ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش اتصال تصویری دو لپتاپ به هم؟؟

firooze87
01-01-2014, 17:55
روش اتصال تصویری دو لپتاپ به هم؟؟

سلام

من میخوام از یک لپتاپ به عنوان نمایشگر برای یه لپتاپ دیگه استفاده کنم. چطور و با چه کابلی میشه این کارو کرد؟ بدون سیم هم میشه ؟؟

ببخشید اگه جای نامناسب گذاشتم نمیدونم این سوال رو کجا بذارم. لطفا راهنماییم کنید . خیلی عجله دارم.

میخوام یک لپتاپ به عنوان مثلا پروجکتور تصویر اون یکی لپتاپ بشه.البته در هر دو تصویر رو داشته باشم. چطور ؟ با چه امکاناتی؟ اگه تنظیماتی داره لطفا بگید.

به جای استفاده از سیستم اور هد این کار رو میخوام بکنم.

ممنون

چون تو بخش قبلی نوشتید ایجاد تاپیک ممنوعه سوالو اوردم اینجا.

afshin b
01-01-2014, 19:35
تا جایی که من میدونم فقط از راه نرم افزاری میشه این کارو کرد. مثل teamviewer که در حالت شبکه داخلی هم از اینترنت استفاده نمیکنه و هم سرعت بالاتری داره.

firooze87
01-01-2014, 20:51
تا جایی که من میدونم فقط از راه نرم افزاری میشه این کارو کرد. مثل teamviewer که در حالت شبکه داخلی هم از اینترنت استفاده نمیکنه و هم سرعت بالاتری داره.

ممنون ولی میشه بیشتر توضیح بدید؟ من نمیخوام بین دو تا سیستم فایل رد و بدل کنم یا کنترل اون یکی سیستم رو با سیستم اولی به دست بگیرم

فقط میخوام تو سیستم دوم بشه کارکردهای روی صفحه نمایش سیستم اول رو دید. یعنی فقط میخوام از لپتاپ دوم به عنوان مانیتور و نمایشگر استفاده کنم به جای ویدیو پروجکتور. برای این کار هم تیم ویور کار میکنه؟

میشه بیشتر توضیح بدید؟

راستی شما از برنامه NetSupport School اطلاعی دارید که چطور کار میکنه؟ این طور شنیدم که این ممکنه جواب بده!!

biostar
05-01-2014, 23:49
به شرطی که لپتاپ ها شبکه باشند میشه از نت ساپورت و ده ها اپلیکیشن مشابه برای share دسکتاپ استفاده کرد ، برای اطلاعات بیشتر سوال خودتون رو در انجمن شبکه مطرح کنید