مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی جهت خرید تلویزیون 46 اینچ به بالا
با سلام. قصد خرید تلویزیون LED46 و یا پلاسمای بالای 50 رو دارم . بودجه هم حدود 3.5 تومن تا 4 تومن. بیشتر برای دیدن تلویزیون و فیلم و حدود 5و6 سال می خوام.( اینترنت هم زیاد مهم نیست ولی این تلویزیون تعاملی ها چشم رو گرفته). برای LED مارک های به ترتیب شارپ و ال جی و سامسونگ رو در نظر دارم و برا پلاسما هم پاناسونیک.
دوستان اگه لطف کنن مدلی رو که راست کارماست رو معرفی کنن ممنون میشم. ( ن: یکی، دو تا از دوستان نظر داده بودن که پلاسماهای حدود 3تومن چیزهای جالبی نیستن آیا درسته؟) . اگر خارج از این برندها هم اگه تلویزیونی بود که خرج و پولش به کیفیتش می چربه دوستان از معرفیش مضایقه نکنن.
mosicr77
25-12-2013, 00:53
با سلام. قصد خرید تلویزیون LED46 و یا پلاسمای بالای 50 رو دارم . بودجه هم حدود 3.5 تومن تا 4 تومن. بیشتر برای دیدن تلویزیون و فیلم و حدود 5و6 سال می خوام.( اینترنت هم زیاد مهم نیست ولی این تلویزیون تعاملی ها چشم رو گرفته). برای LED مارک های به ترتیب شارپ و ال جی و سامسونگ رو در نظر دارم و برا پلاسما هم پاناسونیک.
دوستان اگه لطف کنن مدلی رو که راست کارماست رو معرفی کنن ممنون میشم. ( ن: یکی، دو تا از دوستان نظر داده بودن که پلاسماهای حدود 3تومن چیزهای جالبی نیستن آیا درسته؟) . اگر خارج از این برندها هم اگه تلویزیونی بود که خرج و پولش به کیفیتش می چربه دوستان از معرفیش مضایقه نکنن.
داداش 3 بعدی واست مهمه یا نه
در ضمن حتما بگو از کدوم بازار میخوای بخری(بانه یا بازار عادی)
بله، با توجه به برنامه ای که دارم از مناطق آزاد و بعد بازار عادی.
- این سری های چهار و پنج سامسونگ یا برندهای دیگر که برا سال قبل هستش ایا در سال 2013 باز هم تولید میشن؟ اگر بله، در این صورت ارتقا کیفیت و سخت افزار روشون انجام میدن یا خیر؟
یکی، دو تا از دوستان نظر داده بودن که پلاسماهای حدود 3تومن چیزهای جالبی نیستن آیا درسته؟
mosicr77
25-12-2013, 16:52
بله پلاسما های این رنج قیمت گزینه های ایده عای نیستن
شما میتونی با این بودجه 47 ال جی la8600 یا سونی w804a یا46 سامسونگ f6450 رو برداری
سانسونگ سری 5 و 4 دیگه ارزش خرید ندارن به نظر من
saeid_61u
26-12-2013, 11:51
بله، با توجه به برنامه ای که دارم از مناطق آزاد و بعد بازار عادی.
- این سری های چهار و پنج سامسونگ یا برندهای دیگر که برا سال قبل هستش ایا در سال 2013 باز هم تولید میشن؟ اگر بله، در این صورت ارتقا کیفیت و سخت افزار روشون انجام میدن یا خیر؟
یکی، دو تا از دوستان نظر داده بودن که پلاسماهای حدود 3تومن چیزهای جالبی نیستن آیا درسته؟
خیر اینطور نیست، اتفاقا پلاسماهای با قیمت پایین ارزش خرید بالاتری دارن و کیفیت تصویر خیلی خوبی در ازای پول پرداختی دارن. شما اگه بدون گارانتی میخوای از بانه میتونی مدل پاناسونیک x60 سایز 50 اینچ رو به قیمت 2300 تهیه کنی. و اگه گارانتی دار میخوای توی همون شهر خودتون با مراجعه به نمایندگی سامسونگ میتونی مدل f5300 پلاسما، 50 اینچ تهیه کنی به قیمت 3100 مورد اولی HD و دومی Full HD هستش. اگه کیفیت تصویر برات مهمه و ضمنا بیشتر موقع ها ، شب تلویزیون می بینی حتما پلاسما بگیر
mosicr77
26-12-2013, 12:44
حرف دوستمون کاملا صحیح هست ولی تویه شرایط محیطی با نور کم
تو این زمینه نیو پلاسماهای پاناسونیک با استفاده از فیلترهای مخصوص عالی عمل میکنه
که متاسفانه قیمت بالایی دارن
به نظر من خرید ال ای دی تویه این رنج قیمت کاملا به صرفه تره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.