ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه سه لپ تاپ :

mz64
25-12-2013, 15:03
با سلام
اساتید لطفا سه لپ تاپ را با هم مقایسه کنید

Lenovo G400s - A قیمت 1550000
HP Pavilion 15-e071se قیمت 1550000
Lenovo ThinkPad E530-Cقیمت 1500000

اولا از نظر کیفیت و پایداری و واقعی بودن سخت افزار مثلا اگر گفته cori5 در مقابل نرم افزار سنگین کدامیک سربلند بیرون می آیند
دوما از نظر گرافیک : گرافیک کدامیک در عمل بهتر از بقیه می باشد لنوو 2 گیگ گفته ایا واقعا جواب میده و یا مثلا از یک یک گیگ amd پایین تر هست
اگر مورد دیگری هست بفرمایید

Xerxes-I
25-12-2013, 18:57
با سلام
اساتید لطفا سه لپ تاپ را با هم مقایسه کنید

Lenovo G400s - A قیمت 1550000
HP Pavilion 15-e071se قیمت 1550000
Lenovo ThinkPad E530-Cقیمت 1500000

اولا از نظر کیفیت و پایداری و واقعی بودن سخت افزار مثلا اگر گفته cori5 در مقابل نرم افزار سنگین کدامیک سربلند بیرون می آیند
دوما از نظر گرافیک : گرافیک کدامیک در عمل بهتر از بقیه می باشد لنوو 2 گیگ گفته ایا واقعا جواب میده و یا مثلا از یک یک گیگ amd پایین تر هست
اگر مورد دیگری هست بفرمایید
کیفیت.پایداری،کار طولانی مقاومت ساخت فقط و فقط تینک پد ولا غیر.

mz64
26-12-2013, 11:16
اگر میشه با توضیح و دلیل بگید که چرا این مدل و نه مدل دیگه
قدرت سی پی یو و گرافیک و...

Xerxes-I
27-12-2013, 14:34
اگر میشه با توضیح و دلیل بگید که چرا این مدل و نه مدل دیگه
قدرت سی پی یو و گرافیک و...
ببینیداول بگم که مدل اچ پی حتی رو کاغذ هیچ مزیت خاصی نسبت به اون دوتای دیگه نداره.پردازنده ۳ تا لپ تاپ هم که یکی هستند..گرافیکشم که ۱ هست.تجربه شخصی من میگه سراغ اچ پی نرو مخصوصا تو قیمت های پایین. اینو بزار کنار پس.
g400 روی کاغذ از لحاظ گرافیکی از اون دوتای دیگه بهتره.کارت گرافیکش هم ظرفیت ۲ برابری داره هم مدل جدیدتریه.خوب ولی هم خوانی مشخصات سخت افزاری هم مهمه.پردازنده بکار رفته تو این لپ تاپ ها پردازنده قوی نیستند.مثلا در آینده ممکنه برای یک بازی از لحاظ کارت گرافیک مشکل نداشته باشید ولی سی پی یو لپ تاپ مناسب نباشه.پس زیاد به نوشته های روی کاغذ دل نبندید،توصیه کلی اینکه اگر واقعا پردازش های سنگین غیر گرافیکی طولانی میخواهید انجام بدید تو این رنج قیمت با خیال آسوده میتونید سراغ تینک پد لنوو برید که لپ تاپ مقاومی هست و برای پردازش های طولانی بهینه سازی شده. اگر پردازش های سنگین گرافیکی دارید تو این رنج قیمت به هیچ لپ تاپ خاصی نمیشه اشاره کرد با این حال g400 میتونه یکی از بهترین انتخاب ها تو این بازه قیمتی باشه

mz64
01-01-2014, 22:42
ببینیداول بگم که مدل اچ پی حتی رو کاغذ هیچ مزیت خاصی نسبت به اون دوتای دیگه نداره.پردازنده ۳ تا لپ تاپ هم که یکی هستند..گرافیکشم که ۱ هست.تجربه شخصی من میگه سراغ اچ پی نرو مخصوصا تو قیمت های پایین. اینو بزار کنار پس.
g400 روی کاغذ از لحاظ گرافیکی از اون دوتای دیگه بهتره.کارت گرافیکش هم ظرفیت ۲ برابری داره هم مدل جدیدتریه.خوب ولی هم خوانی مشخصات سخت افزاری هم مهمه.پردازنده بکار رفته تو این لپ تاپ ها پردازنده قوی نیستند.مثلا در آینده ممکنه برای یک بازی از لحاظ کارت گرافیک مشکل نداشته باشید ولی سی پی یو لپ تاپ مناسب نباشه.پس زیاد به نوشته های روی کاغذ دل نبندید،توصیه کلی اینکه اگر واقعا پردازش های سنگین غیر گرافیکی طولانی میخواهید انجام بدید تو این رنج قیمت با خیال آسوده میتونید سراغ تینک پد لنوو برید که لپ تاپ مقاومی هست و برای پردازش های طولانی بهینه سازی شده. اگر پردازش های سنگین گرافیکی دارید تو این رنج قیمت به هیچ لپ تاپ خاصی نمیشه اشاره کرد با این حال g400 میتونه یکی از بهترین انتخاب ها تو این بازه قیمتی باشه

با تشکر
به نظزتون همون لنووی تینک پد رو میشه بعدا کارت گرافیکش رو عوض کرد ؟؟
اووق من میتونم یه کارت گرافیک خوب بندارم روش و کار گرافیک سنگین هم انجام بدم درسته ؟؟

Xerxes-I
03-01-2014, 01:28
با تشکر
به نظزتون همون لنووی تینک پد رو میشه بعدا کارت گرافیکش رو عوض کرد ؟؟
اووق من میتونم یه کارت گرافیک خوب بندارم روش و کار گرافیک سنگین هم انجام بدم درسته ؟؟
اون بالا هم گفتم که همخوانی سخت افزار هم مهمه.سی پی یو این لپ تاپ معمولی و عادیه و‌یک کارت گرافیک قدرتمند اونقدرا دردی ازتون زو دوا نمیکنه.بالفرض هم که بشه ارتقا داد قطعه گرونی هست کارت گرافیک.ارتقا لپ تاپ مثل پی سی آسون نیست.توصیه ام اینه که به نیازهاتون نگاه کنید اگه واقعا این کانفیگ‌ از پسش برنمیاد یکم صبر کنید و بودجه تون رو افزایش بدید تا لپ تاپ متناسب با نیازهاتون رو بتونید تهیه کنید.مهم اینه که نسبت به قدرت لپ تاپی که میخواین و نیاز هایی که دارید واقع بینانه نگاه کنید و نه حریصانه چون حتی تا چند برابر بودجه شما لپ تاپ توی بازار هست .یادتون باشه خرید لپ تاپ قدرتمندی که ازش کار نمیکشید هدر دادن پولتون هست

mz64
03-01-2014, 19:28
با تشکر
مدل تینک پد یه نوعی داره با cpu cori5 ایا موجود هست یعنی لنوو تولید کرده یا توی ایران عوض کزدن ؟؟
اگر بله پس به نطرتون با سی پی یو cori5 بالاتر و بهتر نیست ؟؟
این برای خودم بود.

اما یکی از دوستان پسرش دبیرستانی هست و میخواد بره هنرستان گرافیک بخونه بودجه تا 2 تومن داره به نظرتون با این بودجه چه برند ومدلی بگیره که پردازش گرافیک و کاری خوبی داشته باشه برای کار و رشته گرافیک ؟؟

Xerxes-I
04-01-2014, 00:51
با تشکر
مدل تینک پد یه نوعی داره با cpu cori5 ایا موجود هست یعنی لنوو تولید کرده یا توی ایران عوض کزدن ؟؟
اگر بله پس به نطرتون با سی پی یو cori5 بالاتر و بهتر نیست ؟؟
این برای خودم بود.

اما یکی از دوستان پسرش دبیرستانی هست و میخواد بره هنرستان گرافیک بخونه بودجه تا 2 تومن داره به نظرتون با این بودجه چه برند ومدلی بگیره که پردازش گرافیک و کاری خوبی داشته باشه برای کار و رشته گرافیک ؟؟
نه مدل core i5 هم داره.اورجیناله.حدود ۱۹۰۰ قیمتشه.برای پردازش های طولانی گرافیکی تو این رنج قیمت به کمتر لپ تاپی میشه اشاره کرد که با خیال راحت بشه گفت کم نمیاره.اگر پردازش هاتون طولانی نیست مدل z510 لنوو خوبه با کانفیگ core i5 و قیمتی حدود ۲۱۰۰ داره ،اما اگر پردازش طولانی دارید (بالاتر از ۸-۱۰ ساعت به طور مداوم) و قراره لپ تاپ تو این مدت تحت استرس باشه،بودجه اتون رو افزایش بدید تا حدود ۳ تومن.