مشاهده نسخه کامل
: عدم توانایی ذهن در سخن گفتن (به طور موقت)
Iloveu-ALL
27-12-2013, 01:10
سلام من 2-3 بار با یه مشکل مواجه شدم آخرین بارش برمیگرده به حدود 2-1.5 سال پیش... ذهنم نمی تونست کلمات رو به زبون بیارم ... سعی هم کردم به حرف زدن کلمات رو اشتباه میگفتم ... یه سری کلمات رو میدونستم ... یه سری دیگه رو فراموش کرده بودم ... ولی در کل هیچی نمی تونستم به زبون بیارم، به زبون هم می آوردم اون چیزی نبود که میخواستم یه سری کلمات مبهم! ... تو اون لحظه ذهنم درد میکرد یه جوری ... بعد یه ذره استراحت حالم خوب شد...
کسی میدونی چی بود؟
سلام دوست عزیز....
این مشکلی که شما دارید....بیشتر علتش بر میگرده به عدم تمرکز حواس و افکار پراکنده.......ذهنت بیش از حد درگیر مسائله دیگه هست........
باید سعی کنی....افکارت رو یه چیزی متمرکز کنی ........... کمی هم باری های فکری انجام بده یا جدول حل کن.....که به افزایش تمرکز خیلی خیلی کمک میکنه.......
و استرس و اضطراب هم باعث این مشکل میشه
Iloveu-ALL
27-12-2013, 15:17
سلام دوست عزیز....
این مشکلی که شما دارید....بیشتر علتش بر میگرده به عدم تمرکز حواس و افکار پراکنده.......ذهنت بیش از حد درگیر مسائله دیگه هست........
باید سعی کنی....افکارت رو یه چیزی متمرکز کنی ........... کمی هم باری های فکری انجام بده یا جدول حل کن.....که به افزایش تمرکز خیلی خیلی کمک میکنه.......
و استرس و اضطراب هم باعث این مشکل میشه
برای اینچور موارد دکتر وجود داره؟
چطوری افکار رو یه چیز متمرکز کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط با جدول حل کردن و بازی های فکری مشکل رفع میشه؟ سودوکو هراز گاهی یه کم میزنم
بازی های فکری ویدئویی که مشکلی ندارن؟
Zeitgeist
27-12-2013, 15:26
یعنی میگی میخواستی چیزی بگی و لغات صحیح رو میدونستی ولی لغات دیگه رو به طور ناخواسته به زبان آوردی؟
خودت فهمیدی یا دیگران بهت گفتن؟
Iloveu-ALL
27-12-2013, 15:33
تو همون 2-3 بار، یه بار اینطوری بود که کلمات رو اشتباه میگفتم یعنی میخواستم یه چیز بگم ولی یه چیز دیگه میگفتم... با هذیان هم همراه بود...
ولی دفعه آخر سرم یه جوری درد گرفته بود ... خیلی از کلمات رو یادم رفته یود ولی هوشیار بودم و اون کلمایی که رو میدونستم رو نمی تونستم به زبون بیارم ... مثلا مادرم پیشم بود میدونستم مادرمه و تلاش کردم که کلمه "مادر" رو به یاد بیارم.. با تلاش هایی کردم شروع کردم به حرف زدن ولی مثله لال ها نتونستم یه حروفی رو به زبون می آوردم که مبهم بودن!!
تو شهر هم بودم میتونست تاثیر نور یا سر و صدا باشه! ... ؟
Zeitgeist
27-12-2013, 15:48
اگر این حالت یا حالات مشابه و اختلالات سیستم عصبی، به دفعات زیاد رخ داده و میده، بهتره به یک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرده، یه سری تصویر از مغزتون گرفته بشه، و با ایشون مشکل رو در میان بگذارید.
Zeitgeist
27-12-2013, 16:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iloveu-ALL
27-12-2013, 16:40
نه اینجور حالت خیلی وقته اتفاق نیافتاده برام ... همون 2-3 بار اتفاق افتاد!
ولی یه مشکل دیگه تو صحبت کردن دارم این که نمی تونم کلامت رو خوب رو هم سوار کنم (شمرده حرف نمی زنم تیکه تیکه کلمات رو میگم چطوری بگم! ... لکنت ندارما!)
دروذ دوست عزیز..:n16: من هم گهگاهی این مشکلات واسم پیش اومده و دلیلش هم برمیگرده به نوع زندگی..سعی کنید خواب و استراحت و تغذیه تون سر وقتش باشه... میتونه بخاطر فشار و استرس بیش از حد باشه.. سعی کنید از کسانی که برای شما ایجاد ناراحتی و عصبانیت میکنند دوری کنید..
Zeitgeist
27-12-2013, 17:12
به نظرم در مرحله ی اول با یک متخصص گفتار درمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت کنید. شاید با یک سری تمارین، مشکلتون حل بشه.
"اگر نیاز باشه"، ایشون شما رو به متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک ارجاع میدن.
Iloveu-ALL
27-12-2013, 17:14
به نظرم در مرحله ی اول با یک متخصص گفتار درمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت کنید.
"اگر نیاز باشه"، ایشون شما رو به متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک ارجاع میدن.
من الان نمی دونم مشکل چیه برم مطبش میگه مشکلت چیه؟ :|
بعد چنین دکترهای(کارشناس) جاهای دیگه به غیر تهران هم هستن؟
Zeitgeist
27-12-2013, 17:18
من الان نمی دونم مشکل چیه برم مطبش میگه مشکلت چیه :|
بعد چنین دکتری(کارشناس) جاهای دیگه به جز تهران هم هستن؟
تشخیص اینکه مشکل چیه، به عهده ی پزشکه.
شما باید علائم رو همونطور که اینجا گفتید، براش تعریف کنید.
میتونید رو یه کاغذ بنویسید و نسبت به اهمیتشون مرتب کنید تا میرید پیشش یادتون نره!
آدرس نظام پزشکی شهرتون رو دربیاید، ازشون بپرسید که چنین تخصص هایی در اونجا هست یا نه...
Iloveu-ALL
27-12-2013, 17:21
یه مشکل دیگه خوندن فارسیمه(تو انگلیسی تا الان این مشکل رو زیاد نداشتم) اینه که وقتی دارم یه کتاب با صدای بلند میخوام بخونم سرم گیج میاد نمیتونم رو کلمات تمرکز کنم و در نهایت کلمات رو خیلی خیلی بد میخونم!! انگار اصلا خوندن بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iloveu-ALL
03-01-2014, 16:24
دوباره اینطوری شده :n03: اولش چشام یه طوری شده بود و با چشم ها نمی تونستم خوب ببینم.
بعد خوابیدم تا که خوب شدم بیدار که شدم دیدم سرم درد می کنه + خیلی سخت میتونم این 3 خط که میخواستم بزنم بیشترشون تکراری بودن ... تصحیحشون کردم. همین چیزی که نوشتم رو چند بار پاک کردم تا می نویسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستم هم یه کوچولو بی حس شده. مردم تا بنویسم خیلی هم از کلمات رو اشتباه نوشتم دوباره تصحیم کردم. (ببخشید که تکراری نوشتم)
Переклад не
03-01-2014, 16:51
آقا برو دکتری چیزی یا به اطرافیان بگو ببرنت دکتر مردیم از نگرانی:n04:
Iloveu-ALL
03-01-2014, 23:10
آقا برو دکتری چیزی یا به اطرافیان بگو ببرنت دکتر مردیم از نگرانی:n04:
چه دکتری باید برم؟ چشم پزشک؟
میتونه از چشم باشه؟ امسال تابستون یه بار نور چراغ ماشین ها زیاد خورده بود تو چشمم دوباره مغزم اینطوری شده بود!
باید کلک بزنم تا پول بگیرم
M o h a m m @ d
04-01-2014, 00:39
چه دکتری باید برم؟ چشم پزشک؟
میتونه از چشم باشه؟ امسال تابستون یه بار نور چراغ ماشین ها زیاد خورده بود تو چشمم دوباره مغزم اینطوری شده بود!
باید کلک بزنم تا پول بگیرم
فکر نکنم از چشم باشه .متخصص مغز و اعصاب برین .
بهتر برین اسکن مغز و ازمایش خون بدین ممکنه مریضی خاصی باشه.
Iloveu-ALL
04-01-2014, 00:56
فکر نکنم از چشم باشه .متخصص مغز و اعصاب برین .
بهتر برین اسکن مغز و ازمایش خون بدین ممکنه مریضی خاصی باشه.
پسباید برم پیش متخصص مغز و اعصاب...
3-4 بار که بیشتر اتفاق نیافتاد برم سی تی اسکن؟ آزمایش خون برای چی بدم؟
M o h a m m @ d
04-01-2014, 01:23
پسباید برم پیش متخصص مغز و اعصاب...
3-4 بار که بیشتر اتفاق نیافتاد برم سی تی اسکن؟ آزمایش خون برای چی بدم؟
سرتون ضربه نخورده یا فشار عصبی شدید نیومده ؟
این جور چیزا خطرناک باید همون دفعه اول میرفتین پیش متخصص .
اول برین پیش متخصص اسکن بگیره اگه لازم شد و چیزی از اسکن مغز مشخص نشد بعد ازمایش خون بدین.
Iloveu-ALL
04-01-2014, 01:24
سرتون ضربه نخورده یا فشار عصبی شدید نیومده ؟
این جور چیزا خطرناک باید همون دفعه اول میرفتین پیش متخصص .
اول برین پیش متخصص اسکن بگیره اگه لازم شد و چیزی از اسکن مغز مشخص نشد بعد ازمایش خون بدین.
کوچیک بودم قبل اینکه مدرسه برم 2-3 دفعه سرم شکست و بخیه خورد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.