مشاهده نسخه کامل
: از کجا بخریم؟؟؟
سلام.
چند وقتی هست که مد نظر دارم یه لب تاپ بخرم. از نظر قیمت و گارانتی خیلی برام مهم که حداکثر کارایی را بخرم.
ساکن همدان هستم و تصمیم دارم از تهران خرید کنم. می خواستم منو راهنمایی کنید که از کجا بخرم؟؟؟
برای برنامه نویسی وب و همچنین مجازی سازی توی VMware برای اجرای چند تا سیستم عامل، یه لب تاپ خوب، چی پیشنهاد میدین؟
قیمت را هم ذکر کنید.
بودجه مورد نظر من در حدود حداکثر 3 میلیون تومان هست. البته قیمت پایین تری که نیاز من را برطرف کنه در اولویت هست.
وزن کم. کیفیت ساخت و شکل ظاهری خیلی برام مهم هستند!
brave_ie
03-01-2014, 00:07
چون تهران نیستی و احتمالا برات سخته اینجا بیای
بگم که من خودم چند باره الان میرم بازارها رو میگردم میام میبینم این فروشگاه دیجی قیمتش از اونا کمتر نباشه بیشتر نیست
کیفیت هم که واقعا به این نتیجه رسیدم معمولا یه جور جنس اصلی بیشتر تو بازار نیست
تو این 2 3 بار که میگم خرید کردم راضی بودم
اینو واسه تبلیغ نگفتم یه پیشنهاد به شما بود که به صورت مجازی بازار تهرانو داشته باشی
لپ تاپ مناسب این کارا هم Thinkpad بهترینه به نظرم
با اپل میتونی مقایسش کنی ولی اککثر مدلای موجودش گرافیک ندارن
S440 که جدید اومده از تینک پد قیافشم خوشگله فینیششم آلومینیوم و منیزیومه
چون تهران نیستی و احتمالا برات سخته اینجا بیای
بگم که من خودم چند باره الان میرم بازارها رو میگردم میام میبینم این فروشگاه دیجی قیمتش از اونا کمتر نباشه بیشتر نیست
کیفیت هم که واقعا به این نتیجه رسیدم معمولا یه جور جنس اصلی بیشتر تو بازار نیست
تو این 2 3 بار که میگم خرید کردم راضی بودم
اینو واسه تبلیغ نگفتم یه پیشنهاد به شما بود که به صورت مجازی بازار تهرانو داشته باشی
لپ تاپ مناسب این کارا هم Thinkpad بهترینه به نظرم
با اپل میتونی مقایسش کنی ولی اککثر مدلای موجودش گرافیک ندارن
S440 که جدید اومده از تینک پد قیافشم خوشگله فینیششم آلومینیوم و منیزیومه
من خودم از دیجی خرید داشتم و راضی بودم. ولی به دو علت می خوام خرید مستقیم کنم. فکر میکنم قیمت تهران پایین تر باشه (چند وقت پیش دوستم خرید داشت که تهران ارزون تر گرفته بود). چون یکم کیفیت و شکل ظاهر برام مهم هست، میخوام جنس های مختلف را از نزدیک ببینم تا انتخابم را بکنم. فرض کن یه کوچولو درز بین تاچ پد از راستش با بدنه یکم درست چفت نشده باشه ولی از چپ خیلی خوب چفت شده. این خیلی برام مهمه!!! توی لب تاپ Lenovo Essential G580 اینو دیدم! البته فرض مثال بود!!!
این S440 خیلی معرکه است. ولی نوع پردازندش سری U است که از نظر قدرت پردازشی مناسب برنامه نویسی و مجازی سازی نیست. مزیتش نسبت QM یا پسوندهای دیگه توی مصرف کمتر انرژی است.
ممنون از شما
red_avalanche
05-01-2014, 11:45
با سلام
چون شهرستان هستید، هزینه رفت و آمدتون با مقدار پولی که ممکنه کمتر پرداخت کنید سر به سر میشه.
دیجی کالا سایت خوبیه اما چندبار پیش اومده چیزیو که موجود نوشته بود تماس گرفتم نداشتن و غیر موجود کردن،
یه سایت لوتوس هم هست که متعلق به یه مجموعه فروشگاهه که خودشونم وارد کننده هستن،
تو گوگل سرچ کنید لوتوس پیدا میکنید، قیمتای این سایتها هم اکثرن با بازار یکسانه، بعضی اوقات کمترم هست.
red_avalanche
05-01-2014, 11:49
در ضمن معمولن ارسالهاشونو با دقت انجام میدن چون اگه جنس برگشت بخوره هزینه رفت و برگشت با خودشونه،
در نتیجه معمولن دستگاه های بدون مشکل رو میفرستن که هزینه بیشتری ندن
brave_ie
05-01-2014, 14:06
این حرفی که دوستمون راجع به بازار و اینترنت گفتن بنده هم به شخصه تجربه کردم و عین حقیقته
راجع به جنسایی که یکم توی ساختشون مشکل داره ایراد از سازنده هستش و فک نمیکنم اگه مغازه دار هم براتون باز کنه بتونید پسش بدید
در ضمن اگر تینک پد بخرید همچین چیزی بعیده
یه مدل با پردازنده Haswell سری i5 و i7 که SSD هم داشته باشه پیدا نمی کنم! :n13: حجم SSD هم مهم نیست. حداقل 8 گیگ! گرافیک اصلا مهم نیست. فقط پردازنده از نوعی غیر از U باشه. برند لب تاپ مهم نیست.
کمکم کنید. :n16:
afshin b
11-01-2014, 22:51
یه مدل با پردازنده Haswell سری i5 و i7 که SSD هم داشته باشه پیدا نمی کنم! :n13: حجم SSD هم مهم نیست. حداقل 8 گیگ! گرافیک اصلا مهم نیست. فقط پردازنده از نوعی غیر از U باشه. برند لب تاپ مهم نیست.
کمکم کنید. :n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*ala.com/Product/DKP-24008/Lenovo-IdeaPad-Z510-A/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%84-Z510/keyword-z510
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*ala.com/Product/DKP-24008/Lenovo-IdeaPad-Z510-A/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%84-Z510/keyword-z510
توی سایتا دیدم زده که باتریش قابل تعویض نیست. درسته؟
نوع i7 این لب تاپم هست که SSD هم داشته باشه؟ برای مقایسه قیمت خوبه!
afshin b
12-01-2014, 12:48
توی سایتا دیدم زده که باتریش قابل تعویض نیست. درسته؟
نوع i7 این لب تاپم هست که SSD هم داشته باشه؟ برای مقایسه قیمت خوبه!
قابل تعویض هست اما نه بصورت بقیه لپتاپ ها.
تو سایت ها ندیدم ولی شاید تو بازار باشه. قیمتش هم حدود 400 باید بالاتر باشه.
قابل تعویض هست اما نه بصورت بقیه لپتاپ ها.
تو سایت ها ندیدم ولی شاید تو بازار باشه. قیمتش هم حدود 400 باید بالاتر باشه.
اینطوری که مجبور میشم از اینترنت نخرم و بیام تهران!
400 تومان ارزششو داره.
اگه باتریش به صورت معمول در نیاد به اذیت میکنه. من میخوام به جای دستک تاپ هم داشته باشمش. اینطوری باتریش خیلی دوام نمیاره!
لب تاپ قبلیم اینطوری بود که وقتی میخواستم طولانی مدت باهاش کار کنم باتری رو در میاوردم. الان بعد از 6 سال 2 ساعت و نیم نگاه میداره!
سلام.
بین Lenovo IdeaPad Y510p و Lenovo IdeaPad Z510 موندم!
red_avalanche
22-01-2014, 14:23
z510 معمولن گرافیکشون Gt750، برای Y510 اما Gt 740. من غیر ظاهر فرق زیادی بینشون نمیبینم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.