مشاهده نسخه کامل
: سیستم برای مجازی سازی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کار بنده حقیر تو شبکه داره جدی تر می شه و چون کلا با کلاس مشکل دارم و دوست دارم خود آموز پیش برم ، به شدت نیاز دارم که یه کارگاه داشته باشم .
نیاز هایی که دارم این هاست .
سیستمی می خوام که شاید مجبور باشم روش 2 تا سرور و حداقل 3 تا کلاینت روشن با هم روشن باشه (مجازی) بنابر این سی پی یو و رم باید به میزان کافی باشه .
در مرحله دوم ، می خوام، دو تا سرور ایجاد کنم ، و روی هر کدوم یکی دوتا ویندوز سرور ران کنم (یعنی در کل شاید 4 تا سرور ران باشه)
فیلم زیاد می بینم ، در حد هفته ای سه چهار تا . بنابر این می خوام که یه مانتیور و هم چنین اسپیکر ( و هم چنین هدفون) خوب پیشنهاد بدید ، البته نه خیلی گرون ، ولی خوب باشه .
بازی کم می کنم ، مثلا تعطیلات عید ، یا ماه رمضان ها دم افطار کمی فیفا بازی می کنم که سخت نگذره بهم ، بنا بر این کارت گرافیک خیلی سنگین نیاز ندارم .
خودم یه چیز هایی آماده کرده ام ، اما دوست دارم دوستان بهم پیشنهاد بدند . سیستم رو هم کامل در نظر بگیرید ، به همراه اسپیکر ، موس کیبرد و ...
بودجه رو هم فعلا محدودیت نذاریم ، بر اساس نیاز پیش بریم ، اگه تا ناکجا آباد رفت ، یه سفقی براش بذاریم با همدیگه
تنکس ، زیاد
Hessam 2
28-12-2013, 20:29
حذف گردد........!
اووووپس
نه حسام جان ، خیلی خیلی گرونه برای من ، بیا پایین ، خیلی بیا پایین تر حسام جان .
ماکس 4 _ 4.5 ، دیگه خیلی بخواد زیاد بهش 5 تومان ، نه 12 تومان :n03:
دیگه 11 میلیون خدایی برام خیلی زیاده :دی
*** کلک ، دیدی سقف نذاشتم ، گفتی یه چیزی بگی که کم بیارم ، آره ؟ :دی
اتفاقا باید دو تا پی سی سرور هم ببندم ، این خیلی به کارم می آد ، مرسی ، فقط لطف کن ف اگه بتونی قیمت ریز قطعه رو هم بدی ممنون می شم .
Hessam 2
28-12-2013, 20:37
پس هیچی... با این بودجه دیگه خییییییییلی سخت شد!
عملاً کاری از دست من بر نمیاد.
سایر دوستان راهنمایی می کنن.
موفق باشید./
چرا حسام جان ؟
لا اقل پست ات رو ادیت نمی کردی که بتونم از مواردش استفاده کنم ....
به هر حال مرسی
Hessam 2
28-12-2013, 21:40
چون خواسته ی شما با بودجه تون هیچگونه تناسبی نداره متاسفانه!
1 تومن فقط پول مانیتور و لوازم جانبیتون میشه. 1 تومن کارت گرافیک. 1 تومن پردازنده. بقیه رو هم خودتون حساب کنید!
انتظار ندارید که سیستم خانگی بهتون معرفی کنیم؟!!
نظرتون در مورد این چیه ؟
Cpu
Intel Core i7 - 4820
1100
Main
ASUS - z87-PRO
600
Ram
CORSAIR - 8GB - 1600 *4
1200
Hdd
Sata 3 - 2 Tb
270
Vga
SAPPHIRE HD 7790
600
Optic
60
Power
GREEN - GP650B-OC
400
Monitor
SAMSUNG - 20"
420
Case
Raidmax - VIPER
170
Mouse - Kb- Speaker - Webcam
200
5020
فقط در مورد مانیتور می دونم که مانیتور خوبی نیست .
نظرتون در مورد این چیه ؟
مرسی
Hessam 2
28-12-2013, 21:59
این سیستم برای کاربری شما بسیار ضعیف هست و قطعاً کم خواهد آورد! آینده ی این سیستم هم صفر خواهد بود! اینو بهتون قول میدم!
16 گیگ رم حداقل حداقل حداقل هست برای چنین کاربریی.
اس اس دی و هارد دیسک بیش از یک عدد برای سیستم شما اجباریست که این دو قلم نزدیک به 2 میلیون خواهد شد!
برای کارت گرافیک هم یه چیزی باشه که آینده داره باشه و راحت تا 4-5 سال براتون بازدهی داشته باشه، حداقل 1 تومن هست! یعنی این کفت کار هست! قطعاً شما سیستمی نمیخواید که سال دیگه همون موقع کار دستتون بده و از خریدتون در سال گذشته پشیمون بشید!
ممممممممم
آره ، شاید حق با شما باشه
من 32 گیگ گذاشتم دوست من . 4*8
حالا ، هارد و اس اس دی رو بی خیال :دی
من فقط می خوام سی پی یو رم ، کفایت کنه ، آزمایشگاه می خوام فقط دوست من .
لطفا اون سیستم پیشنهادی تون رو برام بذارید ، گفتم که ، باید دو تا پی سی سرور هم ببندم برای شرکت ، تا همون 12 ، 12 تومان ، متنهی ، بدون کارت گرافیک و مانیتور
مرسی
کسی دیگه نظری نداره ؟ :n30:
دوستان فرض رو بر این بذاریم که این سی پی یو و این مقدار رم ، کفایت کنه
لطف کنید برای این سی پی یو و رم ، که مین مناسب ، یه گرافیک ، پاور و یه مانیتور مناسب پیشنهاد بدید
حداقل این لطف رو انجام بدید
من این ها رو همین جوری نوشتم ، تنها چیز هایی که فکر شده نوشتم ، سی پی یو ، رم ، هارد هست
ادیت : فکر کنم یه کولینگ مناسب هم بخواد ، درسته ؟
مرسی
Cpu
Intel Core i7 - 4820
1100
Main
ASUS - P9X79 LE
830
Ram
CORSAIR - 8GB - 1600 *4
1200
Hdd
Sata 3 - 2 Tb
270
Vga
SAPPHIRE HD 7790
600
Optic
Asus
60
Power
GREEN - GP650B-OC
400
Monitor
SAMSUNG - 20"
420
Case
Raidmax - VIPER
170
Mouse - Kb- Speaker - Webcam
200
5250
مرسی از همه دوستان ، بابت راهنمایی های مبسوط شون
مرسی
eshraghi2010
30-12-2013, 10:09
سلام دوست عزیز ! چون پیام دادید موظف بودم بیام و نظرم رو اعلام کنم !
حرف استاد حسام رو گوش کن برادر ! سرور میخوای بخری شما ! سیستم خانگی و گیم که نیست که با 4 - 5 تومن بشه جورش کرد ! سیستم 4- 5 تومنی برای کلاینت ها مناسبه نه خود سرور !
سرور سیستم اختصاصی خودش رو می طلبه و چیز غیر از اون یعنی پول ریختن دور ! سرور های آماده هم هستند که ارزون تر در میان نسبت به سرور هایی که Customize هستند !
Hessam 2
30-12-2013, 10:16
بله. امیدوارم با خرید سیستم 4-5 تومنی، پولتون رو دور نریزید!
سلام دوست عزیز ! چون پیام دادید موظف بودم بیام و نظرم رو اعلام کنم !
حرف استاد حسام رو گوش کن برادر ! سرور میخوای بخری شما ! سیستم خانگی و گیم که نیست که با 4 - 5 تومن بشه جورش کرد ! سیستم 4- 5 تومنی برای کلاینت ها مناسبه نه خود سرور !
سرور سیستم اختصاصی خودش رو می طلبه و چیز غیر از اون یعنی پول ریختن دور ! سرور های آماده هم هستند که ارزون تر در میان نسبت به سرور هایی که Customize هستند !
بله. امیدوارم با خرد سیستم 4-5 تومنی، پولتون رو دور نریزید!
سلام
ممنونم بابت نظراتتون
من با چند نفر دیگه مشورت کردم ، به من پیشنهاد کردند رم و سی پی رو کم کنم حتی ، و این رم و سی پی یو کفاف کار من رو خواهد داد . و زیاد هم هست
از شما عزیزان خواهش می کنم ، در مورد این سی پی یو ، بگید آیا سی پی یو هم ردیف این هست که پرفورمنس بهتری داشته باشه ؟ بعد یه مین خوب پیشنهاد بدید ، بعد از این دو ، یه مانتیور با قیمت مناسب و کیفیت و رزولوشن خوب ، در وهله بعد ، رم ، در وهله بعد ، VGA مناسب ، هارد که مشکلی نیست ، در وهله بعدی ، پاور خوب و کیس و ...
اگه ببینم جیبم کم آورد ، وی جی ای رو فعلا نمی گیرم ، یه دونه هارد بیشتر نمی گیرم ، رم رو 16 می گیرم ، تا سیستم جمع بشه و شروع کنم ، این ها رو می شه خرد خرد اضافه کرد ، اما اون چه الان مهمه و قابل تغییر نخواهد بود ، مانیتور ، سی پی یو و مین مناسب هست دوستان عزیز ، درسته ؟
راستی می تونم مانیتوری بگیرم که بعد بتونم بهش گیرنده تلویوزیون هم وصل کنم ؟
راستی ، کولر خاصی باید بذارم ؟ یا نه ؟ این رو هم بگید بهم ، مرسی
منتظر مشورت شما عزیزان هستم
مرسی
ادمین عزیز
این تاپیک بسته بشه با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.