ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد شیشه دوجداره

faded
30-12-2013, 21:21
شیشه های دوجداره ایا از شیشه مخصوصی هستند یا همین شیشه های معمولی را به صورت دوجداره قرار داده و فاصله ایجاد میکنند؟و ایا برای نصب درگاه مخصوص لازم است؟

SNOW PATROL
30-12-2013, 21:35
دوست عزیز اگر جنس خود شیشه منظورتون باشه که جنس های متفاوتی داره بستگی به بودجه شما
اما مهم گاز بین دو شیشه هست که نمونه های مختلفی داره از اکسیژن بگیر تا ارگون و .... یا ترکیبی از چند گاز بسته به نوع عایق کنندگی مورد نیاز شما هست
اما معمولا ارگون هست

استانداردی که کار میکنند اینه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+ f.a.r.i
30-12-2013, 21:59
شیشه های دوجداره ایا از شیشه مخصوصی هستند یا همین شیشه های معمولی را به صورت دوجداره قرار داده و فاصله ایجاد میکنند؟و ایا برای نصب درگاه مخصوص لازم است؟

با سلام

بله شیشه ها به طور مخصوص ساخته شده اند و شیشه معمولی نیستند .

برای نصب میشه از درگاه مخصوص هم استفاده نکرد وباید از چسب اکواریوم دورتادور شیشه استفاده کرد . پس نیازی به درگاه مخصوص نیست .:n16:

روانپریش
30-12-2013, 22:11
دوستان کسی قیمت تقریبی رو داره؟بعدش شیشه خالی بدون قابشون هم هست؟

faded
30-12-2013, 23:49
ما رفتیم در یک مغازه شیشه فروشی گفت !!!همین شیشه معمولی دو تا نصب میکنیم بینش فاصله میندازیم من شک کردم اگرشیشه معمولی بود که این همه تبلیغ نداشت!!

osmaan
31-12-2013, 00:09
ما رفتیم در یک مغازه شیشه فروشی گفت !!!همین شیشه معمولی دو تا نصب میکنیم بینش فاصله میندازیم من شک کردم اگرشیشه معمولی بود که این همه تبلیغ نداشت!!
اینی که شما میگی هم هست که معروف به کارگاهی هست بینش دیگه گازی نیست و کارایی دوجداره های استاندارد رو نداره و بسیار هم ارزان تر هست

M o h a m m @ d
31-12-2013, 00:16
فرق کارگاهی بدون گاز با استاندارد گاز دار چه جوری میشه تشخیص داد؟یا شیشه استاندارد بزنن ولی گاز نزنن میشه تشخیص داد؟

SNOW PATROL
31-12-2013, 09:19
فرق کارگاهی بدون گاز با استاندارد گاز دار چه جوری میشه تشخیص داد؟یا شیشه استاندارد بزنن ولی گاز نزنن میشه تشخیص داد؟

تنها راهش این هست که وقتی هوا
سرده دستت رو بزنی شیشه بیرونی اگر سرد بود شیشه داخلی نباید سرد باشه و باید دمای اتاق باشه ... عایق بندیش هم چک کنی مشخصه

tapatalk

Shadow-Man
31-12-2013, 10:50
من کارگاهیش رو ندیم ولی مطمئنم نمی تونن مثل شرکتی درست کنن. هر چقدر هم که دقت بکنن مثل دستگاه نمی تونن تمیز در بیارن. در نتیچه از ظاهرش کاملا واضحه

در ثانی شیشه دو جداره رو نباید از شیشه بری خرید. باید از نمایندگی شرکت خرید که هم شیشه و هم پنجره اش رو تولید میکنه. شیشه دو جداره رو تو گوگل سرچ کنید عکس پنجره هاش رو ببینید.
ببینید چه پروفیل هایی برای ساخت پنجره استفاده میکنن. این نوع پروفیل ها رو فقط کارخونه ها استفاده میکنن چیزی نیست که تو کارگاه بشه سر همش کرد.

mehdi_08
31-12-2013, 14:16

البته بعضی کارگاه رو دیدم یه کپسول گاز آرگون هم گذاشتن که بین جداره تزریق می کنن
ولی کیفیت شون به کارخونه ای نمی رسه

اگر دنباله کیفیت هستی شرکتی بگیر
قاب های آلمینیومی هم زیاد شده کارگاهی می زنن ولی کارائی قاب pvc رو نداره

faded
31-12-2013, 16:34
الان من بخوام پنجره کارخانه ایی بگیرم و قاب پنجره من قدیمی هست چند سال از ساختش میگذره باید کل پنجره را خراب کرد؟و دوباره اجر چینی کرد؟ تا قاب دوجداره نصب شود؟