ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی بابت خرید هارد اینترنال برای یک زخم خورده !!

Glad Boy
30-12-2013, 16:21
سلام دوستان

چند وقت قبل هارد سیستم من خود به خود و ناگهانی سکته کرد ! اینجا مطرح کردم همون موقع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مارکش سامسونگ بود، مدلش رو یادم نیست..
متاسفانه تمام اطلاعات روی هارد من از بین رفت.. هنوز که هنوزه دارم بابت این قضیه حرص می خورم، چون چیزایی رو از دست دادم
که هیچ وقت دگ نمی تونم به دستشون بیارم !
حالا بیخیال ...:n28:

الان می خوام یه هارد اینترنال بگیرم واسه سیستم،
بودجه ام هم 200 هزار هستش..
می خوام روش سیستم عامل نصب کنم و بازی و نرم افزار و همه چی ...
500 گیگ یا 1 ترا فرقی نمیکنه چون یه هارد اکسترنال 2 ترا دارم و برای آرشیو تقریبا مشکلی ندارم..

ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم بهترین هارد رو با این بودجه بگیرم و دگ ام ازینکه دوباره اون بلایی که سرم اومد نگران نباشم...

ata.royalfalcon
30-12-2013, 19:31
سلام دوستان

چند وقت قبل هارد سیستم من خود به خود و ناگهانی سکته کرد ! اینجا مطرح کردم همون موقع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مارکش سامسونگ بود، مدلش رو یادم نیست..
متاسفانه تمام اطلاعات روی هارد من از بین رفت.. هنوز که هنوزه دارم بابت این قضیه حرص می خورم، چون چیزایی رو از دست دادم
که هیچ وقت دگ نمی تونم به دستشون بیارم !
حالا بیخیال ...:n28:

الان می خوام یه هارد اینترنال بگیرم واسه سیستم،
بودجه ام هم 200 هزار هستش..
می خوام روش سیستم عامل نصب کنم و بازی و نرم افزار و همه چی ...
500 گیگ یا 1 ترا فرقی نمیکنه چون یه هارد اکسترنال 2 ترا دارم و برای آرشیو تقریبا مشکلی ندارم..

ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم بهترین هارد رو با این بودجه بگیرم و دگ ام ازینکه دوباره اون بلایی که سرم اومد نگران نباشم...

سلام .

قبل از هرچیزی باید بگم که حتی اگر بهترین مدل را هم انتخاب کنید بازهم نمیتوان صد در صد تضمین کرد که مشکلی برای هارد و اطلاعات ذخیره شده در آن پیش نمیاد . نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید تا احتمال خرابی کمتر شود مثل پاور مناسب ، کنترل دمای هارد و استفاده از فن جهت کولینگ ، گرد و خاک گیری به موقع ، ثابت و بدون لرزش بودن مکانی که هارد در آنجا نصب میشود و موارد دیگر . اگر ارزش اطلاعات خیلی بالاست توصیه میکنم روی دو یا چند هارد ذخیره کنید .

با توجه به بودجه و نیازهایی که دارید میتونید سیگیت یکترابایتی با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید .

Glad Boy
30-12-2013, 20:53
ممنونم از اطلاعات مفیدتون..
فقط میشه بفرمایید قیمتش دقیقا چقده؟ و اینکه چه گارانتی بگیرم؟
راستی یه فروشنده مدل گرین وسترن رو بهم معرفی کرد، من هیچوقت به حرف فروشنده ها گوش نمیکنم ولی میشه بگید مزیت های این هاردی که شما معرفی کردین نسبت به اون چیه؟؟

Sent from my LT28h using Tapatalk

Actros
30-12-2013, 20:59
داداش قیمتش 185 تا 190 هست
گارانتی سازگار - ویستا - ماتریکس هم اصلی هستن

ata.royalfalcon
30-12-2013, 21:11
ممنونم از اطلاعات مفیدتون..
فقط میشه بفرمایید قیمتش دقیقا چقده؟ و اینکه چه گارانتی بگیرم؟
راستی یه فروشنده مدل گرین وسترن رو بهم معرفی کرد، من هیچوقت به حرف فروشنده ها گوش نمیکنم ولی میشه بگید مزیت های این هاردی که شما معرفی کردین نسبت به اون چیه؟؟

با توجه به نیازهایی که در پست اول اشاره کردید مدل های WD Green چندان مناسب اینکار نخواهند بود . هاردهای WD Green سرعت بالایی ندارند و بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .

Glad Boy
31-12-2013, 00:34
ممنونم..
فقط اینی که شما معرفی کردین اسم مدلش چی میشه؟؟

Actros
31-12-2013, 01:17
ممنونم..
فقط اینی که شما معرفی کردین اسم مدلش چی میشه؟؟

seagate barracuda
model :st1000dm003
مدل رو ریز نوشته روش

raeesi
31-12-2013, 01:20
من Seagate خصوصا barracuda اصلا توصیه نمی‌کنم
تجربه وحشتناک بدی دارم از این سری
۳تا تا الآن خریدم مدلی که بالا ذکر شده، و عین هر۳تا بعد از مدتی به مشکل خوردن!
دیگه وسترن خریدم. درسته گرون‌تره ولی منطقی‌تره.

Glad Boy
31-12-2013, 10:26
من Seagate خصوصا barracuda اصلا توصیه نمی‌کنم
تجربه وحشتناک بدی دارم از این سری
۳تا تا الآن خریدم مدلی که بالا ذکر شده، و عین هر۳تا بعد از مدتی به مشکل خوردن!
دیگه وسترن خریدم. درسته گرون‌تره ولی منطقی‌تره.

هر سه تا!!؟؟
کی این اتفاق افتاده؟؟ چه مشکلی برای هارد ها پیش اومد؟ چه مدت استفاده کردین؟

raeesi
31-12-2013, 13:13
هر سه تا!!؟؟
کی این اتفاق افتاده؟؟ چه مشکلی برای هارد ها پیش اومد؟ چه مدت استفاده کردین؟

بله هر۳ به مشکل خوردن طی مدت زمان کمتر از یک سال
استفاده ۲تاشون که هارد اصلی سیستم بود که روش نرم‌افزارهای طراحی ۳بعدی اجرا میشد و یکم کارهای روتین مثل وب‌گردی و امثالهم
یکی دیگه هم استفاده سنگینی نداشت و فقط یه سیستم خونگی بود که برای وب‌گردی و گوش کردن به موسیقی و کارهای معمول یک کاربر خونگی

مشکلی هم که برخوردم این بود که اول از همه بشدت کند شدن و سیستم گاه و بیگاه کرش میکرد و ویندوز هم یوقتایی بالا میومد یوقتایی هم نه که مرتب با ریپیرینگ و چک‌دیسک خطاهاشو پیدا میکردم تا بالا بیاد

از بین ۴تایی که توی یه مجموعه داشتم تا این لحظه یکیشون هنوز داره کار میکنه که البته اینو آخرین روزای به مشکل خوردنم خریدم که بعدش فهمیدم کلا این سری هاردهای سیگیت زیاد به این مشکل میخورن

سری بلک توی همه هاردها سریع‌ترینن ولی بلک‌های وسترن در حال حاضر قیمتشون یکم غیرمنطقی بالاست برای همین من خودم هیچوقت نمیرم سراغشون
روی سیستمم الآن یه SSD دارم بعلاوه یه هارد گرین وسترن
البته گفته باشم سری گرین پایین‌ترین سرعت رو بین سری‌های مختلف دارن و سری بلو‌از اون‌ها سریع‌تره
بعد از بلو هم سریع‌ترین سری هاردهای وسترن یعنی Caviar Black قرار دارن که قیمتشون بالاست

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Glad Boy
31-12-2013, 17:18
با توجه به نیازهایی که در پست اول اشاره کردید مدل های WD Green چندان مناسب اینکار نخواهند بود . هاردهای WD Green سرعت بالایی ندارند و بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .

آقای ata الان این دوستمون میگن سه تا ازین هارد داشتن خراب شده!! من با اون مشکلی که واسه هارد قبلیم پیش اومد با این حرفای این دوستمون الان یکم میترسم راستش... همین سیگیت رو بگیرم؟؟ گزینه دیگه ای واسه اون استفاده های من وجود نداره؟؟

Mehrdad092000
01-01-2014, 04:06
معلوم نيست يكي ميگه خةبه يكي ميگه بعد
چه گارانتيه بوده يراي شما

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ata.royalfalcon
01-01-2014, 09:04
آقای ata الان این دوستمون میگن سه تا ازین هارد داشتن خراب شده!! من با اون مشکلی که واسه هارد قبلیم پیش اومد با این حرفای این دوستمون الان یکم میترسم راستش... همین سیگیت رو بگیرم؟؟ گزینه دیگه ای واسه اون استفاده های من وجود نداره؟؟

معلوم نيست يكي ميگه خةبه يكي ميگه بعد
چه گارانتيه بوده يراي شما

دوست گرامي .

1. مشكلاتي كه براي هر كاربر پيش مياد قابل تعميم به سايرين نيست . كاربرهاي زيادي هم هستند كه اين هارد را خريدند و مشكلي هم ندارند . خرابي هم علتهاي متفاوتي دارد .

در فرآيند توليد ، چند نمونه مشكلدار نرمال هست كه گارانتي براي همين مسائل هست . بريد سايت newegg قسمت نظرات را بخونيد ، بعضي از كاربران اظهار ميكنند كه هاردي كه خريداري كرده بودند از همان لحظه اول خراب يوده حتي در مورد وسترن (به اصطلاح DOA كه مخفف dead on arrival هست به معني خراب بودن يا كار نكردن دستگاه خريداري شده پس ار دريافت توسط خريدار هست) . سهل انگاري كاربر يكي ديگر از مهمترين علتهاي خرابي هست .

2. من قبلاً هم گفتم (پست دوم اين تاپيك) حتي اگر بهترين هارد را هم بخريد بازهم نميتوان 100 درصد تضمين كرد كه مشكلي براي هارد پيش نمياد . همانطوريكه هارد WD Green شما دچار مشكل شده (نقل و قول زير) .

منم از ويترن خوشم نمياد توي همراهتش خرابي زياد داشت
داخلشيم دارم ارور افتاده اما مار ميكنه
سيگيت چطوره

Actros
01-01-2014, 14:23
3 کارتون بنده از همین هارد سیگیت همین مدل فروختم حتی 1 عدد بر نگشته 75 تا فروختم ازش
دوستان هر اتفاقی رو سیستمشون افتاده نیان اینجا یه کمپانی رو زیر سوال ببرن !!
من هارد وسترن بلو بستم رو سیستم اصلا دتکت نشده ! در حالی که آکبند بوده و تازه بازش کردم

raeesi
01-01-2014, 16:07
3 کارتون بنده از همین هارد سیگیت همین مدل فروختم حتی 1 عدد بر نگشته 75 تا فروختم ازش
دوستان هر اتفاقی رو سیستمشون افتاده نیان اینجا یه کمپانی رو زیر سوال ببرن !!
من هارد وسترن بلو بستم رو سیستم اصلا دتکت نشده ! در حالی که آکبند بوده و تازه بازش کردم

میشه بفرمایید انجمن‌ها به چه دردی میخورن؟
ما ابنجاییم تا تجربیات و دانسته‌هامونو با همدیگه به اشتراک بذاریم
ضمنا من عین ۳تا هاردی که مال خودم بود فقط انداختم توی گاوصندوقم چون اطلاعات مهمی قبلا روشون بود نتونستم ریسک کنم و بندازم بیرون
پس اینکه مشتری برنگردونده دلیل بر این نمیشه که هیچ‌کدوم به مشکل نخوردن!
در نهایت گارانتی برای هارد از نظر من هیچ معنی‌یی نداره وقتی اطلاعاتت از دست بره حتی اگه هارد جدیدی هم بخت بدن، نمیتونه خسارتی که بهت وترد شده‌رو جبران کنه
در نهایت اینکه توی خط تولید قطعات معیوب ممکنه خارج بشه حرفتونو قبول دارم ولی اینکه ۳تا خودت بخری و عین ۳تا به مشکل بخورن بنظرتون میشه گفت معموله؟ اینکه به هر کس دیگه‌ای هم پیشنهاد کردی و اونها هم خریدن و به مشکل خوردن هم معموله؟
من توی شهرهای مختلف به دوستام پیشنهاد کردم و بیشترشون بعد از مدتی به مشکل خوردن
ناگفته نمونه بیشتر دوستای من استفاده‌های مهندسی از کامپیوتر دارن و نرم‌افزارهای سنگینی مثل 3DS MAX و اتوکد روی سیستماشون اجرا میشه

constant_boy23
01-01-2014, 23:21
اقا هارد يه كمي شانسيه يه كمي هم به شرايط محيطي بستگي داره اخه ...

هارد سيگيت هم بگير نگير داره ديگه

من خودم كامپيوترم جز اثار باستاني به حساب مياد و يه داغونيه واس خودش ولي هارد سيگيت ــم 7 سال مثل باتري داره كار ميكنه و كوچكترين مشكلي نداره ...حتي سر و صداش بيشتر نشده ...

بياييد تجربيات شخصي خودمون رو تعميم نديم ...:n06:

Actros
02-01-2014, 01:06
ضمنا من عین ۳تا هاردی که مال خودم بود فقط انداختم توی گاوصندوقم چون اطلاعات مهمی قبلا روشون بود نتونستم ریسک کنم و بندازم بیرون
در نهایت گارانتی برای هارد از نظر من هیچ معنی‌یی نداره وقتی اطلاعاتت از دست بره حتی اگه هارد جدیدی هم بخت بدن، نمیتونه خسارتی که بهت وترد شده‌رو جبران کنه
در نهایت اینکه توی خط تولید قطعات معیوب ممکنه خارج بشه حرفتونو قبول دارم ولی اینکه ۳تا خودت بخری و عین ۳تا به مشکل بخورن بنظرتون میشه گفت معموله؟ اینکه به هر کس دیگه‌ای هم پیشنهاد کردی و اونها هم خریدن و به مشکل خوردن هم معموله؟
ناگفته نمونه بیشتر دوستای من استفاده‌های مهندسی از کامپیوتر دارن و نرم‌افزارهای سنگینی مثل 3DS MAX و اتوکد روی سیستماشون اجرا میشه

داداشه عزیز خراب میشد مشتری میاورد پیش من دیگه
ضمنا اینطورکه شما داری میگی ظاهرا تمام هاردهای سیگیت بعد از مدتی به فنا میرن :D
بنده حدود 7 ساله در این انجمن چنین چیزی نشنیدم . شما میگی هر کدوم از آشناها که سگیت خریدن به فنا رفته :n01: یکم باعث تعجب هست
این مشکل شما 100 تا دلیل میتونه داشته باشه . ولی من خرابی خیلی کمتری در سیگیت وسترن دیدم . تا توشیبا و هیتاچی و سامسونگ و........

Glad Boy
02-01-2014, 11:02
سلام

دوستان من همین Seagate Barracuda 1t با مدل نامبر ST1000DM003 خریدم. با گارانتی ویستا 184 هزار تومن.

ممنونم از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن، چون من هارد اکسرنالم هم سیگیت هستش، یه جورایی دلم با سیگیت بود،
دگ همون رو خریدم...
البته هنوز سیستم رو روشن نکردم که امتحانش کنم ببینم کار میکنه یا نه! آخه کابل برق کیسم رو گم کردم !! :n02:

بازم تشکر

Actros
02-01-2014, 13:34
سلام

دوستان من همین Seagate Barracuda 1t با مدل نامبر ST1000DM003 خریدم. با گارانتی ویستا 184 هزار تومن.

ممنونم از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن، چون من هارد اکسرنالم هم سیگیت هستش، یه جورایی دلم با سیگیت بود،
دگ همون رو خریدم...
البته هنوز سیستم رو روشن نکردم که امتحانش کنم ببینم کار میکنه یا نه! آخه کابل برق کیسم رو گم کردم !! :n02:

بازم تشکر

مبارک باشه
رفیق یه سری کارا رو انجام بده که هاردت به فنا نره
پاور الکی نبند رو سیستمت
حداقل پاور که میبندی TSCO 570 باشه که قیمتش 52 تومنه یا 650 که قیمت 65 تومنه
مورد بعدی اینکه برق هارد رو مستقیم وصل کن از این تبدیلا نزن سرش
اکثر هاردها در اثر نوسان برق خراب میشن

Glad Boy
02-01-2014, 14:08
مبارک باشه
رفیق یه سری کارا رو انجام بده که هاردت به فنا نره
پاور الکی نبند رو سیستمت
حداقل پاور که میبندی TSCO 570 باشه که قیمتش 52 تومنه یا 650 که قیمت 65 تومنه
مورد بعدی اینکه برق هارد رو مستقیم وصل کن از این تبدیلا نزن سرش
اکثر هاردها در اثر نوسان برق خراب میشن

ممنون دوست عزیز
این مشخصات سیستم منه، پاورش مشکلی نداره که ؟؟

M.B : asus m4n78 am
CPU : amd athlon II x4 620
VGA : gigabyte GTS250 1Gb OC
Ram : Kingmax 2Gb 800
HDD : Seagate Barracuda 1t 7200.14
Power : Memonex Silent EX L.N 540W

منظورتون از برق هارد، همون برق کیس هستش؟ کابل برق کیس رو مستقیم بزنم به پریز ینی؟

ata.royalfalcon
02-01-2014, 14:32
ممنون دوست عزیز
این مشخصات سیستم منه، پاورش مشکلی نداره که ؟؟

M.B : asus m4n78 am
CPU : amd athlon II x4 620
VGA : gigabyte GTS250 1Gb OC
Ram : Kingmax 2Gb 800
HDD : Seagate Barracuda 1t 7200.14
Power : Memonex Silent EX L.N 540W

منظورتون از برق هارد، همون برق کیس هستش؟ کابل برق کیس رو مستقیم بزنم به پریز ینی؟

در مورد سوال آخر منظور تبدیل sata to molex هست (عکس زیر) که بعضی کاربران به خاطر کمبود کانکتور sata پاور از این تبدیل استفاده میکنند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Glad Boy
02-01-2014, 14:41
آهان. نه از تبدیل استفاده نکردم. دوتا ساتا داشتم که یکیش رو زدم به هارد.
ممنون

Mehrdad092000
02-01-2014, 15:15
منم این هاردو گرفتم با گارانتی ویستا 1 ساله
سوالی بود در خدمیتیم فعلا که ایشالا مشکلی نداشته باشه برم با hd tune چک کنم

Mehrdad092000
02-01-2014, 15:28
دوست گرامي .

1. مشكلاتي كه براي هر كاربر پيش مياد قابل تعميم به سايرين نيست . كاربرهاي زيادي هم هستند كه اين هارد را خريدند و مشكلي هم ندارند . خرابي هم علتهاي متفاوتي دارد .

در فرآيند توليد ، چند نمونه مشكلدار نرمال هست كه گارانتي براي همين مسائل هست . بريد سايت newegg قسمت نظرات را بخونيد ، بعضي از كاربران اظهار ميكنند كه هاردي كه خريداري كرده بودند از همان لحظه اول خراب يوده حتي در مورد وسترن (به اصطلاح DOA كه مخفف dead on arrival هست به معني خراب بودن يا كار نكردن دستگاه خريداري شده پس ار دريافت توسط خريدار هست) . سهل انگاري كاربر يكي ديگر از مهمترين علتهاي خرابي هست .

2. من قبلاً هم گفتم (پست دوم اين تاپيك) حتي اگر بهترين هارد را هم بخريد بازهم نميتوان 100 درصد تضمين كرد كه مشكلي براي هارد پيش نمياد . همانطوريكه هارد WD Green شما دچار مشكل شده (نقل و قول زير) .

ممنون عزیز
ما که گرفتم
گارانتی 1 ساله ویستا
ایشالا چیزیش نشه
اینم عکس

bahamestan
04-01-2014, 00:24

من سی‌گیتِ 7200.12 دارم. سال‌ها ست مشکلِ Reallocated Sectors Count داره و هر روز بیشتر کنتور می‌اندازه امّا سال‌ها ست دارم باهاش سر می‌کنم! همچنان پا بر جا ست و یک بیت هم از دیتایِ من کم نکرده! سرعت و صدا-ش هم زیاد نشده. الآن که به صرافتِ خریدِ یه بهتر افتادم با توجّه به مطالبِ این انجمن و البته «به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانسته‌ها-مون» باز فکر می‌کنم نسبت به قیمتِ WD Black به‌صرفه‌تر باشه.