ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نامفهوم شدن محتوای رم موبایل

yaghobonline
27-12-2013, 17:56
سلام
---
یه رم موبایل دارم به این صورت در اومده لطفا راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.AraMesh.
27-12-2013, 18:59
سلام" مثل الان من. با برنامه های جانبی ترمیم رم اگه بشه. فقط قبلا ی کپی ازش بگیرید ک پاک نشه. منم یک ساعت پیش متوجه شدم اما هنوز کاریش نکردم

mohammad_87
27-12-2013, 19:11
ویروس گرفته عزیز
یا داخل رم یا از خود گوشی
با آنتی ویروس سیستم،رم رو اسکن کن اگه نشد هم رم رو فرمت کن و هم گوشی رو ریست فکتوری کن

بک آپ یادت نره

.AraMesh.
27-12-2013, 19:15
خدا نسل این موجود رو برداره. ویروس رو میگم. تشکر میکنیم

yaghobonline
27-12-2013, 19:27
ویروس گرفته عزیز
یا داخل رم یا از خود گوشی
با آنتی ویروس سیستم،رم رو اسکن کن اگه نشد هم رم رو فرمت کن و هم گوشی رو ریست فکتوری کن

بک آپ یادت نره

دوست عزیز اسکن کردم
حالا فایل به صورتی هستند که در عکس می بینی!!
نه پوشه ای نه فایلی

.AraMesh.
27-12-2013, 19:47
دوست عزیز اسکن کردم حالا فایل به صورتی هستند که در عکس می بینی!! نه پوشه ای نه فایلی دیگه باید ریکاوری کنیـــــــــــمـــــ

mohammad_87
27-12-2013, 19:52
دوست عزیز اسکن کردم
حالا فایل به صورتی هستند که در عکس می بینی!!
نه پوشه ای نه فایلی
اگه پاکسازی شده با فرمت دوباره همه چیز به روز اولش برمیگرده
با سیستم فرمت کن،به گوشی وصل کن و گوشی رو ریستارت کن تا دوباره فایلهای مورد نیاز ساخته بشه

yaghobonline
27-12-2013, 22:36
اگه پاکسازی شده با فرمت دوباره همه چیز به روز اولش برمیگرده
با سیستم فرمت کن،به گوشی وصل کن و گوشی رو ریستارت کن تا دوباره فایلهای مورد نیاز ساخته بشه

دوست عزیز من می گم اطلاعات داخل رم رو می خواهم!
پاک هم نشدن که بیام بازیابی کنم
فقط به فرمتی که در تصویر میبینید در اومدن

.AraMesh.
27-12-2013, 22:57
دوست من باید ته این بدافزار رو دربیاریم ببینیم چطور میشه اطلاعات رو برگردوند به وضع اولش

aryna
27-12-2013, 23:13
سلام با توجه به پست های بالا نتیجه من

که قبلا خودم من گرفتارش شدم
این فقط بخاطر این است که مموری را از داخل ویندوز eject نکردی و همین طوری کشیدی بیرون وبد سکتور گرفته تنها راهش فرمت و بعدا اگر خاستی ریکاوری است

ویروس به هیج عنوان نیست
فقط یک نوع اختلال در خازنهای رم بوجود امده (که میتواند توسط خیلی چیزها باشد)

.AraMesh.
27-12-2013, 23:21
خب حالا که کار به ریکاوری کشید، شما اگر راه بهتری جز فرمت شدن پیدا نکردید ، برای کسب بهتربن نتیجه واسه بازگشت فایلها، اصلا فایل جدیدی به رم اضافه نکنید. بلا فاصله بعد از فرمت کردنش شروع به ریکاوری کنید. برنامه خوبی هم دارم اگه نیاز بود معرفی کنم مخصوص مموری و ...

yaghobonline
28-12-2013, 09:32
خب حالا که کار به ریکاوری کشید، شما اگر راه بهتری جز فرمت شدن پیدا نکردید ، برای کسب بهتربن نتیجه واسه بازگشت فایلها، اصلا فایل جدیدی به رم اضافه نکنید. بلا فاصله بعد از فرمت کردنش شروع به ریکاوری کنید. برنامه خوبی هم دارم اگه نیاز بود معرفی کنم مخصوص مموری و ...

لطفا برنامه رو معرفی کنید

.AraMesh.
28-12-2013, 15:07
مجدد سلام"
اسمش MiniTool Power Data Recovery هست. سایت سافت 98 آخرین ورژنو داره. پورتابل نگیرید مگه اینکه رجیستر شده باشه. چون محدودیت 1 گیگ داره. بالاتر بشه برنمی گردونه.