ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي در مورد خريد اسپيكر

Spak
29-12-2013, 11:27
سلام
دنبال يه اسپيكر با كيفيت هستم هرچي بيشتر بهتر،‌تفكيك صداش خيلي برام مهم هست
استفادش هم براي يه فضاي 40 متري با ارتفاع 6 متر (فروشگاهي) هست
قيمتش هم نهايت تا 1ميليون ميتونم هزينه كنم فقط كيفيتش بالا باشه
يكي از دوستان يه سفر دبي درپيش داره كه احتمالا اونجا ارزونتر بايد باشه ميخوام بگم از اونجا واسم تهيه كنه. ممنون ميشم يه راهنمايي كنيد

raeesi
29-12-2013, 22:39
برای چه منظوری میخوای دوست عزیز؟

اگه اسپیکری میخوای که فقط یه موسیقی ملایم توی فضای فروشگاه پخش کنی من توصیه می‌کنم الکی هزینه رو بالا نبری و از اسپیکرهای سقفی موجود استفاده کن
ولی اگه برای کاربرد دیگه‌ای میخوای اینجا کاربردش رو ذکر کن تا بتونیم راحت‌تر پیشنهادهامونو متناسب با نیاز شما بگیم.

Spak
29-12-2013, 22:59
دوست عزیز گفتم میخوام با بالاترین کیفیت باشه هزینش هم تا اون اندازه مشکلی ندارم
میخوام تفکیک صدای بالایی داشته باشه تا با صدای بلند هم توی سالن اون اندازه ای کاملا صاف و رسا باشه

raeesi
29-12-2013, 23:54
عرض کردم که

ولی اگه برای کاربرد دیگه‌ای میخوای اینجا کاربردش رو ذکر کن تا بتونیم راحت‌تر پیشنهادهامونو متناسب با نیاز شما بگیم.

ممنون میشم سورس آودیو رو هم ذکر کنین

Spak
30-12-2013, 18:01
كاربرد ديگه اي نيست،‌اسپيكر رو فقط براي استفاده توي سالن فروشگاه ميخوام
محل اجراي صدا هم با لپتاپ هست. اگه هم فلش بخوره كه بهتر ..

raeesi
30-12-2013, 20:11
این گزینه‌ایه که به نسبت قیمت کارآیی عالی مد نظر شما داره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من اگه بخوام انتخاب کنم، با صرفنظر کردن از قابلیت اتصال حافظه جانبی و صرف یکم هزینه بیشتر، ترجیه میدم اینو انتخاب کنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه همچنان به صرف هزینه‌های بالاتر اصرار داشته باشین (من ابدا توصیه نمی‌کنم)، می‌تونین به محصولات سنهایزر هم نگاهی داشته باشین

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

raeesi
30-12-2013, 20:12
آدرس‌ها مال سایت دیجی‌کالاست

Spak
30-12-2013, 20:45
ممنونم
توي اين رنج از بيتس يا بوز يا jbl مدلي هست !؟‌ آخه تا اونجايي كه رفتم ديدم كيفيت صداهاشون خيلي خوب بود ولي همه بالاي 1/5 بودن !

raeesi
31-12-2013, 01:01
توی رنجی که من قیمت دادم خیر من تابحال ندیدم
شما یه هدفون آن‌ایر بیتس بخوای بخری باید بالاب ۷۰۰ تومن پول بدی اسپیکر چند کاناله که جای خود

شما هم اصرار به مارک داری که من دلیلش رو نمی‌تونم بفهمم! اگه بخواین پول خرج کنین و مارک بخرین، میتونین بالای ۱ میلیون تومن حتی برای یه هدفون کوچولوی In Ear مارک سنهایزر هم هزینه کنی ولی من هیچوقت همچین هزینه‌ای رو معقول نمی‌دونم
شما میتونی برای یه سیستم صوتی های‌فای تا ۱۰۰میلیون تومن هم هزینه کنی ولی برای محیط اداری و فروشگاهی چنین هزینه‌هایی می‌بخشید ولی کاملا احمقانه‌ست.
مارک‌هایی که شما گفتین برندهای سلبریتی‌ان و قیمت‌هاشون گاها واقعا غیرمعقول بالاست.

در کل من برای استفاده شما محصولات گرونتر از این‌هارو توصیه نمی‌کنم و اگه میخواین بیشتر هزینه کنین، توی بازار فروشنده‌های زیادی هستند که به شما مارک معرفی کنند تا سود بیشتری به جیب بزنن :-)

Spak
31-12-2013, 14:18
شما میتونی برای یه سیستم صوتی های‌فای تا ۱۰۰میلیون تومن هم هزینه کنی ولی برای محیط اداری و فروشگاهی چنین هزینه‌هایی می‌بخشید ولی کاملا احمقانه‌ست.
مارک‌هایی که شما گفتین برندهای سلبریتی‌ان و قیمت‌هاشون گاها واقعا غیرمعقول بالاست.

در کل من برای استفاده شما محصولات گرونتر از این‌هارو توصیه نمی‌کنم و اگه میخواین بیشتر هزینه کنین، توی بازار فروشنده‌های زیادی هستند که به شما مارک معرفی کنند تا سود بیشتری به جیب بزنن :-)

من اول تشکر میکنم از شما که دارید من رو راهنمایی میکنید
من هیچ اصراری روی برند خاصی ندارم، قبلا هم گفتم من دنبال کیفیت هستم و اینکه اسم مارکهایی رو آوردم که اونها توی کیفیتشون امتحانهاشون رو پس دادن
بــله خودم هم میدونم که تا 100 میلیون و بیشتر هم میشه سیستم راه انداخت ولی اگه بودجه تا اون اندازه داشتم حتما اینکار رو میکردم (البته نه برای 40 متری!)
حالا من بودجم رو گذاشتم تا 1میلیون تومان و میخوام تا این قیمت بهترین رو انتخاب کنم، شاید از نظر شما پول خیلی زیادی باشه برای اینکار و شاید برای کسایی دیگه رنج معقول و برای دیگران یه بودجه ابتدایی باشه ! خودم هم میدونم با یه اسپیکر حتی 30 -40 تومانی هم میشه صدایی شنید که حتی خیلی ها هم تفاوتش رو با رده بالاها ندونن ولی این دلیل نمیشه که بخواید اینکار رو احمقانه و یک نفر رو که میخواد اینکار رو بکنه احمق فرض کنید ! اینجور فکر کردن و صحبت کردن بدور از ادب و شخصیت فردی هست.
مطمئن باشید اگر میخواستم به حرفهای فروشنده ها گوش کنم هیچ وقت اینجا درخواست مشورت نمیدادم و تا الان هم تهیش کرده بودم، و این رو هم گفتم نمیخوام از بازار ایران تهیه کنم فقط میخواستم کسانی که توی این موضوع تجربه دارن مدلی رو پیشنهاد بدن که مشخصات و کارایی بهتری داره و بنده موقع خرید از خونه اول نخوام شروع کنم ..
در کل ممنونم از راهنمایی هاتون جناب رئیسی ..

raeesi
31-12-2013, 23:31
من اول تشکر میکنم از شما که دارید من رو راهنمایی میکنید
من هیچ اصراری روی برند خاصی ندارم، قبلا هم گفتم من دنبال کیفیت هستم و اینکه اسم مارکهایی رو آوردم که اونها توی کیفیتشون امتحانهاشون رو پس دادن
بــله خودم هم میدونم که تا 100 میلیون و بیشتر هم میشه سیستم راه انداخت ولی اگه بودجه تا اون اندازه داشتم حتما اینکار رو میکردم (البته نه برای 40 متری!)
حالا من بودجم رو گذاشتم تا 1میلیون تومان و میخوام تا این قیمت بهترین رو انتخاب کنم، شاید از نظر شما پول خیلی زیادی باشه برای اینکار و شاید برای کسایی دیگه رنج معقول و برای دیگران یه بودجه ابتدایی باشه ! خودم هم میدونم با یه اسپیکر حتی 30 -40 تومانی هم میشه صدایی شنید که حتی خیلی ها هم تفاوتش رو با رده بالاها ندونن ولی این دلیل نمیشه که بخواید اینکار رو احمقانه و یک نفر رو که میخواد اینکار رو بکنه احمق فرض کنید ! اینجور فکر کردن و صحبت کردن بدور از ادب و شخصیت فردی هست.
مطمئن باشید اگر میخواستم به حرفهای فروشنده ها گوش کنم هیچ وقت اینجا درخواست مشورت نمیدادم و تا الان هم تهیش کرده بودم، و این رو هم گفتم نمیخوام از بازار ایران تهیه کنم فقط میخواستم کسانی که توی این موضوع تجربه دارن مدلی رو پیشنهاد بدن که مشخصات و کارایی بهتری داره و بنده موقع خرید از خونه اول نخوام شروع کنم ..
در کل ممنونم از راهنمایی هاتون جناب رئیسی ..

۱- سیستم های‌فای رو میشه حتی برای فضای ۱۰-۱۲ متری هم کار گذاشت ولی مسئله اینه که شما توی سالن فروشگاهی اصلا و ابدا نمیتونی از کیفیت های‌فای استفاده کنی چون انقدر آلودگی‌های صوتی مختلف هست که گوش نمی‌تونه به تفاوتش پی ببره
ضمن اینکه شما برای سیستم های‌فای قاعدتا نمیخوای از فایل‌های mp3 و امثالهم استفاده کنی و باید از فرمت‌های حجیم استفاده کنی که توی ایران پیدا کردنشون خیلی خیلی سخته
اغلب سی‌دی‌های اودیو موجود هم کپی شده همون mp3ها هستند

در مورد برندهایی که گفتین باز هم میگم، اون‌ها برند سلبریتی هستند و برای کار شما اگه بخوام برندی غیر اینها معرفی کنم، من فقط سنهایزر رو معرفی می‌کنم و بین برندهای معرفی شده شما هم بجز جی‌بی‌ال همه‌رو رد می‌کنم چون فقط بخاطر سلبریتی بودن این‌همه معروفن

از نظر من یه هدفون پلنترونیکس کیفیتی بمراتب بالاتر از بیتز داره در صورتیکه قیمتش پایین‌تره

من بیتز داشتم و وقتی دیدم یکی از دوستان دربدر دنبال بیتز میگرده دادم بهش و خودم از پلنترونیکس واقعا راضی بودم تا زمانیکه سیمش به مشکل خورد

محصولات لاجیتک هم طی چند سال اخیر که استفاده کردم خیلی ازشون راضی بودم

من نمیدونم AKG محصولی توی رده مد نظر شما داره یا نه
اگه داره اونم به لیستتون اضافه کنین
plantronics هم مارک خوبیه و میتونین بهش فکر کنین

حالا بازه انتخابیتون بازتره و مارک‌هایی رو بهتون پیشنهاد کردم که پولی که میگیرن بخاطر کیفیته نه مارک

brad pitt
02-01-2014, 11:39
سلام

تا 120.000 تومن اسپیکر یو اس بی خور و خوش بیس چه مدلی پیشنهاد میدید ؟
ترجیحن ادیفایر یا میکرولب

ممنون