshin b
01-01-2014, 21:20
اون هارد هایبیرید که شما شنیدین SSD جدا نداره. HDD با SSD با هم هستن در یک قالب.
اصلا هارد SSD با اون سایز نداریم که شما بخواین تهیه کنین.
اگه حتما هایبرید میخواین بهتره یه هارد هایبرید بخرین که بنظر من به قیمتش نمی ارزه (550 تومن برای یترا با 8 گیگ کش)
البته اینا نظر من بود شایدم هم اشتباه باشن.

Mr.foad
01-01-2014, 21:42
اون هارد هایبیرید که شما شنیدین SSD جدا نداره. HDD با SSD با هم هستن در یک قالب.
اصلا هارد SSD با اون سایز نداریم که شما بخواین تهیه کنین.
اگه حتما هایبرید میخواین بهتره یه هارد هایبرید بخرین که بنظر من به قیمتش نمی ارزه (550 تومن برای یترا با 8 گیگ کش)
البته اینا نظر من بود شایدم هم اشتباه باشن.

خیلی از لپ تاپ ها کانفیگایی دارن که علاوه بر هارد اصلی یه ssd با سایز 8گیگ یا 24 گیگ به همراهشون هست ! در واقع روی سوکت msata به جای اینکه خالی بذارن یه 8 یا 24 گیگ گذاشتن تا به عنوان فضای cache برای هارد اصلی استفاده بشه !
حالا سیستمهایی که این پورت msata رو ندارن مجبورن یا هارد اصلی رو بردارن و یه ssd بذارن، یا درایو dvd رو درارن و جاش یه ssd بذارن و یا در نهایت مجبورن با هزینه ی زیاد یه هارد هایبرد بخرن که اصلا به صرفه نیست ! یعنی همون چیزی که مد نظر شماست.

amin714
17-01-2014, 21:40
سلام.
من به زودی میخوام یه لپ تاپ y510p بگیرم ! قصد دارم یه هارد ssd با حجم 8 یا 16 یا 24 واسش بگیرم که به عنوان هایبرد یا به عبارتی به عنوان cache ویندوز استفاده بشه !
بر فرض که من اون قطعه ی ssd رو گرفتم و در کنار هارد اصلی نصب کردم، بعد از اون باید چه کار کرد ؟!
ممنون

یه جا تو سایت لنوو نحوه ی این کار رو نوشته بود، قسمت support سایت بود، ولی دقیقشو نمیدونم.

ولی شما اگه میتونین، یه مقدار بیشتر هزینه کنید و با ظرفیت 64 یا 128 گیگ بگیرین و اون رو به عنوان درایو ویندوز و بوت استفاده کنید، به نظرم بهتر باشه.

در ضمن y510 حافظه ی M.2 ssd میخوره که با msata ssd فرق داره و خیلی کمیابه.

V i r u s e r
17-01-2014, 22:55
منم با اجازه یه سوال بپرسم
نمی شه هارد هیبردی رو هًک کرد طوری که به جای اینکه SSD کش باشه به عنوان یه درایو جدا برای نصب سیستم عامل استفاده بشه؟
چون قیمت یه ترا با قیمت اس اس دی ۱۲۸ گیگ برابری می کنه و من فقط برای نصب سیستم عامل می خوام.
اگر SSD ۱۲۸ گیگ هم بزارم بازم باید یه هارد اکسترنال با خودم بچرخونم ...

ata.royalfalcon
18-01-2014, 00:04
منم با اجازه یه سوال بپرسم
نمی شه هارد هیبردی رو هًک کرد طوری که به جای اینکه SSD کش باشه به عنوان یه درایو جدا برای نصب سیستم عامل استفاده بشه؟
چون قیمت یه ترا با قیمت اس اس دی ۱۲۸ گیگ برابری می کنه و من فقط برای نصب سیستم عامل می خوام.
اگر SSD ۱۲۸ گیگ هم بزارم بازم باید یه هارد اکسترنال با خودم بچرخونم ...

فعلاً حداکثر حجم SSD در هارددیسکهای هایبرید هشت گیگابایت هست . فرض کنیم که بشه هـک کرد ولی هشت گیگابایت SSD برای نصب سیستم عامل (مثلاً ویندوز) خیلی کم هست!

V i r u s e r
18-01-2014, 00:52
فعلاً حداکثر حجم SSD در هارددیسکهای هایبرید هشت گیگابایت هست . فرض کنیم که بشه هـک کرد ولی هشت گیگابایت SSD برای نصب سیستم عامل (مثلاً ویندوز) خیلی کم هست!

سلام
در حال حاضر من فقط ۲.۵ گیگابایت برای سیستم عامل استفاده می کنم. اگر هم اس اس دی بگیرم فقط ۵ گیگش رو برای سیستم عامل کنار میزارم.
مطمئنم کافیه :n02:

امیر تتلو
31-01-2014, 20:40
از چه سیستم عاملی استفاده میکنی شما دقیقا مال من 35 گیگ جا میگیره

enzo_bouf
23-05-2015, 16:04
سلام دوستان من لب تاب ایسوس n551jk دارم هارد رو کامل فرمت کردم الان چجوری میتونم از هارد ssd24gb به عنوان کش استفاده کنم؟توی نصب ویندوز 2 تا هارد هست 1TB و 24GB هر 2 تارو فرمت کردم لطفا کمک کنید

enzo_bouf
24-05-2015, 14:02
دوستان کسی نبود کمک کنه؟ الان فهمیدم باید هارد ساتا رو از بایوس قسمت sata mode به RAID تغییر داد اما توی اون قسمت RAID وجود نداره لطفا راهنمایی کنید

supermax15
17-07-2015, 02:17
دوستان کسی نبود کمک کنه؟ الان فهمیدم باید هارد ساتا رو از بایوس قسمت sata mode به RAID تغییر داد اما توی اون قسمت RAID وجود نداره لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان من لب تاب ایسوس n551jk دارم هارد رو کامل فرمت کردم الان چجوری میتونم از هارد ssd24gb به عنوان کش استفاده کنم؟توی نصب ویندوز 2 تا هارد هست 1TB و 24GB هر 2 تارو فرمت کردم لطفا کمک کنید
منم همین سوال رو دارم کسی میدونه جواب بده
ایا باید ssd فرمت شده باشه ؟

ariyang
02-12-2017, 20:34
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم
من لپ تاب ایسوس دارم که 16 گیگ هارد ssd داره میخوام این هارد رو بزارم روی کش سیستم
بهترین و راحت ترین راه برای این کار چیه؟
کسی میدونه؟
میتونین راهنماییم کنین؟