مشاهده نسخه کامل
: شمکل با مودم tp link
سلام
من دچار مشکلی شدم با مودمم که خیلی اذیتم می کنه وبرای مثال مجبور شدم امروز دوبار مودمم رو کانفیگ کنم؟! ببینید من یه مودم tplink مدل w8901g دارم جدیدا خیلی قطع میشه و از طریق لن کامپیوترم نمی تونم بهش وصل بشم و یه مثلث زرد رنگ روی کانکشن میاد و ارور میده هرچند وای فاش کار میکنه ولی لنش قطع میشه که هرکاری میکنم درست نمیشه و مجبور میشم کانفیگ کنم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم.ببینید ارور های که میده این بعضی وقتها limited network و بعضی موقع هم unidentified network.
به نظر شما مشکل از کجاست از lan از سیتممه یا از مودم؟
مودم رو چه حالتی کانفیگ شده بریج یا pppoe ؟
حتما dhcp از مودم فعال باشه اگه فعال بود به صورت دستی به لن سیستم آی پی و dns بدید و gateway رو هم آی پی مودم بدید و دوباره تست کنید
برای سالم بودن لن میتونید سیستم رو با یک مودم دیگه تست کنید
از سلامت کابل .و درست نصب شدن درایور لن مطمئن بشید و آخرین ورژن درایور لن آپدیت بشه بایوس مین آپدیت بشه و با پورت های دیگه مودم هم تست کنید
در آخر فریم ویر مودم رو آپدیت کنید
مودم رو چه حالتی کانفیگ شده بریج یا pppoe ؟
حتما dhcp از مودم فعال باشه اگه فعال بود به صورت دستی به لن سیستم آی پی و dns بدید و gateway رو هم آی پی مودم بدید و دوباره تست کنید
برای سالم بودن لن میتونید سیستم رو با یک مودم دیگه تست کنید
از سلامت کابل .و درست نصب شدن درایور لن مطمئن بشید و آخرین ورژن درایور لن آپدیت بشه بایوس مین آپدیت بشه و با پورت های دیگه مودم هم تست کنید
در آخر فریم ویر مودم رو آپدیت کنید
از جوابت ممنونم
حالت مودم رو ppoeهستش
این چیزی که نوشتید(dhcp) رو بلد نیستم و نمی دونم!
از جوابت ممنونم
حالت مودم رو ppoeهستش
این چیزی که نوشتید(dhcp) رو بلد نیستم و نمی دونم!
تو تنظیمات مودم تو interface setupt تو تنظیمات لنش برید مشخصه اون فعال باشه خودم مودم میاد به سیستم آی پی و dns و... رو میده
فریم ورک مودم رو گرفتم واپدیت کردم....
ببینید این تنظیمات مودمه منه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فریم ورک مودم رو گرفتم واپدیت کردم....
ببینید این تنظیمات مودمه منه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک بار به صورت دستی به سیستم آی پی بدید و دوباره تست کنید یک بار هم تو این صفحه با این تنظیمات تست کنید multicast رو غیرفعال کنید و igmp snoop disable و direction رو حالت none باشه
الان لنتون روش ضربدر خورده کابل مودم به پی سی وصل نیست یا لن رو غیرفعال کردید ؟
یک بار به صورت دستی به سیستم آی پی بدید و دوباره تست کنید یک بار هم تو این صفحه با این تنظیمات تست کنید multicast رو غیرفعال کنید و igmp snoop disable و direction رو حالت none باشه
الان لنتون روش ضربدر خورده کابل مودم به پی سی وصل نیست یا لن رو غیرفعال کردید ؟
ممنونم از اینکه پیگیر هستی و جوابمو میدی.
ببین اون ضربدر برای کانکشن کریو هستش چیز مهمی نیست.
دستی ip دادن یعنی چی بلد نیستم؟!:n03: و چه رقمی رو باید وارد کنم؟
درضمن برای روش دوم وقتی اون مشکل پیش بیاد که دیگه به تنظیمان مودم دسترسی ندارم که بخوام تغیرش بدم؟؟
ممنونم از اینکه پیگیر هستی و جوابمو میدی.
ببین اون ضربدر برای کانکشن کریو هستش چیز مهمی نیست.
دستی ip دادن یعنی چی بلد نیستم؟!:n03: و چه رقمی رو باید وارد کنم؟
درضمن برای روش دوم وقتی اون مشکل پیش بیاد که دیگه به تنظیمان مودم دسترسی ندارم که بخوام تغیرش بدم؟؟
آی پی که میدید این باشه رو لن راست کلیک کنید peroperties بعد tcp/ip v4
اینو بدید
192.168.1.4
255.255.255.0
192.168.1.1
dns
8.8.8.8
4.2.2.4
تو دیوایس مینیجر که لن سیستم مشکلی نداره ؟
شما مودم رو ریست کنید و اون تنظیماتی که گفتم تو تنظیمات لن مودم اعمال کنید
ممنون
لن مشکلی نداره حتما انجامش می دم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.