ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد merge کردن فایل بهمراه متریال

mj.nosratzadeh
28-12-2013, 12:08
با سلام خدمت اساتید گرام
تو صحنه v-ray موقعی که صحنه معماری خارجی رو کامل کردم برای اضافه کردن چیزای دیگه مثلا درخت مشکل متریال دارم یعنی وقتی درخت یا گل رو وارد صحنه حاضر میکنم فایلش بصورت خام و بدن متریال میاد
حالا سوالم اینه که چطوری باید یه فایل خارجی رو بهمراه متریال خودش وارد میحط max2013 کنم؟؟
بعنوان مثال مثلا از درختهای Arch Models میخوام وارد کنم...

Lord-Voldemort
28-12-2013, 23:13
سلام
از کدوم ولوم وارد می کنید ؟
کار خاصی نداره فقط شما فایل رو می کشید توی صحنه و مرج می کنید . بعدش متریال ادیتور رو باز می کنید قطره چکون رو ورمیدارین از درخته نمونه می گیرین :n09: اگه دیدین که متریال درسته که هیچی ولی اگه شبیه خام بود اول تنظیمات متریال رو چک بکنید اگه دست کاری شده بود و توی قسمت دیفیوز و رفلکت و بامپ و ... از تکسچر استفاده شده ، 100 درصد تکسچر ها لود نشده شما میرین توی یکی از اسلات ها مثل دیفیوز و تکسچرش رو دوباره پیدا می کنید و برای بقیه هم همین طور ، ولی اگه چک کردین دیدین متریال خام بود بدونین مشکل از فایل آرچ مدل هست شاید هم مدل خام هست فقط مدل رو برای استفاده قرار دادن ، حالا شما ولوم رو بگین من چک کنم .

یا علی :n12:

mj.nosratzadeh
30-12-2013, 08:22
اینی که گفتی یه راهشه ولی ساده بود اینا رو بلدم:n10: خودم ولی اگه بخوام واسه همه آبجکتا اینکارو انجم بدم کلی زمان صرف میشه
پیداش کردم تو قسمت costumize مسیر تکسچرا رو بدی خودش همه رو میاره بدون متریال ادیتور!!:n05: