ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8 گیگ حافظه ی SSD به چه دردی میخوره ؟

Mr.foad
31-12-2013, 17:47
سلام.
بعضی لپ تاپا هستن که 8گیگ یا 24 گیگ هارد SSD همراهشون هست، این مقدار کم به چه دردی میخوره ؟! نصب ویندوز 8 که بیشتر از 20 گیگ میشه پس وقتی توی اون هارد نشه ویندوز ریخت دیگه چه استفاده ای داره ؟!!
ممنون.

ata.royalfalcon
31-12-2013, 18:18
سلام.
بعضی لپ تاپا هستن که 8گیگ یا 24 گیگ هارد SSD همراهشون هست، این مقدار کم به چه دردی میخوره ؟! نصب ویندوز 8 که بیشتر از 20 گیگ میشه پس وقتی توی اون هارد نشه ویندوز ریخت دیگه چه استفاده ای داره ؟!!
ممنون.

سلام .

قرار نیست که کل ویندوز روی این SSD درایوها نصب بشه . بیشتر برای cache کردن دیتاهای پر استفاده بکار میره .

Mr.foad
31-12-2013, 18:21
سلام .

قرار نیست که کل ویندوز روی این SSD درایوها نصب بشه . بیشتر برای cache کردن دیتاهای پر استفاده بکار میره .

اینطوری تا چه حد تاثیر داره ؟! ارزششو داره ؟!

ata.royalfalcon
31-12-2013, 19:12
اینطوری تا چه حد تاثیر داره ؟! ارزششو داره ؟!

سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها در مقایسه با حالت عادی بیشتر هست و قطعاً ارزش هزینه کردن را دارد . البته باید مدتی استفاده کنید تا دیتاهای مهم و پراستفاده cache بشوند . دقت کنید که دفرگمنت کردن HDD و حتی نصب مجدد ویندوز میتونه باعث کاهش عملکرد و سرعت بشود و باید باید مدتی استفاده کنید تا دوباره بهبود پیدا کند .

کلیپ زیر یک مقایسه کلی سرعت بین هارد هایبرید سیگیت و هاردهای معمولی هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه کلی سرعت یک هارد 10000rpm با هارد هایبرید سیگیت .

Mr.foad
31-12-2013, 19:58
سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها در مقایسه با حالت عادی بیشتر هست و قطعاً ارزش هزینه کردن را دارد . البته باید مدتی استفاده کنید تا دیتاهای مهم و پراستفاده cache بشوند . دقت کنید که دفرگمنت کردن HDD و حتی نصب مجدد ویندوز میتونه باعث کاهش عملکرد و سرعت بشود و باید باید مدتی استفاده کنید تا دوباره بهبود پیدا کند .

کلیپ زیر یک مقایسه کلی سرعت بین هارد هایبرید سیگیت و هاردهای معمولی هست .

مقایسه کلی سرعت یک هارد 10000rpm با هارد هایبرید سیگیت .

ممنون بابت جواب کاملت
یعنی هایبرد شدن تفاوت زیادی نداره با اینکه کل ویندوز رو روی یه درایو ssd نصب کنیم ؟!!
من قصدم اینه که یه هارد 8 یا 24 یا حداکثر 32 از نوع ssd به لپ تاپ اضافه کنم طوری که اون ssd به شکل cache برای ویندوز عمل کنه و گاهگاهی هم اگه لازم شد یه بازی یا نرم افزار خاص رو داخل همون درایو نصب کنم.
این کار مشکلی نداره ؟!!

ata.royalfalcon
31-12-2013, 21:08
ممنون بابت جواب کاملت
یعنی هایبرد شدن تفاوت زیادی نداره با اینکه کل ویندوز رو روی یه درایو ssd نصب کنیم ؟!!
من قصدم اینه که یه هارد 8 یا 24 یا حداکثر 32 از نوع ssd به لپ تاپ اضافه کنم طوری که اون ssd به شکل cache برای ویندوز عمل کنه و گاهگاهی هم اگه لازم شد یه بازی یا نرم افزار خاص رو داخل همون درایو نصب کنم.
این کار مشکلی نداره ؟!!

هارد دیسکهای هایبرید به هارد دیسکهایی گفته میشه که ترکیبی از چند گیگ SSD و یک هارد دیسک معمولی هست . بعضی از لپتاپها هستند که مادربرد آنها قابلیت نصب mSATA SSD را دارند که در واقع مشابه هارد دیسکهای هایبرید دیتاهای پراستفاده را Cache میکنند . اگر لپتاپ شما چنین قابلیتی داره که میتونید یک mSATA SSD بخرید و نصب کنید و اگر لپتاپ شما چنین قابلیتی نداره که باید هارد دیسک هایبرید بخرید .

شما نمیتونید بصورت دستی کل ویندوز یا بازیها را در mSATA SSD نصب کنید (مخصوصاً با حجم کمی که دارند) .این بیشتر برای Cache کردن دیتاهای پر استفاده هست . اینکه کدام دیتا روی هارد ذخیره بشه و کدام به SSD‌ منتقل شود به طور هوشمند توسط سیستم تعیین میشه .

Mr.foad
31-12-2013, 22:15
هارد دیسکهای هایبرید به هارد دیسکهایی گفته میشه که ترکیبی از چند گیگ SSD و یک هارد دیسک معمولی هست . بعضی از لپتاپها هستند که مادربرد آنها قابلیت نصب mSATA SSD را دارند که در واقع مشابه هارد دیسکهای هایبرید دیتاهای پراستفاده را Cache میکنند . اگر لپتاپ شما چنین قابلیتی داره که میتونید یک mSATA SSD بخرید و نصب کنید و اگر لپتاپ شما چنین قابلیتی نداره که باید هارد دیسک هایبرید بخرید .

شما نمیتونید بصورت دستی کل ویندوز یا بازیها را در mSATA SSD نصب کنید (مخصوصاً با حجم کمی که دارند) .این بیشتر برای Cache کردن دیتاهای پر استفاده هست . اینکه کدام دیتا روی هارد ذخیره بشه و کدام به SSD‌ منتقل شود به طور هوشمند توسط سیستم تعیین میشه .

پس با این حساب واسه این کار بهتره همون یه ماژول 8 گیگابایتی رو سیستم نصب بشه !
لپ تاپی که دارم میگیرم Y510p هست ! فکر میکردم اگه ظرفیت بیشتر مثلا 32 گیگ بگیرم میتونم از فضای مازاد بر نیاز ویندوز واسه Cache کردن واسه چیزای دیگه استفاده کنم !!

saeedshoeibi
12-02-2014, 23:46
تفاوت هارد های SSD و هارد های مغناطیسی

در این هاردها به جای استفاده از اجزاء حرکتی مثل موتور و مگنت از جریان الکتریسیته برای نمایش 0 و 1 استفاده می شود. مگنت هارد دیسکهای معمولی در حال تغییر مغناطیس سکتورها هستند ولی SSD ها از تعداد زیادی ترانزیستور کوچک تشکیل شده است. اگر جریان الکتریسته نداشته باشد 1 در غیر اینصورت 0 را نمایش می دهد.
هر هارد یک کنترلر دارد. کنترلر یک پردازنده است که مسئولیت خواندن و نوشتن بر روی ترانزیستور ها و انتقال اطلاعات به سیستم کامپیوتر را به عهده دارد. همچنین کنترلر همه داده های روی درایور را مدیریت می کند، رد ذخیره داده ها را نگهداری می کند و داده ها را بصورت مناسب بر روی ترانزیستور برای افزایش عملکرد جا به جا می کند.
در ابتدای عمر یک هارد SSD تمام ترانزیستورها عدد 1 را نمایش می دهد. (دقیقا بلعکس هارد دیسکهای معمولی) و جریان عبور داده می شود. برای نوشتن صفر ابتدا ولتاژ بر قسمتی از سلیکون ترانزیستور که گیت کنترل (Control Gate) نامیده می شود عمل می کند. این شروع باعث می شود که قسمت دیگر که گیت شناور (Floating Gate) نامیده می شود. با الکترون پر شده است. وقتی که گیت شناور با الکترون پر می شود ترانزیستور جریان را نخواهد پذیرفت و نتیجتا عدد صفر نشان داده می شود.
برای خواندن داده ها جریانی به سمت فضایی که اطلاعات مورد نظر وجود دارد فرستاده می شود. ترانزیستورهایی که داده ها در آن ذخیره شده بر اساس اینکه جریان می تواند از روی آن عبور کند یا خیر رشته ای از 0 و 1 ها را می سازد که این رشته بعدا توسط کامپیوتر تفسیر می شود
معمولا 4 کیلو بایت از این سلولها یک صفحه (Page) را می سازد. این قسمت کوچکترین قسمت از داده هاست که می تواند بر روی SSD نوشته شود. معمولا هر 128 صفحه یک بلاک (Block) را تشکیل می دهد. در مرحله بعد هر 1024 بلاک در گروهی به فرم پلانها (Plan) ساخته می شود. هر پلان معمولا 512 MB است. هر چند پلان یک چیپ فلش را می سازد و شما می توانید آنرا روی مدار SSD ببینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%D8%AF%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20SSD%20%D9%88%20%D9% 87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20HDD