مشاهده نسخه کامل
: نوسان فشار و حالت تهوع
mehdi.astaneh
25-12-2013, 03:56
سلام.
من 8 رزوز هست حالت تهوع و نوسان فشارز خون دارم چند شب پیش که از باشگاه امدم فشارم رزوی 14 بود دو سه رزوز رزوی 12 بود الان روی 10 هست.
تازگی ها باشگاه می رزم و کرزاتین و قرزص boost مصرزف می کردم که به همرزاه اینها برای چند مرتبه قرص اموکسی کلاو هم مصرف کردم.
8 روز پیش تو باشگاه حالت تهوع گرفتم و هنوز خوب نشدم.
ذلیلش چی هست؟
مریضی بدی گرفتم؟
دکتر هم رفتم خیلی ترسیده شدم می ترسم سرطان کبد یا یه چیزه دیگه گرفته باشم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون.:n16:
سلام دوست عزیز......
حالت تهوع که میتونه برای مصرف آموکسی کلاو باشه...معمولا حالت تهوع و سرگیجه سایر علامت های دیگه رو داره.....
ولی با توجه به این که نوسان فشار هم دارید....شما کراتین رو کنار بزارید...مطمئنا حالتون بهتر میشه.....
و همین طور مصرف کراتین باعث دهیدراتاسیون بدن میشه......یعنی بدن دچار کم آبی میشه......اگر همچنان فشارتون بالا هست....مایعات بیشتر بنوشید.....هم برای پایین اومدن فشار خوبه...هم از عوارض کلیوی کم میشه.....
اگر زیر 20 هستید...به هیچ وجه نباید کراتین مصرف کنید
دوستان خواهشا از این مکمل ها و دارو ها استفاده نکنید.....بارها گفتم.......عوارض جبران ناپذیری میزاره روی بدن.....
soroosh_cz
25-12-2013, 18:26
دوست عزیز، به نظر من اگر بدن خیلی قوی ندارید، به هیچ وجه قرص آموکسی کلاو مصرف نکنید، خودم و چند نفر دیگه رو میشناسم که بعد از مصرف این دارو، به شدت معده ضعیف میشه. یعنی تقریبا حین مصرف آموکسی کلاو، معده انگار حرکات انقباضی و تحرکش رو از دست میده. حتی این دارو کاری میکنه که کلا معده به داروهای ضعیف تر هم حساس میشه.
حالا من درجه میزنم ببین همینطوره یا نه.
اول احساس سیری به آدم دست میده
بعدش یواش یواش سکسکه و رفلاکس معده شروع میشه و ممکنه تا ساعت ها و به دلایل کوچیک مثل خنده ی کوچیک هم بیاد.
بعدش احساس میکنی که معده کار نمیکنه و هر چی که میخوری، جمع میشه تو معده و معده کاملا پر هست.
بعد از این هم با مصرف غذا، تهوع و بعد از تهوع، احساس سبکی میکنی.
mehdi.astaneh
26-12-2013, 21:01
دوست عزیز، به نظر من اگر بدن خیلی قوی ندارید، به هیچ وجه قرص آموکسی کلاو مصرف نکنید، خودم و چند نفر دیگه رو میشناسم که بعد از مصرف این دارو، به شدت معده ضعیف میشه. یعنی تقریبا حین مصرف آموکسی کلاو، معده انگار حرکات انقباضی و تحرکش رو از دست میده. حتی این دارو کاری میکنه که کلا معده به داروهای ضعیف تر هم حساس میشه.
حالا من درجه میزنم ببین همینطوره یا نه.
اول احساس سیری به آدم دست میده
بعدش یواش یواش سکسکه و رفلاکس معده شروع میشه و ممکنه تا ساعت ها و به دلایل کوچیک مثل خنده ی کوچیک هم بیاد.
بعدش احساس میکنی که معده کار نمیکنه و هر چی که میخوری، جمع میشه تو معده و معده کاملا پر هست.
بعد از این هم با مصرف غذا، تهوع و بعد از تهوع، احساس سبکی میکنی.
سلام
soroosh_cz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز علائمی که گفتین تغریبا همونهایی هستن که دارم.
ضمنا همین الان فشارم گرفتم روی 9 بود.
الان به تجویز پزشک پایلوزیک 20 . سفیکسیم. کلیدینیوم و فاموتد 40 مصرف می کنم.
عرق کاسنی و زنیان به همراه اب اکسیژنه و یه عرق دست ساز هم برام دادن که دارم استفاده می کنم.
حالا این مریضی من دقیقا چیه خیلی استرس دارم .
soroosh_cz
26-12-2013, 22:38
سلام
soroosh_cz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز علائمی که گفتین تغریبا همونهایی هستن که دارم.
ضمنا همین الان فشارم گرفتم روی 9 بود.
الان به تجویز پزشک پایلوزیک 20 . سفیکسیم. کلیدینیوم و فاموتد 40 مصرف می کنم.
عرق کاسنی و زنیان به همراه اب اکسیژنه و یه عرق دست ساز هم برام دادن که دارم استفاده می کنم.
حالا این مریضی من دقیقا چیه خیلی استرس دارم .
سلام
من که گفتم، اون عوارض برای دارو بود، به نظر من که با دکتر مشورت کنید و از یه داروی ضعیف تر استفاده کنید. من که خودم رفتم به دکتر و یه مدت داروهام رو قطع کردم، ولی اونقدر معده ام ضعیف شده که در مقابل داروهای ضعیف تر هم عوارض مشابه میده.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
mehdi.astaneh
27-12-2013, 10:12
سلام
من که گفتم، اون عوارض برای دارو بود، به نظر من که با دکتر مشورت کنید و از یه داروی ضعیف تر استفاده کنید. من که خودم رفتم به دکتر و یه مدت داروهام رو قطع کردم، ولی اونقدر معده ام ضعیف شده که در مقابل داروهای ضعیف تر هم عوارض مشابه میده.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
منون از جوابتون پس شما هم این مریضی داشتین.
حالت تهوع کسلی خیلی زیاد بی حالی و اینا هم از عوارض همین قرص هست؟
بعد من اموکسی کلاو و با کراتین و یک قرض پمپاژ خون boost مصرف کردم به نظر تون مشکل نداره؟
داروی ضعیف تر....معمولا بعد از آموکسی کلاو میره رو خانواده سفکسیم......
که معمولا این عوارض آموکسی کلاو یعنی حالت تهوع و بی اشتهایی و سرگیجه و معده درد رو نداره.....
سفکسیم با دور 400...که روزی 1 عدد مصرف میشه.....
برای فشار هم چون دارای نوسان هست....نمیشه دارویی تجویز کرد....فقط باید به صورت طبیعی فشارتون رو در حد نرمال نگه دارید.....با خوردن مواد غذایی که حالتون رو بهتر میکنه....
mehdi.astaneh
27-12-2013, 19:46
ممنون.
سفکسیم روزی 1 دونه دارم می خورم. بعد عوارضش کی از بدنم خارج می شه الان دقیقا 10 روز هست این حالت دارم.
بدن کمی ضعیف شده...یه مقدار زمان میبره تا ریکاوری بشه و به حالت اولیه برگرده.......با توجه به این که هنوز هم در حال خوردن دارو هستید....تا چند روز دیگه خوب میشید...مشکلی نیست....
mehdi.astaneh
28-12-2013, 21:23
ممنون raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز ببخشید خیلی دارم با سئوالام ازیتتون می کنم.
الان دارم از دکتر میام بهم گفته بود تا 1 هفته اگه حالت تهوع خوب نشد حتمی برو سنوگرافی الان پیشش بودم خیلی ترسوندم گفت حتمی برو سنو گرافی حال عمومی بدنم بهتر شده ولی حالت تهوع داره ازیتتم می کنه به نظرتون چیکار کنم؟ بعد این حالت تهوع تا چند روز طبیعی هست من الان 11 روز هست که حالت تهوع دارم.
بعد شکمم هم خیلی بد کار می کنه. روزی 1 بار به سختی.
خواهش میکنم دوست خوبم....مشکلی نیست...سوالاتتون رو بپرسید:n01:من و بقیه دوستان برای همین اینجاییم...
مصرف کراتین رو قطع کردین ؟؟؟
و اینکه سفکسیم معمولا کمی باعث بیرون روی یا دل پیچه میشه.....حالا شما میگی شکمم به سختی کار میکنه......به نظر من بدنت دچار کم آبی شده.....
هر وقت شکم 2 الی 3 روز کار نکرد وضعیت بد میشه...روزی 1 بار نرماله......
این تهوع مداوم هست یا فقط در مواقعی خاص؟؟؟مثلا فقط صبح ها...یا وقتی دارو مصرف میکنید یا غدا خوردن؟؟مشکل معده درد و اینا هم دارید؟
سونوگرافی !!از معده یا کبد؟؟؟زیاد ارتباطی بین حالت تهوع و سونوگرافی نیست مگر اینکه در ناحیه خاصی درد داشته باشید...بیشتر مربوط به عوارض دارو هاس....
البته داروهای خصوص معده درد و ضد اسپاسم معده هم براتون تجویز شده..با خوردن اونا بهتر نشدی؟؟
mehdi.astaneh
31-12-2013, 20:44
ممنون از شما .
حال عمومی بدنم رو به بهبود هست ولی خیلی طولانی و معمولا شب ها خودم احساس می کنم که فشارم بالاس. همینطور هم هست.
کراتین و از همون روز که حالت تهوع گرفتم قطع کردم.
تهوع وقتی هست که غذا می خورم یا آب زیاد مصرف می کنم.
خدا رو شکر سنوگرافی هم چیزی و نشون نداد ولی از معده سنو نگرفت.
دکترم هم بهم لیورگل و پنتوپرازول داده.
خب خدا رو شکر که رو به بهبود هستی.......
سعی کن فشارت رو زیاد چک کنی و تحت کنترل داشته باشی
خوب داروهایی رو که داده بهت ر مصرف کن.......معمولا یه دوره 3 ماهه داره این داروهای معده...بعد از اون کاملا خوب میشی.......کمی زمان میبره......
احتمالش هست یه ورم معده خفیف گرفته باشی......ولی با همین داروها مشکلت حل میشه.........
غذاهای سرخ کردنی و ادویه دار زیاد مصرف نکن...هر وقت دیدی آب خوردی حالت بد شد...یه بیسکویت ساقه طلایی بخور آب معده رو جمع میکنه و دردش رو کم
mehdi.astaneh
02-01-2014, 23:34
ممنون از توضیحتون می دونین حالت تهوع وقتی غذا می خورم و یا راه می رم بیشتر می شه ولی همیشه هست برا همین خیلی نگرانم کرده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.