ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن اطلاعات هنگام cut کردن

pharm
28-12-2013, 10:57
با سلام
دوستان من یه اتفاق عجیب برام افتاد این بود که یه 5 گیگ اطلاعات رو cut کرده بودم که بریزم توی فولدری دستم اشتباهی خورد paste روی desktop بعد تا رفت کپی بشه من قطع کردم همون مقدار کمی که ریخته بور رو کامل پاک کردم
بعد دیدم نه دیگه فایل ها وجو داره نه میشه paste کرد نیست و نابود شده بود حتی بازیابی کردم همون مقدار کمی که پاک شده بود برگشت و همه ی 5 گیگ دود شد خواهشا کمک کنید چه اتفاقی افتاده؟

Ali_RNT
28-12-2013, 11:21
712:متاسفانه راهی نیست.وقتی کات میکنید فایل های مبدا حذف و سپس به مقصد که اینجا اشتباهی دسکتاپ بوده منتقل میشن.البته اگه تازه این کار رو انجام دادید و هنوز گامپیوتر رو نه خاموش و نه از حساب کاربری خود خارج شده اید به پوشه ای که فایل درون آن بوده بروید و کلید های Ctrl و Z را چند بار فشار بدید...

جاسم کدخدایی بنت
28-12-2013, 13:55
سلام علیکم

شما از سرچ ونیدوز یا با نرم افزاری مثل fast find نام برخی فایلهارو سرچ بزنید اگه نشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- اول برید روی پوشه ای که فایلها توش بوده و کلیک راست به propertis برید حالا قسمت previsous version برید اگه تاریخی داشت روی تاریخ قبل ذوبار کلیک کنید اگه not found زد روش بعدی رو تست کنید

2- از شادو اکسپلورر استفاده کنید به تاریخ هم دقت نمایید

اگه راهکارهای بالا جواب نداد از دوتا نرم افزار زیر استفاده کن که فایلهای گم شده رو خوب پیدا می کنند.

اول recuva (نسخه پرتابل)

دوم my dot

pharm
28-12-2013, 23:48
سلام علیکم

شما از سرچ ونیدوز یا با نرم افزاری مثل fast find نام برخی فایلهارو سرچ بزنید اگه نشد

1- اول برید روی پوشه ای که فایلها توش بوده و کلیک راست به propertis برید حالا قسمت previsous version برید اگه تاریخی داشت روی تاریخ قبل ذوبار کلیک کنید اگه not found زد روش بعدی رو تست کنید

2- از شادو اکسپلورر استفاده کنید به تاریخ هم دقت نمایید

اگه راهکارهای بالا جواب نداد از دوتا نرم افزار زیر استفاده کن که فایلهای گم شده رو خوب پیدا می کنند.

اول recuva (نسخه پرتابل)

دوم my dot

خیلی ممنون
اینا هیچ کدوم جواب نداد بجز recuva که قشنگ فایلارو پیدا کرد با حجم کامل ولی نوشت نمیتونه recover کنه :(

بعد اینا کار سختیه باز گردانیش ؟چون من مطمأنم راهی هست برا باز گردانیش چیز خاصی نیست
یه نفر تو شهر ما 2 ترا اطلاعاتش کامل فرمت شده بود یه نفر براش کامل بازگردانی کرد

vissoto
29-12-2013, 02:01
فایل مبدا به شرط اینکه در ان درایو فایل جدیدی کپی/move/ cut انجام نداده باشید یا defrag انجام نداده باشید با احتمال بالایی قابل برگشت است.
و با انجام هر کدام از کارهای بالا احتمال ریکاوری کم خواهد شد.(یعنی تا زمانی که فایل دیگری از نظر فیزیکی جایگزین فایل مورد نظر ما در هارددیسک نشده باشد احتمال ریکاوری وجود دارد .)

pharm
29-12-2013, 11:56
من چندین برنامه ی حرفه ای رو هم امتحان کردم اصلا این فایلای پاک شده رو پیدا نمیکنه معلوم نیست کجا رفته ؟؟؟؟؟
یعنی وقتی میزنم فایلایی که از c پاک شده رو پیدا کنه اصلا وجود نداره

بعد اینو هم اضافه کنم فایل های من rar بودن

sahamipoor
19-08-2015, 20:11
سلام خدمت دوستان گرامی...
آیا راهی هست که فایلی که کات شده روی هارد از روی فلش رو باز از روی فلش بازیابی کرد؟>ممنونم از پاسختون

Ali_RNT
20-08-2015, 08:55
اگر بعد از اون اطلاعات جدیدی روی فلش نریخته باشید یا بهتر بگم چیزی روی فلش نوشته نشده باشه بله، از برنامه های بازیابی مثل Get data Back میتونید استفاده کنید که برای فلشتون باید نسخه ی FAT اون رو بگیرید.

Arashvaeziii
28-07-2017, 12:09
سلام بنده اطلاعات هاردم پاک شده نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید. ممنون

Arashvaeziii
28-07-2017, 12:10
سلام بنده اطلاعات هاردم پاک شده نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید. ممنون

saeed.bp
23-08-2017, 09:11
با یسری برنامه ها مثل easy recavery , برنامه های مرتبط میشه اطلاعات هارد رو برگردوند

zehnaahang
09-09-2019, 18:22
سلام من این اتفاق داخل گوشی اندروید برام افتاده

zehnaahang
09-09-2019, 18:35
سلام من این اتفاق داخل گوشی اندروید برام افتاده

alialavi123
29-12-2019, 14:18
با سلام از برنامه ریکاوری استفاده کنی شک نکنی بر می گردند

Alireza Mousavi 76
17-07-2021, 11:18
سلام دوستان.من به مشکل عجیبی برخوردم وقتی فایلی رو از دسکتاپ کات میکنم و تو یکی از درایوها پیست میکنم فایل از دسکتاپ پاک میشه(خب طبیعیه) ولی تو اون درایو پیست نمیشه و فقط پوشه میاد و فایل ناپدید میشه!!!!!