ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کیس به تنهایی برای کار با فتوشاپ و کورلرو فایلهای سنگین

filtrmiltr
01-01-2014, 19:42
دوستان من یه کیس می خوام جمع کنم (مانیتور و کیبورد و.......دارم)برای کار با فوتو شاپ و کورل روی فایلهای 3 ،4 گیگی
اصلا نمی خوام اذیتم کنم و وسط کار بلنگه و قاطی کنه و کم بیاره
حدود سه و نهایت سه ونیم هم می خوام هزینه کنم
حالا مثلا شاید فعلا براش هارد نگیرم و ssd تنها بزارم تا بعدا یه هارد خوبم بگیرم و یا یه سری وسایل مثل رم رو شاید اگه الان مجبور بشم کمتر بزارم تا چند ماه دیگه که پول اومد دستم تکمیلش کنم
به بررسی هایی هم دوستان دیگه برام کردن و چبز مبزهیی که لیستشون زیر اومده رو پیشنهاد دادن لطفا شما هم نظر بدین تا به بهترین نتیجه برسم
سی پی یو 4670
مادر برد Asus Z87-A یا Asus Z87-Plus
رم Kingston HyperX Black 1600 یا Patrion Viper3 Black 2133
کارت گرافیک GTX650

Hessam 2
01-01-2014, 20:01
سلام - این سیستم کلاً با اسمبل و همه چیز میشه 3,600,000 تومان. حواستون باشه که گرون تر یه وقت نخرید.
ارزون تر خریدید که چه بهتر، فبح المراد... ;)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

filtrmiltr
01-01-2014, 21:48
سلام - این سیستم کلاً با اسمبل و همه چیز میشه 3,600,000 تومان. حواستون باشه که گرون تر یه وقت نخرید.

دوست عزیز میشه یهتوضیح راجع به پیشنهادت بدی و چه مزیتی نسبت به قطعاتی که من نوشتم دارن؟

Hessam 2
01-01-2014, 21:51
دوست عزیز میشه یهتوضیح راجع به پیشنهادت بدی و چه مزیتی نسبت به قطعاتی که من نوشتم دارن؟

والا توضیح که چه عرض کنم؟!
شما قطعات خاصی ننوشتین. اونایی هم که نوشتین، به جز مادربرد، بقیه ی مواردش ضعیف تر از لیستی هست که خدمتتون ارائه دادم.
مادربرد Z87-K کفایت می کنه. مادربرد بهتر، بودجه ی بیشتری میخواد که خب لزومی به مادربرد بهتر نیست.
اما در هر صورت اگر 4 تومن می کردید بودجه رو خیلی بهتر بود. می شد کولر و هارد اضافه کرد در لیست جهت خرید.

ظاهر کیس رو می پسندید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

filtrmiltr
01-01-2014, 22:05
کیس قشنگیه
می خواستم بدونم دلیل فنی و خاصی برای اتخابات داری؟

Hessam 2
01-01-2014, 22:09
کیس قشنگیه
می خواستم بدونم دلیل فنی و خاصی برای اتخابات داری؟

کاربری هایی که فرمودید رو به بهترین نحو، پاسخگو هست. اخیراً فروش داشتیم و خیلی راضی بودن.
من واقعاً نمی دونم چه توضیحی می بایست بدم؟
شما بفرمایید چه توضیحی؟
همین که بهتون اطمینان دادم، از سیستم انتخابی خودتون بهتر هست، بهترین پاسخ هست. :)
چیز بهتر هم با این بودجه شدنی نیست.

خیلی تمایل داشتم اس اس دی 128 گیگ بخرید که بودجه نرسید دیگه.

animsprite
02-01-2014, 00:32
خوب برای این سیستم و این کارایی که تولید گر م هم به همراه داره و با توجه به نوع چینش قطعات که بر پایه اور هم هست تو صیه میکن کیس حد اقل یه x5 fusion بردارین که تهویه خوب داره به همراه یک کولر پردازنده برا اور ....پیشنهاد میکنم فعلا ssd بر ندارید چون یه پردازنده اور شده ویک کیس مناسب بهتر جواب میده ...بعد ها میتونید ssd رو تهیه کنید ...انطوری از نظر هزینه تحت فشار قرار نمیگیرید

filtrmiltr
02-01-2014, 12:40
خوب برای این سیستم و این کارایی که تولید گر م هم به همراه داره و با توجه به نوع چینش قطعات که بر پایه اور هم هست تو صیه میکن کیس حد اقل یه x5 fusion بردارین که تهویه خوب داره به همراه یک کولر پردازنده برا اور ....پیشنهاد میکنم فعلا ssd بر ندارید چون یه پردازنده اور شده ویک کیس مناسب بهتر جواب میده ...بعد ها میتونید ssd رو تهیه کنید ...انطوری از نظر هزینه تحت فشار قرار نمیگیرید

البته من اصلا قصد ندارم سیستم رو اور کنم چون پایداری سیستم کم میشه و بهو دیدی وسط کار بدون سیو کردن سیستم ریست میشه و کلی زحمت به باد می ره
بنابراین دوستان سیستمی که پیشنهاد می کنن نیازی به اور کردن نیست بنابر این به جای 4670k l میشه 4670 بر داشت

Ali*Reza
02-01-2014, 12:48
البته من اصلا قصد ندارم سیستم رو اور کنم چون پایداری سیستم کم میشه و بهو دیدی وسط کار بدون سیو کردن سیستم ریست میشه و کلی زحمت به باد می ره
بنابراین دوستان سیستمی که پیشنهاد می کنن نیازی به اور کردن نیست بنابر این به جای 4670k l میشه 4670 بر داشت

سیستم بر مبنای اورکلاک در واقع یجور آینده نگر هست و ممکنه در آینده از ارتقای احتمالی و هزینه اضافی پیشگیری کنه.
در ضمن اور سیستم اگر اصولی و منطقی انجام بشه هیچ مشکل و آسیبی بوجود نمیاد.

animsprite
02-01-2014, 19:44
که چی با اور سیستم تحت فشار ریست بشه وقتی گفته میشه اور ...یعنی یک اور پایدار منظورم بوده نه صرفا اور برای رکورد.نه اصلا چنین چیزی نیست شما با یک کولر مناسب و اور این پردازنده تا مثلا ۴.۴ بصورت پایدار که توسط برنامه پرایم میشه به این پایداری وثبات رسید واز قدرت اور هم بهره مند یشین
به هر حال شما میگید اور نمیکنید قضیه فرق میکنه من دیدم اول پست زدی سیستم که کم نیاره احتمالا شما اور های غیر اصولی رو مد نظر تون بوده ....من همین پردازنده خودمو تا ۵گیگا هم اور ناپایدار صرفا جهت رکورد انجام دادم ولی پایداری در ۴.۶چیزی بود که مد نظرم بوده وهمین طور در مورد پردازنده رقیب در ایوی ها که البته رو ایر تا ۴.۹تونستم اور کنم

filtrmiltr
02-01-2014, 20:43
که چی با اور سیستم تحت فشار ریست بشه وقتی گفته میشه اور ...یعنی یک اور پایدار منظورم بوده نه صرفا اور برای رکورد.نه اصلا چنین چیزی نیست شما با یک کولر مناسب و اور این پردازنده تا مثلا ۴.۴ بصورت پایدار که توسط برنامه پرایم میشه به این پایداری وثبات رسید واز قدرت اور هم بهره مند یشین
به هر حال شما میگید اور نمیکنید قضیه فرق میکنه من دیدم اول پست زدی سیستم که کم نیاره احتمالا شما اور های غیر اصولی رو مد نظر تون بوده ....من همین پردازنده خودمو تا ۵گیگا هم اور ناپایدار صرفا جهت رکورد انجام دادم ولی پایداری در ۴.۶چیزی بود که مد نظرم بوده وهمین طور در مورد پردازنده رقیب در ایوی ها که البته رو ایر تا ۴.۹تونستم اور کنم
من چون خودم در مورد اور دانشی ندارم ترجیح می دم هزینه ای برای این کار نکنم به جاش کارای دیگه انجام بدم

Hessam 2
02-01-2014, 21:07
من چون خودم در مورد اور دانشی ندارم ترجیح می دم هزینه ای برای این کار نکنم به جاش کارای دیگه انجام بدم

تفاوت هزینه اش 30-40 تومنه! با این مبلغ کاری نمیشه کرد!

filtrmiltr
02-01-2014, 21:26
تفاوت هزینه اش 30-40 تومنه! با این مبلغ کاری نمیشه کرد!
خب اگه 30 40 تومنه فرقش من 4670k v, ld 'dvl

Hessam 2
02-01-2014, 21:53
خب اگه 30 40 تومنه فرقش من 4670k v, ld 'dvl

filtrmiltr
07-01-2014, 20:01

لطفا سیستم پیشنهادی دوستمون رو با این سیستم مقایسه کنید و مزیتها و تفاوت هاش رو _با توجه به اینکه می خوام برای کار با فوتوشاپ بر روی فایلهای چند گیگی استفاده کنم _بگید تا بهتر انتخاب کنم

سی پی یو Intel® Core™ i5-4670k Haswell Processor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مادر برد ASUS Z87-Plus LGA1150 Z87 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارت گرافیک ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GDDR5/)
رم Patriot Vaper3 Black Mamba 2x8GB 2133Mhz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاور Green GP650B-OC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حافظه Corsair Force GS 128GB SATA3 SSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کولر Thermalright HR-02 Macho ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیس Green X1 Basic Gaming case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته جمع قیمت هم 3630 میشه

...................
اما در هر صورت اگر 4 تومن می کردید بودجه رو خیلی بهتر بود. می شد کولر و هارد اضافه کرد در لیست جهت خرید.

شاید بشه هزینه رو به 4 تو من هم رسوند پیشنهادتون اونوقت چیه
درضمن من فعلا هارد و دی وی دی رایتر نمی خوام چون دارم ولی ssd پیشنهاد بدید 128 کافیه یا 256 ؟

Hessam 2
07-01-2014, 20:07
تنها تفاوت این هست که کارت گرافیک ضعیف تر انتخاب شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بودجه ی اضافیش که حدود 400 هست، رو سایر قطعات تاثیر گذاشته و کمی بهتر شده. همین.
تغییرات خاصی صورت نگرفته. در صورت خرید کارت گرافیک سطح پایین تر، این تغییرات کاملاً بدیهیست.

filtrmiltr
07-01-2014, 20:21
تنها تفاوت این هست که کارت گرافیک ضعیف تر انتخاب شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بودجه ی اضافیش که حدود 400 هست، رو سایر قطعات تاثیر گذاشته و کمی بهتر شده. همین.
تغییرات خاصی صورت نگرفته. در صورت خرید کارت گرافیک سطح پایین تر، این تغییرات کاملاً بدیهیست.
این کیس که من نوشتم رو میشه با 3700 با اسمبل جمع میشه کرد نه با 4میلیون و سیستم شما هم با 3600 جمع میشه

Hessam 2
07-01-2014, 20:24
این کیس که من نوشتم رو میشه با 3700 با اسمبل جمع میشه کرد نه با 4میلیون و سیستم شما هم با 3600 جمع میشه

می دونم عزیز... ما هم حرفی از سیستم 4 میلیونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نزدیم!
شما مقایسه خواستید، براتون مقایسه کردم که با خرید کارت گرافیک سطح پایین تر، میشه چنین تغییراتی که فرمودید، اعمال کرد در سیستم.

filtrmiltr
07-01-2014, 22:42
می دونم عزیز... ما هم حرفی از سیستم 4 میلیونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نزدیم!
شما مقایسه خواستید، براتون مقایسه کردم که با خرید کارت گرافیک سطح پایین تر، میشه چنین تغییراتی که فرمودید، اعمال کرد در سیستم.
به نظر شما اون سیستم که کارت گرافیک بایین تری گزاشته ولی باقی رو تقویت کرده کار منطقی انجام داده و یا نه؟

Hessam 2
07-01-2014, 22:45
به نظر شما اون سیستم که کارت گرافیک بایین تری گزاشته ولی باقی رو تقویت کرده کار منطقی انجام داده و یا نه؟

بله. کار منطقیی هست. منتها آینده نگری رو از کارت گرافیک سلب کرده.

filtrmiltr
07-01-2014, 22:58
بله. کار منطقیی هست. منتها آینده نگری رو از کارت گرافیک سلب کرده.

الان روی اون سیستم گرافیک بیشنهادی شما رو ببندم کار درستیه ؟ یا با این افزایش بودجه بیشنهاد دیگه ای دارید؟

Hessam 2
07-01-2014, 23:00
الان روی اون سیستم گرافیک بیشنهادی شما رو ببندم کار درستیه ؟ یا با این افزایش بودجه بیشنهاد دیگه ای دارید؟

پیشنهاد نهاییم رو دادم در صفحه ی قبل برای 4 میلیون. به گونه ای هست که قابل ارتقا هم هست. آینده نگری هم حفظ شده کاملاً. دیگه واقعاً بهتر، شدنی نیست. 8 گیگ رم هم کفایت می کنه. نکرد، بعداً میشه اضافه کرد.
ایشالله که این تاپیک به انتهای خودش رسیده باشه و خریدتون قطعی کنید. :)

filtrmiltr
08-01-2014, 18:02
پیشنهاد نهاییم رو دادم در صفحه ی قبل برای 4 میلیون. به گونه ای هست که قابل ارتقا هم هست. آینده نگری هم حفظ شده کاملاً. دیگه واقعاً بهتر، شدنی نیست. 8 گیگ رم هم کفایت می کنه. نکرد، بعداً میشه اضافه کرد.
ایشالله که این تاپیک به انتهای خودش رسیده باشه و خریدتون قطعی کنید. :)

سپاس فراوان بابت همه همکاره ها وراهنمایی هی همه دوستان :n12::n12:
سیستم تقریبا نهایی شده و شنبه تهیه خواهد شد