مشاهده نسخه کامل
: برترین بازیهای 2013 - برترین بازی کنسول های دستی
بــرتــریــن بــازیهــای 2013
برترین بازی کنسول های دستی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zelda: A Link Between Worlds
Nintendo 3DS
سازنده: Nintendo
ناشر: Nintendo
Tearaway
PlayStation VITA
سازنده: Media Molecule
ناشر: Sony Computer Entertainment
Pokemon X/Y
Nintendo 3DS
سازنده: Game Freak
Fire Emblem: Awakening
Nintendo 3DS
سازنده: Intelligent Systems
Spaniuly
02-01-2014, 09:58
بدجوری اعتراض دارم... کو پس کسلوانیا: آینه سرنوشت؟ ضدحال خوردم خیلی بی انصافیه... باید جا می گرفت توی این نظرسنجی...
بدجوری اعتراض دارم... کو پس کسلوانیا: آینه سرنوشت؟ ضدحال خوردم خیلی بی انصافیه... باید جا می گرفت توی این نظرسنجی...
آرمین جان Mirror of Fate نسبت به عنوان هایی که انتخاب شدن نقدهای جالبی نداشته، مثلا (7)GameSpot(7), IGN(4.7), Eurogamer(7), Edge ... در حالی که گزینه های انتخابی نقدهای فوق العاده خوبی دارن.
البته تجربه شخصی مسئله دیگه ای هست و ممکنه برای هواداران Castelvania با شناختی که از این سری دارن، لذت بخش بوده باشه:n11:
Spaniuly
02-01-2014, 17:25
من موندم یه بازی با این عظمت و گیرایی چرا مورد کم لطفی قرار می گیره نکنه می خواستن توی یه قالب دو بعدی گاد آف وار دربیاره! بعضی نقدها واقعا شرم آوره داستان آینه سرنوشت می ارزید به کل این 4 تا کاندید. یه ایراداتی داشته ولی دیگه این سبک و سیاق گیم پلی و گرافیک موجود در Castlevania: Mirror of Fate برای کنسول دستی عالیه
من موندم یه بازی با این عظمت و گیرایی چرا مورد کم لطفی قرار می گیره نکنه می خواستن توی یه قالب دو بعدی گاد آف وار دربیاره! بعضی نقدها واقعا شرم آوره داستان آینه سرنوشت می ارزید به کل این 4 تا کاندید. یه ایراداتی داشته ولی دیگه این سبک و سیاق گیم پلی و گرافیک موجود در Castlevania: Mirror of Fate برای کنسول دستی عالیه
تاپیک گرم تر شد:n02:
آرمین جان از عنوان های بالا چند موردشون رو شخصا تجربه کردی؟
+
نقدها رو نگاه می کردم انتقادها خیلی تند و تیز هست!
نقد GameSpot:
easy difficulty and predictable story
نقد IGN:
fragmented exploration and shallow leveling
Spaniuly
02-01-2014, 23:38
کلا بازی هایی که طولانی هستن فدای بی حوصلگی نقدکننده ها میشن میرور آف فیت بعد اینکه روی یک درجه سختی تموم میشه کلی آنلاک داره که یکیش که اصلا اولد اسکول میشه باس فایتینگاش پشت سر هم میان و با یه هیت میمیره کاراکتر ما... قابل پیشبینی بودن داستان دیگه از اون ایرادات بنی اسرائیلی هستش دیگه اسم بازی گویاست دیگه مسئله اینجاست روند داستان چطور پیش میره... که واقعا برای یه کسلونیا باز شیرین هستش... به هر حال من به رای نظر تیم مدیریت احترام می ذارم قبول دارم که عناوین کاندید بهترین ها از نظر متا هستن و توی نقدها به کسلونیا کم لطفی شده... فایر امبلم و زلدا هم قابل احترام هستن ولی برای من کسلونیا یه چیز دیگه اس
سرانجام برنده این نظرسنجی...
Zelda: A Link Between Worlds
Nintendo 3DS
سازنده: Nintendo