ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید تلویزیون la74000 با پنل معیوب

mahdi423
28-12-2013, 09:18
سلام
بعداز خرید تلویزیون ال آ 74000 ال جی تو تست پیکسل سوخته بعداز گذاشتن عکس سفید پیکسل سوخته نداشت بعداز روشن کردن تلویزیون ومرورکانال ها یه خط ناز ک 15 سانتیمتر از بالا به پایین از نزدیک دیده ولی از دور به ندرت دیده میشد
عزیزان فقط رنگ سفید را تست نکنید رنگهای دیگه هم تست کنید تلویزیون من تو رنگ سفید وسیاه چیزی مشخص نبود تو بعضی رنگها زیاد مشخص میکرد عودت دادم

AMIRHJ
28-12-2013, 13:45
سلام
بعداز خرید تلویزیون ال آ 74000 ال جی تو تست پیکسل سوخته بعداز گذاشتن عکس سفید پیکسل سوخته نداشت بعداز روشن کردن تلویزیون ومرورکانال ها یه خط ناز ک 15 سانتیمتر از بالا به پایین از نزدیک دیده ولی از دور به ندرت دیده میشد
عزیزان فقط رنگ سفید را تست نکنید رنگهای دیگه هم تست کنید تلویزیون من تو رنگ سفید وسیاه چیزی مشخص نبود تو بعضی رنگها زیاد مشخص میکرد عودت دادم

سلام

به شخصه از محصولات سری LA با توجه به قطور شدن شدید اصلا خوش بین نیسم

خودم چند وقت پیش به همین دلیل موقع خرید سری LM رو به LA ترجیح دادم

این ال ای دی های سری LA پس رفت کرده و کاملا قطور تر شده و علتش رو از فروشنده میپرسم ، میگه بخاطر فنش هست!!!!!!

hapalii
29-12-2013, 13:33
سری LA قطور تر نشده از مدل 62100 به بعد باریک می شوند سری LM هم همینطور بود مدل های غیر سه بعدی قطور تر بودند اما در کل حق با شماست همه مدل های تی وی امسال نصبت به سال قبل در همه برند های پس رفت کردند هر چند LM ها هم چیز خاصی نبودند