PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای شیر کردن اینترنت بین 2 مودم وایرلس از طریق Access Point

sara100
26-12-2013, 23:09
سلام دوستان بنده 2 عدد مودم وایرلس دارم به نامهای D-Link , Zyxel..

خوب حالا طرح مشکل:
بنده در مغازه ام اینترنت شاتل دارم که مودم وایرلسش D-Link است و اینترنتش مشکلی نداره مغازه همجواری دوست بنده (به فاصله 20 متری مغازه ام) اینترنت نداره فقط یک PC داره بنده هم یک مودم زایکسل (دریافتی از شرکت مخابرات) دارم می خواهم بدهم دوستم از آن استفاده کند حال برای اینکه از طریق Access Point بین 2 مودم D-Link , Zyxel ارتباط برقرار کنم و اینترنت مغازه ام را روی مودم زایکسل اهدایی به رفیقم شیر کنم را بلد نیستم تا رفقیم هم بتونه به اینترنت کانکت بشه خواهشا کامل و جامع توضیح دهید که جواب بگیرم...

Armin.Computer
27-12-2013, 00:15

خوب حالا طرح مشکل:
بنده در مغازه ام اینترنت شاتل دارم که مودم وایرلسش D-Link است و اینترنتش مشکلی نداره مغازه همجواری دوست بنده (به فاصله 20 متری مغازه ام) اینترنت نداره فقط یک PC داره بنده هم یک مودم زایکسل (دریافتی از شرکت مخابرات) دارم می خواهم بدهم دوستم از آن استفاده کند حال برای اینکه از طریق Access Point بین 2 مودم D-Link , Zyxel ارتباط برقرار کنم و اینترنت مغازه ام را روی مودم زایکسل اهدایی به رفیقم شیر کنم را بلد نیستم تا رفقیم هم بتونه به اینترنت کانکت بشه خواهشا کامل و جامع توضیح دهید که جواب بگیرم...

مودم Zyxel هم وایرلس داره؟

sara100
27-12-2013, 00:27
آره دوست گلم هر دو مودم وایرلس دارند پیشتر هم بیان کردم.......

FerineFast
27-12-2013, 03:14

خوب حالا طرح مشکل:

مدل مودم Zyxel تون رو کامل بیان کنید .
با اینکه فکر میکنم قابلیت AP-Mode روی مودم های این شرکت وجود نداشته باشه ولی باز هم دونستن مدل کامل برای بررسی نیاز هست.

sara100
27-12-2013, 15:20
قابلیت AP-Mode روی مودم زایکسل وجود داره خواهشا اموزش آنرا بنویسید؟

FerineFast
27-12-2013, 18:31
مدل مودم Zyxel تون رو کامل بیان کنید .

متن رو کامل بخونید و جواب بدید!

sara100
01-01-2014, 09:56
سلام دوستان بنده 2 مودم Dlink 2730u و مودم Linksysy cisco مدل WRT160N V3 دارم مودم 4 پورت Dlink مستقیم به اینترنت وصله حال اگر مودم Linksysy cisco را از طریق اکسس پوینت بخواهیم به مودم Dlink وصل کنیم تا از اینترنتش استفاده کنیم چیکار بایستی کرد؟

FerineFast
18-01-2014, 09:47
بررسی کردم براتون مودم WRT160N قابلیت WAP (Wireless Access Point)z نداره خیلی ساده با مبلغ کمی می تونید یک WiFi Adapter بخرید و دوست شما با استفاده از اون و اتصالش به PC به مودم DLink شما وصل شه.