PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد ساخت لیست

Mohsen_Hoseyni
26-12-2013, 17:06
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بنده با فتوشاپ آشنایی دارم میخواستم به عنوان مشاوره بفرمائید برای مثلا ساخت یک لیست کاتالوگ برای 1000 تا محصول چه راهی رو پیشنهاد می کنید البته این مورد مد نظرم هست:
- چون قراره این برگه ها چاپ رنگی بشن به خاطر زیاد بودن محصولات میخوام در هر برگه A4 مثلا 20 محصول قرار بگیره با یک توضیح کوتاه
البته این رو میدونم میتونم با خط کش برگه رو به چند قسمت مساوی تقسیم کنم و بقیه ماجرا اما خواستم نظرات و پیشنهادات کارشناسی شما رو هم بدونم

ممنون بابت وقتی که میذارید

Mohsen_Hoseyni
28-12-2013, 20:33
سوال مشکل داره یا دوستان کم لطفی می کنند؟

unicef
30-12-2013, 11:12
با سلام ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ...

لبته این رو میدونم میتونم با خط کش برگه رو به چند قسمت مساوی تقسیم کنم و بقیه ماجرا اما خواستم نظرات و پیشنهادات کارشناسی شما رو هم بدونم

الان مشکل شما روی کادر بندی با دقت و سرعت بالاست ؟

Mohsen_Hoseyni
30-12-2013, 17:08
با تشکر از پاسخ شما والا قضیه اینه تقریبا 1000 تا محصول رو برای معرفی میخوام بیارم رو کاغذ طوری که یک پیش نمایش از محصول و یک توضیح مختصر از اون باشه. حالا چون قراره رنگی چاپ بشه مقرون به صرفه نیست مثلا در هر برگ A4 تعدادش 5 باشه. فکر میکنم در هر برگ 20 محصول باشه مناسب تر به نظر میرسه که میشه 50 برگ برای 1000 تا محصول.

حالا اصلا میخوام بدونم آیا با فتوشاپ راحت تر میشه اینکارو کرد یعنی فقط یک A4 را به 5 ردیف 4 تایی تقسیم کنیم؟ و بقیه ماجرا یا نه راه بهتری وجود داره؟
آیا تمپلت آماده ای هست که خلاصه زیبایی هم داشته باشه و من فقط محصولات رو به این تمپلت اضافه کنم؟

unicef
30-12-2013, 18:15
خواهش میکنم... شما ببخشید ...

راستش این کاری که شما میخواید انجام بدید...بصورت دستی خیلی وقتگیره...بهترین حالت توی فتوشاپ .... پیشنهاد بنده با استفاده از گزینه Contact sheet II هست ... واقع در منوی File

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : اگر قرار باشه تعداد 20 محصول در یک برگه A4 همراه با توضیح داده بشه...

خیلی تصاویر ریز دیده میشن

این تصویری هست از برداشت بنده... و جاهای خالی برای توضیحات محصول ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...

Mohsen_Hoseyni
30-12-2013, 18:22
تشکر از زحمات فراوان شما
فکر میکنم شما از نسخه CS3 استفاده می کنید درسته؟ چون یادمه در CS5 به Bridge منتقل شده اگر درست گفته باشم.
حالا پیشنهاد شما چیه ؟ که هم ریز نشه هم مقرون به صرفه باشه؟

unicef
30-12-2013, 19:05
خواهش میکنم ...

نه بنده از Cs6 استفاده میکنم...

والا بعضی وقتی نمیشه دو تا چیز باهم داشت یعنی با حساب کتاب شما... جور در نمیاد

اگه اندازه براتون مهمه و نیاز به توضیحاتم دارید که باید تعداد محصولات توی یه برگه کمتر بشه... مثلا بجای 20 بشه 10

میتونید توضیحات حذف کنید... باز اینطوری یه مقدار تصویر بزرگتر میشه تعداد ستون ها بیشتر میشه اندازه تصویر محصولات بزرگتر...

Mohsen_Hoseyni
30-12-2013, 19:21
ممنون یک سوال آیا راهی هست در همون Contact Sheet II کاری کرد که روی برگه طراحی خودمون بچینه؟ مثلا یک فایل طراحی شده JPG داریم وارد فتوشاپ کنیم و روی اون بچینه؟ چون فقط روی یک کاغذ سفید میچینه تنظیمی ندیدم برای اینکار.

unicef
30-12-2013, 19:52
نه متاسفانه نداره ولی شما میتونید یه کاری کنید...

تیک گزینه Flatten all layers رو بردارید تا لایه ها جدا بشند سپس از پنل لایه .... لایه مربوط بگراند حذف یا غیرفعال کنید... و تصویر یا بگراند مورد نظرتون رو وارد کنید...

موفق باشید :11:

Aligfx
02-01-2014, 23:56
دوست عزيز راهكارهاي دوستان و توضيحاتشون كاملاً درست بود اما ميتوني با indesign هم اينكارو انجام بدي چون كلا واسه همين كارا ساخته شده

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohsen_Hoseyni
04-01-2014, 13:18
ممنون عزیز آیا تمپلتی هست در ایندیزاین برای اینکار؟ چون واقعا وارد کردن 1000 تا محصول مکافاتیه