مشاهده نسخه کامل
: نظر شما در مورد خرید LG 47 LM66100
hamidcivil
26-12-2013, 20:20
سلام
لطفا نظرتون را درباره خرید LG 47 LM66100 بفرمائید ؟
قیمت 4250000
آیا کیفیت تصویر LM نسبت به LA بهتره؟
مشخصات:
اطلاعات کلی:LED - سایز 47 اینچ
مشخصات تصویر:تکنولوژی سه بعدی کیفیت تصویر Full HD
مشخصات صدا:2 عدد بلندگوی 10 وات
تیونر تلویزیون:----T - تصویر در تصویر
ورودی ها:HDMI USB Component Composite PC Input LAN RS-232C
امکانات:OSD Language تله تکست کیفیت تصویر Full HD با وضوح 1080 × 1920 پیکسل Cinema 3D Contrast Optimazer FPR Full web browsing Micro Pixel Control Simplink Virtual Surround به همراه عینک های سبک و راحت و بدون پرش تصویر و بدون نیاز به شارژ و باطری تلوزیون سه بعدی ال جی (LG 3D TV) تلویزیون هوشمند (LG Smart TV) دارای Aplication های مفید و جذاب دارای قابلیت Clear voice II دارای گیرنده داخلی دیجیتال دستگاه کنترل جادویی سبک طراحی جدید LG Cinema Screen با قاب بسیار باریک و پایه های زیبا سنسور هوشمند قابلت ضبط تصاویر در صورت اتصال حافظه جانبی قابلیت DLNA/WiFi قابلیت Dual Screen قابلیت Upscaler برای بهبود رزولوشن قابلیت WiDi (نمایش تصاویر تلوزیون بر روی دستگاه های هوشمند داخل شبکه خانگی) قابلیت تنظیم عمق تصویر سه بعدی قابلیت زوم صدای سه بعدی کنترل معمولی
سلام
قیمت 4250000
مشخصات:
امکانات:OSD Language تله تکست کیفیت تصویر Full HD با وضوح 1080 × 1920 پیکسل Cinema 3D Contrast Optimazer FPR Full web browsing Micro Pixel Control Simplink Virtual Surround به همراه عینک های سبک و راحت و بدون پرش تصویر و بدون نیاز به شارژ و باطری تلوزیون سه بعدی ال جی (LG 3D TV) تلویزیون هوشمند (LG Smart TV) دارای Aplication های مفید و جذاب دارای قابلیت Clear voice II دارای گیرنده داخلی دیجیتال دستگاه کنترل جادویی سبک طراحی جدید LG Cinema Screen با قاب بسیار باریک و پایه های زیبا سنسور هوشمند قابلت ضبط تصاویر در صورت اتصال حافظه جانبی قابلیت DLNA/WiFi قابلیت Dual Screen قابلیت Upscaler برای بهبود رزولوشن قابلیت WiDi (نمایش تصاویر تلوزیون بر روی دستگاه های هوشمند داخل شبکه خانگی) قابلیت تنظیم عمق تصویر سه بعدی قابلیت زوم صدای سه بعدی کنترل معمولی
سلام
من با نگاه اجمالی سری LM رو به LA ترجیح میدم ، قطور شدن سری LA بدون دلیل برای من جای تعجب داشت
کیفیت تصویر هم به نظرم تو محصولات هم رده هر دو سری تفاوتی نداشت
فقط گویا ظرفیت رم داخلی سری LA کمی بیشتر بود که فکر نمیکتم کارکرد چندانی داشته باشه
من LM67100 رو 2 تا برای دوستانم خریدم ، راضی هستن
سلام
قیمت 4250000
مشخصات:
LM تصویر بهتری داره و ضریف تر هست
مشخصاتی که LA بشتر داره:
دوربین اسکایپ
۲۰% بلندگوی قویتر
NFC
USB 3.0
کنترل جادویی جدید
ماشین زمان ۲
تصویر در تصویر
پردازشگر تصویر ۲ هسته ای
کنترل تلوزیون با حرکات دست و صدا
تشخیص چهره
ولی LM بهتره از نظر من.
سری جدید LG من پیشنهاد میکنم بگیرید LV ماهواره دار و کلی امکانات دیگه کیفیت تصویر بالاتر
تلویزیون ال جی ماهواره دار LG LV5400 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا میتونید ببینید.:n18:
قیمت که دارید زیاده یا این پول الان میشه 76100 رو خرید که دو مدل بالا تره
تا 3 تومن، 47 اینچ بین ال جی ، سامسونگ و سونی ، فرمت mkv رو ساپورت کنه ، سه بعدی بودنش مهم نیست اما هوشمند باشه بهتره. بعنوان ----- هم بشه استفاده کرد.لطفا راهنمایی بفرمایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.