ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل كم نشدن حجم درايو با شيفت+ديليت كردن فايلها

mohammad912
31-12-2013, 11:09
سلام مشكلم اينه كه وقتي يه فايل رو حتي با حجم زياد شيف+ديليت ميكنم بعد حجم درايو رو چك ميكنم حتي يك بايت هم از حجم درايو كم نشده. حجم فولدري كه ازش فايل پاك شده كم ميشه ولي حجم درايو كم نميشه. اين مشكل رو فقط در درايوي كه ويندوز روش نصبه دارم. ضمنا فايل رو شيفت+ديليت كردم و در Recycle Bin هم فايل نميره. همچنين فقط فايلهاي قديمي روي اون درايو اينطورن و فايلهاي جديد رو كه شيف+ديليت ميكنم مشكلي نداره و حجم درايو كم ميشه. پيشاپيش ممنون از راهنماييتون

Ali_RNT
31-12-2013, 14:55
712:با این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .rar) ببینید کدوم پوشه حجم زید تری رو اشغال کرده...

mohammad912
01-01-2014, 15:25
712:با این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .rar) ببینید کدوم پوشه حجم زید تری رو اشغال کرده...

سلام. ممنون از جوابتون
نرم افزاري كه شما معرفي كرديد رو اجرا كردم و درصد حجم پوشه هاي درايو ويندوز رو نشون داد. بعدش چيكار بايد بكنم؟ آيا اينكه يه پوشه حدود نصف حجم درايو رو گرفته اين مشكل رو ايجاد كرده؟

mohammad912
01-01-2014, 16:08

ضمنا با استفاده از اين نرم افزار متوجه شدم فايلي كه پاك ميكنم ميره در پوشه System Volume Information يعني هر چقدر حجم اون فايل بوده به حجم پوشه System Volume Information اضافه ميشه. فكر كنم اين پوشه ارتباط با restore point داره. اگه در تنظيمات restore point مقدار استفاده از هارد رو روي 200 مگابايت بزارم مشكلي پيش مياد؟ ضمنا من هيچ وقت تالا از restore point استفاده نكردم.

Ali_RNT
01-01-2014, 17:03
712:اگه استفاده نمیکنید خاموشش کنید...