مشاهده نسخه کامل
: 8 گیگ هارد SSD در Z510 به چه درد می خوره؟؟؟
mohsenfulloption
30-12-2013, 22:58
سلام به همه اساتید
8 گیگ هارد SSD در لنوو زد 510 به چه درد میخوره؟؟؟:n04:
با اون 8 گیگ میشه چکار کرد؟؟
البته اگه 8 گیگ کامل بده؟؟؟!!!!@@@
lord mysterious
02-01-2014, 10:04
خیلی ساده بگم اون به عنوان کش برای هارد عمل میکنه
شما تسلطی بهش نداری فقط باعث میشه سرعت خوندن و نوشتن روی هاردت بره بالاتر (اول میاد روی این بعد سر فرصت میره روی هارد اصلی)
amir_t6262
04-01-2014, 11:40
یعنی هاردش هیبرید است؟
من شنیده بودم که در هاردهای هیبرید، قسمتی که SSD است برای نصب ویندوز است که باعث میشه سرعت کلی کامپیوتر بیشتر شود.
ata.royalfalcon
04-01-2014, 11:48
یعنی هاردش هیبرید است؟
نه ، با هارد دیسکهای هايبريد فرق ميكنه . بعضی از لپتاپها هستند که مادربرد آنها قابلیت نصب mSATA SSD را دارند که در واقع مشابه هارد دیسکهای هایبرید دیتاهای پراستفاده را Cache میکنند .
من شنیده بودم که در هاردهای هیبرید، قسمتی که SSD است برای نصب ویندوز است که باعث میشه سرعت کلی کامپیوتر بیشتر شود.
نميتوان بصورت دستی ویندوز یا بازیها و ... را در قسمت SSD نصب كرد . این بیشتر برای Cache کردن دیتاهای پر استفاده بكار ميره . اینکه کدام دیتا روی هارد ذخیره بشه و کدام به قسمت SSD منتقل شود به طور هوشمند توسط سیستم تعیین میشه .
afshin b
04-01-2014, 21:49
نه ، با هارد دیسکهای هايبريد فرق ميكنه . بعضی از لپتاپها هستند که مادربرد آنها قابلیت نصب mSATA SSD را دارند که در واقع مشابه هارد دیسکهای هایبرید دیتاهای پراستفاده را Cache میکنند .
.
تا جایی که بنده میدونم این مدل هارد هایبرید سیگیت داره روش.
Saeed-Totti
08-01-2014, 13:00
با سلام . این 8 گیگ اس اس دی تاثیری روی بالا اومدن ویندوز یا اجرای برنامه های سنگین هم داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.