ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگام فرمت کردن درایو زدم کنسل الان باز نمیشه فایل های درایوم میخام

عباس ج
28-12-2013, 00:07
سلام من اشتباهی درایوم را فرمت کند(بودن تیک کوایک فرمت) کردم بعد ابتدای فرمت کردن کنسلش کردم حالا وقتی میخام درایو رو باز کنم ارور میده the parametr is incorect چیکارش کنم؟ فایل های داخل درایو هم لازم دارم
با برنامه recover my files v5 هم ریکاوری زدم اما چیزی پیدا نکرد
قبلا هم برا بار اول که خواستم باز کنم ارور داد باید فرمت بشه
از داخل computer managment هم که درایو را پیدا میکنم file system این درایوraw هست اما برا بقیه درایو ها ntfs هست بقیه مواردشم مشابه هست
:n28::n28::n28:

p30ASKER
28-12-2013, 00:19
برو تو قسمت منیج
my compuert?> manage
ببین اونجا پیدا میشه/

عباس ج
28-12-2013, 00:28
نشون میده یه چیزیش با بقیه درایو ها فرق داره(file system برای بقیه ntfs هست اما برای این درایو raw هست

عباس ج
28-12-2013, 01:27
نمیدونی باید چی کار کنم؟

ata.royalfalcon
28-12-2013, 07:45
سلام .

با برنامه easeus data recovery wizard professional تست كنيد (از قسمت complete recovery) .

فايلهاي ريكاوري شده را روي پارتيشن ديگر ذخيره كنيد .

عباس ج
28-12-2013, 09:14
سلام .

با برنامه easeus data recovery wizard professional تست كنيد (از قسمت complete recovery) .

فايلهاي ريكاوري شده را روي پارتيشن ديگر ذخيره كنيد .
بازم چیزی پیدا نکرد

عباس ج
28-12-2013, 09:30
با هر برنامه ریکاوری میخام ریکاوری کنم بخش ntfs برا بقیه درایو ها هست برا این درایو نیست این یعنی چی؟ntfs چیه؟

عباس ج
28-12-2013, 09:36
بعد یه مشکل دیگه حالا اگه فایلا پیدا کرد من هاردم بقیه درایو هاش پره چیکار کنم؟
درایو فرمت شده 200 گیگ فایل داشت من 27 گیگ خالی داخل درایو های دیگه دارم

vissoto
28-12-2013, 10:10
ابتدا بدون اینکه ان درایو را فرمت کنید اقدام به ریکاوری کنید .در صورتی که چیزی پیدا نکرد ان را با فرمت قبلی ان فرمت کنید (ntfs)

اگر فایلی در ان درایو کپی نکرده باشید اطلاعات معمولا قابل ریکاوری است با درصد بالا

پس از پایان سرچ توسط نرم افزار معمولا تعدادی پارتیشن پیدا می کند که یکی از انها پارتیشن قبلی شماست که فایلهای شما در ان است .

شما باید جایی برای ذخیره انها پیدا کنید یا هاردی دیگر یا ..... یا همه فایلها را ریکاوری نکنید و فقط برخی از انها را برگردانید .

تا تمام شدن کار ریکاوری شما به هیچ عنوان فایلی در پارتیشن پاک شده خود کپی نکنید .که احتمال ریکاوری کم می شود.

عباس ج
28-12-2013, 10:27
ممنون
ای بخشکی شانس حالا درایو خالی ازکجا پیدا کنم؟
نمیشه فایل هایی که از ریکاوری پیدا کرده داخل همون درایو ریکاوری شده سیو کرد؟

vissoto
28-12-2013, 10:51
خیر . چون ممکن است بقیه فایل های شما ریکاور نشوند.

می توانید از هاردهای اکسترنال یا فلش مموری استفاده کنید.یا اینکه برنامه های نصب شده روی ویندوز را پاک کنید تا فضا ازاد شود !

درایو 200گیگ درایو ویندوز شما که نیست؟

اگر ویندوز شما 7 یا 8 است می توانید XP نصب کنید تا حداکثر با درایورهایش +نرم افزار ریکاوری 5 یا 6 گیگ اشغال می کند!( کاری با درایو پاک شده نداشته باشید!)

عباس ج
28-12-2013, 11:41
به نطر خودم این که درایو شناسایی نمیشه مال اینه که فایل سیستمی که قبلا رو درایو بوده پاک شده آیا اینطوریه؟
اگه اون فایل ریکاوری بشه درایوم درست میشه؟

ata.royalfalcon
28-12-2013, 11:52
به نطر خودم این که درایو شناسایی نمیشه مال اینه که فایل سیستمی که قبلا رو درایو بوده پاک شده آیا اینطوریه؟
اگه اون فایل ریکاوری بشه درایوم درست میشه؟

ميشه گفت به خاطر كنسل كردن عمليات فرمت و ناتمام ماندن آن باعث خرابي فايل سيستم شده . پس از ريكاوري اطلاعات پارتيشن مورد نظر را فرمت كنيد درست خواهد شد .

عباس ج
28-12-2013, 11:58
پارتیشن رو فرمت کنم فایل هاش حذف میشه دیگه؟
مشکل من اینه که فایل ها رو لازم دارم

ata.royalfalcon
28-12-2013, 12:09
پارتیشن رو فرمت کنم فایل هاش حذف میشه دیگه؟
مشکل من اینه که فایل ها رو لازم دارم

خب قبل از اينكه فرمت كنيد بايد سعي كنيد با نرم افزارهاي متفاوتي تست كنيد . با فرمت كردن اون پارتيشن شانس ريكاوري كمتر و كمتر ميشه . با نرم افزار dmde professional edition هم يك تست كنيد .