ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وایرلس لپتاپم کار نمیکنه!

ماکالو
31-12-2013, 15:13
من پارسال لپتاپ hp pavilion dv6 6c10us رو خریدم و بعد از حدود 6ماه ویندوز اورجینالشو (هوم پرمیوم 64بیتی) پاک کردم و ویندوز 7 64 بیتی هوم پرمیوم کرکی نصب کردم. حالا بعد یه سال مودم وایرلس گرفتم و همه تنطیماتم درست کردم و با کابل LAN به راحتی وصل میشم و حتی با گوشیمم میتونم امواج رو پیدا کنم و اینترنت برم ولی خود لپتاپ وایرلسش کار نمیکنه. درایورشم از سایت HP دانلود کردم ولی وسط نصب بدون هیچ اروری میپره بیرون. چراغ دکمه وایرلس روی کیبورد هم همیشه روشنه و با زدنش خاموش نمیشه. با لپتاپای دیگه هم امتحان کردم و وصل شد! لطفا کمکم کنید بدجوری گیر کردم دست شما درد نکنه.:n01:(راستی وقتی ویندوز اورجینالش نصب بود از نتورک کانکشن اتصالات مودمهای نزدیک خونه رو میدیدم ولی الان دیگه نیست):n03:ممنون:n12:

ماکالو
01-01-2014, 13:34
الان مهمترین مشکل اینه که درایور وایرلس (Broadcom Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 7) وسط نصب میپره بیرون و هیچ اتفاقی نمیفته. از کاربرا و کارشناسای عزیز تقاضا دارم که کمکم کنن تا اول بتونم درایور رو نصب کنم خودم فکر میکنم اگه درایور نصب بشه همه چی حله چون موبایل و کامپیوترای دیگه وایرلسمو میشناسن! مرسی:n01:

ماکالو
01-01-2014, 18:55
مشکل حل شد. ممنون از راهنماییهای بی دریغ دوستان و کارشناسان بزرگوار!