مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید تبلت
aydingol
29-12-2013, 03:33
دوستان می خوام یه تبلت بگیرم. کاربری های زیر به ترتیب از درجه اهمیت بالای برخوردار هستن
1 pdf
2 اینترنت
3 فیلم
4 گیم (اصلا مهم نیست )
بین این گزینه ها موندم
1 gpad 8.3
2 nexus 7 2013
خودم نظرم روی ال جی هستش به ویژه که جنس بدنه خوبی داره . البته اینترنت همراه برام مهم نیست اما این تبلت مودم 3g ساپورت میکنه ؟
البته اینم بگم گزینه اولم Amzone kindle fire HDX 8.9 بود که نیومد ... کسی می دونه آیا این تبلت میاد یا نه ؟
به نظرتون بین دو گزینه اولی کدوم یکی بگیرم ؟ ممنون میشم با دلیل منو راهنمایی کنید
Xerxes-I
29-12-2013, 03:52
ببینید منظورتون از مودم تری جی این مودم های شبیه فلش هست که سیم میره داخلش؟ فکر نکنم تبلت ها از اینا بخورند.خودی جی پد ال جی هم تر جی نداره پس هیچ.نکسوس سون هم با اینکه تبلت قدرتمندیه ولی با نیاز های شما هم خوانی نداره.بارها گفتم اگه میخواین واسه فیلم و اینترن و پی دی اف استفاده کنید حتما ۸ اینچی به بالا بگیرید.۱۰ اینچی واقعا خوبه.اما ۷ اینچ خیلی کمه خصوصا واسه پی دی اف خوندن.
aydingol
29-12-2013, 10:39
خیلی ممنون
بله منظورم دقیقا به همون مودم هاست
پس با این اوصاف کلا باید بیخیال اینترنت بیرون از خانه بشم که البته زیاد برام مهم نیست
سایر دوستان هم اگر صحبتی دارن خوشحال میشم بشنوم
من اینو میپیشنهادم
Sony Xperia Tablet Z LTE
mehran_ar
02-01-2014, 19:33
بنظر من هم قطعا با توجه به 3 بند اول نیازهای شما تبلت ال.جی که 1.3 اینچ بزرگتره مناسب تره
دوستان می خوام یه تبلت بگیرم. کاربری های زیر به ترتیب از درجه اهمیت بالای برخوردار هستن
1 pdf
2 اینترنت
3 فیلم
4 گیم (اصلا مهم نیست )
بین این گزینه ها موندم
1 gpad 8.3
2 nexus 7 2013
خودم نظرم روی ال جی هستش به ویژه که جنس بدنه خوبی داره . البته اینترنت همراه برام مهم نیست اما این تبلت مودم 3g ساپورت میکنه ؟
البته اینم بگم گزینه اولم Amzone kindle fire HDX 8.9 بود که نیومد ... کسی می دونه آیا این تبلت میاد یا نه ؟
به نظرتون بین دو گزینه اولی کدوم یکی بگیرم ؟ ممنون میشم با دلیل منو راهنمایی کنید
دوست عزیز اگه می خوای اسپورت دایمی گوگل رو داشته باشی نکسوس بخر.
اما اگه بزرگی تبلت و جنس خوب می خوای ال جی بخر .
اگه زیاد در گیر بودید به این سایت برید : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این سایت نتیجه تست های کلی تبلت ها وگوشی ها است . می تونید رتبه هر دو تبلت رو ببینید و راحت تر انتخاب کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.