PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باد سرد بخاري در هنگام توقف خودرو

rezauser
27-12-2013, 13:59
با سلام به اساتيد محترم
من يه پرايد 84 صبا دارم. امسال نميدونم به چه علت وقتي فن بخاري رو درجه 2 روشن ميكنم اگه در حال حركت باشم باد گرم و خوب ميزنه ولي اگه در همين حال مثلا پشت چراغ قرمز توقف كنم بادش سرد ميشه و وقتي دوباره راه ميافتم گرم ميشه. ضمنا هر چي تندتر برم بادش گرمتره و اگه مثلا با 20 برم دوباره دما پايين مياد.
قبلا حتي اگه يه جا ايستاده بودم و سردم بود يكم ماشيون روشن ميذاشتم و فن بخاري رو ميزدم گرم گرم ميشد.
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد كه چكار كنم يا به كجا مراجعه كنم.
ممنون

jacob
27-12-2013, 15:00
با سلام
ممکنه پروانه های داخل واترپمپ خورده شده و گردش اب در دور پائین کم است

rezauser
27-12-2013, 16:05
آيا اين خرابي نشانه ديگري هم داره؟ روي چيز ديگري هم اثر داره؟

jacob
27-12-2013, 21:06
با سلام مجدد
دوست عزیز داخل واتر پمپ یک سری پره هست که با چرخش این پره ها اب داخل سیستم به حرکت می افتد چون جنس فلزی هست اگر تا حالا تعویض نشده باشد ممکن است مقداری خرده شده باشد پره ها .
در تابستان وضعیت امپر اب چگونه بود . ممکن هم هست احتمال کمتر لوله های مسیر رادیاتور بخاری و رادیاتور بخاری جرم گرفته باشد و چرخش اب سختر انجام می گیرد برای همین دور بالا با عث بالا رفتن فشار و چرخش اب در رادیاتور بخاری می شود.
ولی له نظر من احتمال اول هست روش تست هم باید لوله رفت از واتر پمپ به سمت بخاری را باز و چک کنید.

بی باک بی بال
27-12-2013, 22:04
:n04::n04::n04:
احتمالا ترموستات خراب

hamidR15
28-12-2013, 19:49
سلام
لطفا ادامه بحث رو در تاپیک عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پی گیری بفرمائید.