ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیره شدن چند پیکسل LED

vahid javani
28-12-2013, 23:29
سلام دوستان
یه لکه حدود 16 پیکسل(با ذره بین شمردم!) روی مانیتورم ظاهر شده، پیکسل ها تغییر رنگ میدند ولی تیره تر هستند. با الکل و صابون هرچیزی که به ذهنم میرسید تمیزش کردم ولی هیچ تغییری نکرد! در ضمن از زاویه های کناری محو میشه، وقتی هم مانیتور خاموشه هیچی چیزی مشخص نیست.
باید چیکار کنم؟

علتش چیه؟ یه بنده خدایی نوشته بود به خاطر اینه که از اسکرین سیور استفاده نکردم (من تنظیم کردم 10 دقیقه مانیتور رو خاموش کنه.)
مانیتور لپ تاپ hp4530

raeesi
30-12-2013, 00:13
دوست من، اون بنده خدا احتمالا جزو اصحاب کهف بوده! الآن دیگه مدت‌هاست که دلیل اصلی ایجاد اسکرین سیور دیگه اصلا وجود نداره! مانیتورهای امروزی نیازی به اسکرین‌سیور ندارن.
من مانیتورهام بخاطر شرایط استفاده‌ام هیچوقت روشون اسکرین‌سیور دیده نمیشه. حتی بصورت نرمال خودشون هم خاموش نمیشن و هروقت که فکر کنم مدت طولانی ازشون دور میشن، خودم دستی خاموششون می‌کنم.

اگه لپتاپ شما گارانتی داره، قاعدتا باید دیسپلی شمارو عوض کنند اگه نداره، باید بدین یجای مطمئن براتون بررسی کنند. توی حالت خوشبینانه، کابل اتصال مانیتور به برد (اصطلاحا فلت) ایراد پیدا کرده و در بدبینانه‌ترین حالت تعدادی از پیکسل‌ها که برای رفعشون باید نسبت به تعویض مانیتور اقدام کنین.