ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی تا حداکثر یک میلیون و 500

am2
31-12-2013, 21:13
سلام
راستش من میخوام توی ماه اینده یک گوشی بخرم.الان خودم اکسپریا پی دارم ولی خب کوچکی صفحش اذیتم میکنه. میخوام یک گوشی بخرم که قابلیتهای زیر رو داشته باشه

دوربین خوب چون عکس باهاش زیاد میگیرم
باتری که سریع خالی نکنه..وب گردی و عکاسی چون زیاد دارم
صفحه نمایش بزرگ (البته بیش از حد هم بزرگ نباشه که بخوام توی حمل و نقلش به مشکل بر بخورم)
سخت افزار قوی و مناسب
ظاهر هم که مشخصا برام مهمه.کیفیت بدنه که رنگ اون نپره بعد مدتی و ..

قیمت هم حداکثر یک میلیون و نیم

خودم نظرم روی z1 هست..البته توی مقایسه هایی که دیدم دوربینش رو تعریفی ازش ندیدم نسبت به 20 مگا پیکسل بودنش.
اچ تی سی وان رو ظاهرش رو خوشم اومد ولی دوربینش 4 بود..چطوریه/؟کسی داشته نظرش رو در موردش بهم بگه؟

دیگه این که ویندوز فون چطوریه؟من تا الان ازش استفاده نکردم. اندروید فقط استفاده کردم.کسی نظری در موردش نداره؟

و در نهایت ممنون میشم اگه بهم پیشنهاد بدین چی انتخاب کنم.

Abdolreza2012
31-12-2013, 21:25
به نظرم LG G2 خوبه و از سونی Z1 بهتر هست
و تنها ظاهر نه چندان دلچسب ( که نظر شخصی هست ) و بدنه ی پشتش که پلاستیکی هست از ایراد هایی هست که میشه به این گوشی گرفت
البته یکم بیشتر از بودجتون هست ولی زیاد نیست تا حدودا 1550 تا 1600 میتونید گیر بیارید

Z1 و HTC One هم گوشی های خوبین ولی به نظرم بعد LG G2 قرار میگیرن

clau
31-12-2013, 22:26
LG G2 بهترین انتخابه براتون با یکم افزایش بودجه:n01:

amin 5800
31-12-2013, 23:39
بدون شک G2 رو انتخاب کن.از همه لحاظ عالی

soranstar
01-01-2014, 01:12
سلام
راستش من میخوام توی ماه اینده یک گوشی بخرم.الان خودم اکسپریا پی دارم ولی خب کوچکی صفحش اذیتم میکنه. میخوام یک گوشی بخرم که قابلیتهای زیر رو داشته باشه

دوربین خوب چون عکس باهاش زیاد میگیرم
باتری که سریع خالی نکنه..وب گردی و عکاسی چون زیاد دارم
صفحه نمایش بزرگ (البته بیش از حد هم بزرگ نباشه که بخوام توی حمل و نقلش به مشکل بر بخورم)
سخت افزار قوی و مناسب
ظاهر هم که مشخصا برام مهمه.کیفیت بدنه که رنگ اون نپره بعد مدتی و ..

قیمت هم حداکثر یک میلیون و نیم

خودم نظرم روی z1 هست..البته توی مقایسه هایی که دیدم دوربینش رو تعریفی ازش ندیدم نسبت به 20 مگا پیکسل بودنش.
اچ تی سی وان رو ظاهرش رو خوشم اومد ولی دوربینش 4 بود..چطوریه/؟کسی داشته نظرش رو در موردش بهم بگه؟

دیگه این که ویندوز فون چطوریه؟من تا الان ازش استفاده نکردم. اندروید فقط استفاده کردم.کسی نظری در موردش نداره؟

و در نهایت ممنون میشم اگه بهم پیشنهاد بدین چی انتخاب کنم.

با توجه به اولویتهایی که ذکر کردید، LG G2 بهترین گزینه به نظر میاد برای شما.
البته با این بودجه وین‌فون هم گوشیای خوبی داره، ولی با توجه به هزینه‌ای که میکنید احتمال داره با رابط کاربری و سیستم عاملش زیاد کنار نیایید (کلا یه مقوله‌یه سلیقه‌ایه) به همین دلیل اونوپیشنهاد نمیدم.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Iloveu-ALL
01-01-2014, 01:28
منم میگم G2 :n01:
LG تو زمینه رام دادن خوب نیست. البته احتمال میدم این گوشیش رو دیگه خوب ساپورت میکنه!

am2
01-01-2014, 12:34
ممنون بچه ها از راهنماییتون و وقتی که برام گذاشتین :n12:..

من یک مقایسه ای بین سه تا گوشی g2 و one و z1 کردم

خب از نظر وزن که z1 سنگینترینه
از نظر سیپیو z1 و g2 توی یک سطحن درسته؟هردو 2.2 هستن
از نظر صفحه نمایش..
g2 ضد خشه؟
z1 کیفیتش چطوریه؟من شنیدم برخی صفحه هاشون کیفیت خوبی ندارن..درسته؟
من از نظر اندازه الان دچار تردید شدم..صفحه نمایش 5 اینچ زیاد بزرگ نیست؟حالا چه برسه به 5.2 انچ؟حمل و نقل اونها چطوریه؟راحته براتون؟من قبلا ارک اس داشتم و اکسپریا پی اندازه های 4.2 و 4 اینچ بودن باحملشون مشکل نداشتم..الان اینها زیاد از حد بزرگ نباشن؟:n13: البته خودم برای وب گردی میخوام و صفحه بزرگ یکی از فاکتورهامه ولی نظرتون رو میخوام بدونم به نظرتون نرمالش چقدره؟چطوریه؟

بعد این که z1 یک قابلیت افزودن کارت حافظه داره که اون دو مدل ندارن..من مشکلی که الان با گوشی فعلیم دارم کمبود حافظه هست. و کارت حافظه را پشتیبانی نمیکنه. فک کنم به همین مشکل بر بخورم برای g2 برای htc one فکر کنم بهتره چون 32 گیگ حافظه داره ولی 16 گیگ g2 رو فک کنم کم بیارم

از نظر دوربین g2 سرتره توی فیلمبرداری..چون fulhd دیدم میگیره و 60 فریم بر ثانیه..برای عکاسی اون چطوره؟کیفیت عکسهاش هم همینطوره؟

از نظر صدا چطورن این گوشی ها؟میتونین برام یک مقایسه ای بکنید؟کیفیت و وضوح و بلندی صدا رو توی این سه تا گوشی؟

باتری این سه تا گوشی توی یک سطحه؟3000 میلی امپرن هر سه..فکر کنم توی این زمینه چون اچ تی سی وان کوچکتره صفحش عمر باتری بهتری داره..ولی g2 صفحه بزرگتر عمر کمتر..درسته؟یا اشتباهه استدلال من؟

نکته دیگه در مورد ساپورت نرم افزاری هست. تا جایی که تجربه داشتم سونی ساپورتش عجیب بوده.برای ارک اس اندروید 4 رو داد ولی برای برخی گوشی های رده متوسطش زیاد ساپورت خوبی نداره.به نظرتون z1 هم دچار همین مشکل میشه؟ چون سونی برای گوشی های تاپ خودش فک کنم حداقل یکی دو تا اپدیت خوب دیدم عرضه کرده.برای سایر گوشی هاش نه

در مورد ساپورت اچ تی سی و ال جی اطلاع دارین؟چطورین؟ چون برام مهمه ساپورت نرم افزاری و اپدیت شدنشون..و رابط کاربریشون..من رابط کاربری سونی را ازش راضی بودم ولی باقی رابط کاربری ها رو باشون کار نکردم ببینم کدوم یکی بهترن.البته یکی از دلایلم برای مهاجرت به ویندوز فون که فکرش به ذهنم خورده بود همین مورد بود.میخواستم با ویندوز فون هم کار کرده باشم ببینم چطوریه..

بچه ها ممنون میشم که در این رابطه بهم کمک کنید.با تشکر :n16::n16:

Abdolreza2012
01-01-2014, 13:33
من با هر سه گوشی کار نکردم تا بتونم به طور کامل جوابتونو بدم ولی تا جایی که بتونم کمکتون میکنم
دوربینه الجی خیلی خوبه و سرتره
صفحه نمایشش هم ضد خشه
سخت افزاری هم که خیلی خوبه
در مورد اندازه ی صفحه بهتر اینه که برید از نزیک گوشی هارو ببینید تا خودتون انتخاب کنید که کدوم صفحه نمایشش اندازش مناسب هست براتون
ساپورت الجی ، جوری که شنیدم یکم ضعیفه ولی فکر نکنم درمورد این گوشیش این کارو کنه ولی باید دید

کلا با اچ تی سی کار نکردم و نمیتونم در این مورد کمکتون کنم

موفق باشید :n16:

Iloveu-ALL
01-01-2014, 13:42
از نظر اسپیکر و صدا HTC One از دوتای دیگه سرتره.
باتری با اختلاف نه چندان زیاد G2 اوله. One هم از همه ضعیف تره
مقایسه اندازه 3گوشی + arc s باهم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/phones/LG-G2_id7969/size/Sony-Xperia-Z1,HTC-One,Sony-Ericsson-Xperia-arc-S/phones/8000,7678,6149

Shr776
01-01-2014, 21:29
بچه ها یه کمکی هم به من بکنید؟
گوشی samsung s3 تا 1100 بهترین گزینه هستش؟
نظرتون در مورد htc butterfly یا butterfly s تا فیمت 1500 چیه؟و البته htc one ؟

NOR-1
01-01-2014, 21:41
بچه ها یه کمکی هم به من بکنید؟
گوشی samsung s3 تا 1100 بهترین گزینه هستش؟
نظرتون در مورد htc butterfly یا butterfly s تا فیمت 1500 چیه؟

شما حد اکثر بودجتو بگو تا بشه بهتر راهنمایی کرد مثل انتظاری که از گوشی دارین مثل وزن سایز صفحه دوربین برند..
این دو مدل 500 تومان اختلاف قیمت دارن

Shr776
01-01-2014, 23:30
فعلا تا 1100.

NOR-1
02-01-2014, 02:45
فعلا تا 1100.

میتونین xperia zr ، xperia sp و samsung s4mini اننخاب کنین
سامسونگ s3 با گارانتی 1.300
اما به نظرم بین sp و zr انتخاب کنین
اگه ویندوزی خواستین لومیا 920 نوکیا عالیه

soranstar
02-01-2014, 03:04
میتونین xperia zr ، xperia sp و samsung s4mini اننخاب کنین
سامسونگ s3 با گارانتی 1.300
اما به نظرم بین sp و zr انتخاب کنین
اگه ویندوزی خواستین لومیا 920 نوکیا عالیه

دوست عزیز، سامسونگ اس۳ قیمتش باید کمتر باشه.
البته من قیمت بدون گارانتی رو دارم، بدون گارانتی ۱،۰۵۰،۰۰۰ تومان.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

AMIR REZAs
02-01-2014, 11:36
htc butterfly

بهترین گزینه در رنج قیمت خودش

am2
02-01-2014, 14:55
بچه ها یه سوال..نوسانات قیمت بازار موبایل الان چطوریه؟من الان گوشی رو بفروشم و بخرم خوبه؟یا صبر کنم؟:n13: