ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاب برای شبیه سازی و کلا کارهای با پردازش بالا

sezareta
24-12-2013, 20:57
سلام
قصد خرید یک لپ تاب رو داشتم
کارم بیشتر شبیه سازی و سیمولینک هست و داشتن پردازنده قوی برام بیشتر در اولویت هست تا مشخصات گرافیکی
چند تا اولویت داشتم
اول اینکه حتما یه هارد ssd داشته باشه و حتما هم core i7 باشه
دوم اینکه ترجیها پردازندش از نسل Haswell باشه
سوم داشتن نمایشگر بزرگتر از 15.6 اینچ
بودجم هم از 3 میلیون تا 3.7 میلیون هست و اگر این بودجه کم باشه و مجبور باشم بین اولویت های بالا چند تاش رو حذف کنم ترجیح میدم حتما حتما دارای هارد ssd و پردازنده core i7 بــاشه حالا اگر صفحش بزرگ نبود و یا پردازندش Haswell نبود میتونم باش کنار بیام
ترجیها لپ تابش خیلی فانتزی و ظریف نباشه و سخت جون باشه
باتشکر

sezareta
25-12-2013, 17:59
دوستان میخواستم Asuse n550 jv تهیه کنم که متاسفانه هارد ssd نداره
آیا میشه این هارد رو جداگانه خرید و روی سیستم نصب کرد؟
بیرون لپتاب وصل میشه یا داخل اون؟
البته به طوری که اون هارد H.D.D سرجاش بمونه یعنی همزمان هارد SSD و H.D.D کار کنند و روی SSD ویندوز و نرم افزار های بسیار پر کاربردم رو نصب کنم و روی H.D.D هم بقیه اطلاعات رو داشته باشم

Actros
25-12-2013, 18:08
داداش تا 3/700 من دستگاهی نمیشناسم که ssd داشته باشه
بعد معمولا لپتاپ های بالا 3 تومن گرافیک قوی هم دارن مثل لنوو y510 یا msi ge 60

NOR-1
25-12-2013, 19:06
دوست عزیز این لپ تاپ اس اس دی روش نصب نمی شه ولی شما می تونید هارد خودش رو بردارید و یه اس اس دی جاش بذارید یا اینکه دی وی دی رایترشو بردارید و اس اس دی بذارید
این یه نمونه از برداشتن دی وی دی رایتر و گذاشتن اس اس دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eshraghi2010
25-12-2013, 19:39
سلام ! همون طور که جناب NOR-1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودند باید هارد اصلی رو بردارید و SSD رو جایگزینش کنید !

JU JU
26-12-2013, 09:21
سلام دوست عزیز
با توجه به کاری که می‌خواین انجام بدین، این قیمت پیشنهادی شما، بیشتر از خواسته شما تا 3 سال دیگه یا بیشتر نیز هستش
ولی با توجه به خواسته شما، من بهتون y510 رو پیشنهاد میدم

اول در مورد سری N ایسوس بگم، که دوستم از این سری داره، لپ تاپ خوبی هستش، ولی نه در مقابل قیمتی که بابتش پرداخت می‌کنیم، همینطور "شخصا" طراحی اون رو نمی‌پسندم، به همین دو دلیل گفته شده، این سری رو پیشنهاد ندادم

اما در مورد y510، این سیستم رو می‌تونید با کانفیگ‌ها مختلف توی بازار پیدا کنید
4700 هاسول، گرافیک 750 DDR5، رم 8-16، HD و FHD، و همینطور به همراه SSD یا بدون اون
یکی از بهترین انتخابا با قیمت پیشنهادی شما ( قیمت این لپ تاپ با کانفیگای متفاوت از 2200 تا 2700 می‌تونه متفاوت باشه )

اما با توجه به کارای مهندسی سیمولینک، و سایر کارای مهندسی با پردازش طولانی مدت، خودم ThinkPad E531 رو انتخاب کردم ( بخاطر حمل و نقل، و پردازش طولانی مدت، و روشن موندن بیش از حد معمول - شده لپ تاپ حال حاضری که دستمه، یک هفته خاموش نشده )
قیمت اون با کانفیگا متفاوت، 2700 تا 2900 می‌تونه متغییر باشه

3632 از نسل سوم، DDR3 740، و 8 GB رم، FHD و HD ( مدل FHD‌ رو توی بازار ندیدم، به همین دلیل تا بهمن ماه برا خرید صبر می‌کنم شاید بیاد شایدم نیاد! )

"البته این یه پیشنهاد نبود، ولی می‌تونید نیم نگاهی به اون بندازید" ( تنها به دلیل نوشته شما در اینجا، این مورد رو بیان کردم )

ترجیها لپ تابش خیلی فانتزی و ظریف نباشه و سخت جون باشه

m0fidi
27-12-2013, 00:41
کانفیگ y510با صفحه فول و گرافیک بالاتر و SSD حدود4300هست.اون یکی کانفیگشم با صفحه hd گرافیک 750 هارد HDD حدود3200-3400 و میتونی SSD اضافه کنی.
ایسر هم یه مدل داره اگه اشتباه نکنم با نمایشگر 17اینچی و همین امکانات حدود 4 ت.
MSI ge60 صفحه فول و گرافیک 750 و قابلیت اضافه کردن SSD 3600.
N550jv با صفحه فول IPs و گرافیک 750 ,2g بدون امکان اضافه کردن حدود 3600-3700
کیفیت ساخت ایسوس ارزش هزینه ی بیشتر رو داره,MSI سری گیمش کیفیت خوبی داره.
اگه رو کیفیت نمایشگر و رنگها حساسی n550 بهتره.در غیر اینصورت ge60با توجه به اینکه میتونی SSD اضافه کنی در اولویت قرار میگیره.
یه کار دیگه هم میتونی با n550بکنی یه هارد SSD روش بندازی بعد اون هارد 1ترا خودشو براش قاب بگیری بعنوان هارد اکسترنال استفاده کنی.

mostafa_IT
28-12-2013, 00:16
من هم دقیقا برای شبیه سازی و کارهایی که نیاز به cpu و ram بالا داره لپ تاپ لازم دارم و دارم سرچ میکنم

فعلا به Lenovo E530 با پردازنده corei7 رسیدم و قصد دارم بخرمش

البته خیلی کم شده توی بازار! قیمتش حدود 2500

sezareta
04-01-2014, 20:18
بابت راهنمایی از همتون متشکرم
چند روز پیش توی اصفهان یه نمایشگاه برگزار شد
با لپتاب Asus g46 آشنا شدم هارد 750+هارد 128 ssd و گرافیک GTX 660 256 bit با صفحه نمایش 14 اینچ رم 8 گیگ core i7 3610QM با قیمت 3820000 البته این قیمت برا نمایشگاهش بود قیمت مغازش 170 بالا تر بود
که گرافیک جی تی ایکس 256 بیتیش اگر گیمر هم نباشی وسوسط میکنه باش یه دست گیم بزنی
میخواستم بدونم نظرتون راجع به این لپتاب چیه؟
فکر کنم cpu ایم مدل نسل 3 یاشه 3610QM آیا با نسل 4 هاسول خیلی تفاوت توی کارم داره؟
کلا نظرتون در مورد این لپ تاب چیه؟
و یه نکته ایی که هست کیفیت صفحه نمایش اون اصلا برام مهم نیست چونکه توی خونه با مانیتور وصلش میکنم بیرون از خونه هم اصلا کیفیت تصویرش برم مهم نیست
و در نهایت :
1: انشالله تا 4 میلیون میتونم هزینه کنم
2: هارد SSD اون دیگه کمتر از 80 گیگ نباشه ترجیها 128 و به بالا که بشه روش یه ویندوز 8+7 به همراه نرم افزار آفیس و اینا روش نصب کرد و یا بشه حداقل اون هارد ssd با ظرفیت کم رو با یه ssd ظرفیت بالا عوض کرد
3: y510 با هارد ssd هم من تا حالا ندیدم آیا راحت گیر میاد؟
4:با 4 تومن هم مورد مناسبی برام گیر نمیاد آیا؟

AliSa4048
04-01-2014, 21:57
سلام
من هم دقیقا مثل شما دنبال یه لپ تاب برای کارای مهندسی با پردازش بالا و هارد ssd هستم لطفا به فروم من هم سر بزنید و نظرتون و یا احتمالا سوالتون رو هم مطرح کنید

با تشکر

سلام عزیز
بسیار ممنون بابت لینک...
من شخصا از طراحی ایسوس بیشتر خوشم میاد تا لنوو
یه ایراد دیگه لنوو هم کیفیت پایین صفحشونه! غیر از تراکم پیکسلی کم، از رنگ هاش و زاویه دید کمش هم خوشم نمیاد! حالا نمیدونم مدل فول اچ دیش چطوره!
بعدشم اگه بخوام لنوو FHD با SSD بگیرم، از نظر قیمت فرقی با ایسوس نداره!
میمونه بقیه پارامترا، که عملکرد cpu برام مهمتره! همینطور GPU قویتر برای پردازش موازی!

حالا البته شما میگی کیفیت صفحه برات مهم نیس. برعکس من!
من تو رایان صبا یه N550jv با SSD دیدم ولی دقت نکردم که ODD یا HDD رو ورداشتن یا نه! دوستان مطمئنین SSD & ODD & HDD رو نمیتونه باهم داشته باشه؟!

sezareta
04-01-2014, 22:31
کلا چهار تا مدل توی ذهنم بود

ASUS N550JV

Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
ram 8 gb ddr3
nvidia gt 750 m 1gb
قیمت 3.9

Lenovo IdeaPad Y510p

Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
ram 16 gb ddr3
nvidia gt 750 2 gb
h.d.d 1 T 5400 rpm
قیمت 3.4

MSI GE60 2OC

ram 8 gb ddr3
nvidia gt 750m 2 gb
h.d.d 1 T 7200 rpm

Asus g46

core i7 3610QM
GTX 660 256 bit 1 gb
ram 8 gb ddr3
750 H.D.D + 128 S.S.D
قیمت 3.9

حالا موارد زیر انتخابم رو سخت کرده

1: n550 jv هارد ssd نمیخوره که باید رایتر رو در آورد و جاش ssd قرار داد
2:y510 میگند جا برای ssd داره اما پردازندش MQ هست که n550jv HQ هست
3: ge60 که کلا برام مجهوله نمیدونم میشه روش ssd نصب کرد یا نه اما یه H.D.D با 7200 rpm داره + میگند کیفیت ساختش از y510 بهتره
4: asus g46 هارد ssd داره اما پردازندش نصل سوم هست

و کلا نمیدونم آیا به دردسرش می ارزه سفارش بدم یه ssd روی مثلا y510 یا n550 jv یا ge60 نصب کنند؟

این کار گارانتی رو دچار مشکل نمیکنه؟
این کار باعث نمیشه به علت باز کردن لپتاپ احیانا مشکلی برای اون پیش بیاد؟
کلا خود نمایندگی یا تعمیرکار معتبر هست که باضمانت برام این کار رو انجام بده...

بین این چهار تا موندم...

JU JU
04-01-2014, 23:31
من y510 و g46 رو خوشم اومد
g46 گزینه خیلی خوووبی هستش، نسل سوم cpu فرق آنچنانی با هاسول نداره، نگران سرعت پردازنده نباش، کیفیتش هم خوبه، یک سوم این مقدار هم استفاده نمیشه البته دوست عزیز

sezareta
05-01-2014, 00:26
راستش من دانشجوی فوق لیسانس برق هستم+اینکه خوره pc و ... اینا هم هستم
و تنها دلیلی که باعث شده لپ تاپ بگیرم قابلیت پرتابل بودنش هست وگر نه نسبت به pc ارادت و تعصب خاصی دارم و معتقدم لپ تاپ در مقابل PC شبیه اسباب بازی یا کاردستیه اما به هر حال...
1:کلا وقتی که با سیستم کار میکنم همزمان 7 الی 8 تا برنامه در حال اجرا هست 1 مثلا یه فیلم کانورت میشه 2 با گوگل کروم 100 تا پنجره باز کردم 3 کل هارد هم دارم برای پیدا کردن یه پوشه و یا فایل به خصوصی سرچ میکنم 4 آنتی ویروسم هم داره فول اسکن میکنه 5 یه فایل pdf هم دارم به word تبدیل میکنم 6 یه فیلم فول اچ دی هم در حال پلی شدن هست 7 idm هم داره دانلود میکنه 8 یه بازی هم در حال اجرا بوده اون رو نبستم و با ALT+TAB مینیمایز کردم 9 یه نرم افزار هم در حال نصب شدن هست مثلا visual studio
ویندوزش هم در کمتر از 10 ثانیه لود بشه و در کمتر از 5 ثانیه سیستم shut down بشه....
الان با سیستم های ضعیف که کار میکنم cpu usage میره رو 100% سیستم هنگ میکنه ..... یعنی یه سیستم میخوام که همه این کار ها رو که باش انجام میدی اصلا هنگ نکنه افت سرعت نداشته باشه و خیلی هم سریع انجام بده
واقعا نمیدونم با 4 میلیون اصلا میشه همچین سیستمی دست و پا کرد یا نه..
با 4 میلیون تقریبا یه کیس خوب میشه برا PC جمع کرد اما لپ تاپ رو نمیدونم
کاربرد دومم هم اینه که مثلا یه مدار بزرگ رو طراحی کردم بعد که میزارم برا شبیه سازی میخوام تو سه سوت شبیه سازی کنه الان یه PC دو هسته ایی دارم یه شبیه سازی رو برام تو 4 دقیقه انجام میده که به نظرم این زمان زیاده
فکر نکنم بیشتر از این بتونم راجع به نوع کارم بتونم توضیح بدم

در نهایت با 4 میلیون بهترین گزینه با توجه به کاربردی که براتون گفتم چیه؟

به هر حال از این که وقت گذاشتید ازتون هم ممنونم

red_avalanche
05-01-2014, 13:25
ایسوس n550 بگیر، هاردشو صدو پنجاه میخرن، نزدیک سیصد تومنم هارد اس اس دی 120 گیگه.
تو سایت لوتوس قیمتشو سه میلیونو نهصد و پنجاه هزار تومن زده

eshraghi2010
05-01-2014, 15:37
بابت راهنمایی از همتون متشکرم
چند روز پیش توی اصفهان یه نمایشگاه برگزار شد
با لپتاب Asus g46 آشنا شدم هارد 750+هارد 128 ssd و گرافیک GTX 660 256 bit با صفحه نمایش 14 اینچ رم 8 گیگ core i7 3610QM با قیمت 3820000 البته این قیمت برا نمایشگاهش بود قیمت مغازش 170 بالا تر بود
که گرافیک جی تی ایکس 256 بیتیش اگر گیمر هم نباشی وسوسط میکنه باش یه دست گیم بزنی
میخواستم بدونم نظرتون راجع به این لپتاب چیه؟
فکر کنم cpu ایم مدل نسل 3 یاشه 3610QM آیا با نسل 4 هاسول خیلی تفاوت توی کارم داره؟
کلا نظرتون در مورد این لپ تاب چیه؟
و یه نکته ایی که هست کیفیت صفحه نمایش اون اصلا برام مهم نیست چونکه توی خونه با مانیتور وصلش میکنم بیرون از خونه هم اصلا کیفیت تصویرش برم مهم نیست
و در نهایت :
1: انشالله تا 4 میلیون میتونم هزینه کنم
2: هارد SSD اون دیگه کمتر از 80 گیگ نباشه ترجیها 128 و به بالا که بشه روش یه ویندوز 8+7 به همراه نرم افزار آفیس و اینا روش نصب کرد و یا بشه حداقل اون هارد ssd با ظرفیت کم رو با یه ssd ظرفیت بالا عوض کرد
3: y510 با هارد ssd هم من تا حالا ندیدم آیا راحت گیر میاد؟
4:با 4 تومن هم مورد مناسبی برام گیر نمیاد آیا؟

کلا چهار تا مدل توی ذهنم بود

ASUS N550JV

Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
ram 8 gb ddr3
nvidia gt 750 m 1gb
قیمت 3.9

Lenovo IdeaPad Y510p

ram 16 gb ddr3
nvidia gt 750 2 gb
h.d.d 1 T 5400 rpm
قیمت 3.4

MSI GE60 2OC

ram 8 gb ddr3
nvidia gt 750m 2 gb
h.d.d 1 T 7200 rpm

Asus g46

core i7 3610QM
GTX 660 256 bit 1 gb
ram 8 gb ddr3
750 H.D.D + 128 S.S.D
قیمت 3.9

حالا موارد زیر انتخابم رو سخت کرده

1: n550 jv هارد ssd نمیخوره که باید رایتر رو در آورد و جاش ssd قرار داد
2:y510 میگند جا برای ssd داره اما پردازندش MQ هست که n550jv HQ هست
3: ge60 که کلا برام مجهوله نمیدونم میشه روش ssd نصب کرد یا نه اما یه H.D.D با 7200 rpm داره + میگند کیفیت ساختش از y510 بهتره
4: asus g46 هارد ssd داره اما پردازندش نصل سوم هست

و کلا نمیدونم آیا به دردسرش می ارزه سفارش بدم یه ssd روی مثلا y510 یا n550 jv یا ge60 نصب کنند؟

این کار گارانتی رو دچار مشکل نمیکنه؟
این کار باعث نمیشه به علت باز کردن لپتاپ احیانا مشکلی برای اون پیش بیاد؟
کلا خود نمایندگی یا تعمیرکار معتبر هست که باضمانت برام این کار رو انجام بده...

بین این چهار تا موندم...

راستش من دانشجوی فوق لیسانس برق هستم+اینکه خوره pc و ... اینا هم هستم
و تنها دلیلی که باعث شده لپ تاپ بگیرم قابلیت پرتابل بودنش هست وگر نه نسبت به pc ارادت و تعصب خاصی دارم و معتقدم لپ تاپ در مقابل PC شبیه اسباب بازی یا کاردستیه اما به هر حال...
1:کلا وقتی که با سیستم کار میکنم همزمان 7 الی 8 تا برنامه در حال اجرا هست 1 مثلا یه فیلم کانورت میشه 2 با گوگل کروم 100 تا پنجره باز کردم 3 کل هارد هم دارم برای پیدا کردن یه پوشه و یا فایل به خصوصی سرچ میکنم 4 آنتی ویروسم هم داره فول اسکن میکنه 5 یه فایل pdf هم دارم به word تبدیل میکنم 6 یه فیلم فول اچ دی هم در حال پلی شدن هست 7 idm هم داره دانلود میکنه 8 یه بازی هم در حال اجرا بوده اون رو نبستم و با ALT+TAB مینیمایز کردم 9 یه نرم افزار هم در حال نصب شدن هست مثلا visual studio
ویندوزش هم در کمتر از 10 ثانیه لود بشه و در کمتر از 5 ثانیه سیستم shut down بشه....
الان با سیستم های ضعیف که کار میکنم cpu usage میره رو 100% سیستم هنگ میکنه ..... یعنی یه سیستم میخوام که همه این کار ها رو که باش انجام میدی اصلا هنگ نکنه افت سرعت نداشته باشه و خیلی هم سریع انجام بده
واقعا نمیدونم با 4 میلیون اصلا میشه همچین سیستمی دست و پا کرد یا نه..
با 4 میلیون تقریبا یه کیس خوب میشه برا PC جمع کرد اما لپ تاپ رو نمیدونم
کاربرد دومم هم اینه که مثلا یه مدار بزرگ رو طراحی کردم بعد که میزارم برا شبیه سازی میخوام تو سه سوت شبیه سازی کنه الان یه PC دو هسته ایی دارم یه شبیه سازی رو برام تو 4 دقیقه انجام میده که به نظرم این زمان زیاده
فکر نکنم بیشتر از این بتونم راجع به نوع کارم بتونم توضیح بدم

در نهایت با 4 میلیون بهترین گزینه با توجه به کاربردی که براتون گفتم چیه؟

به هر حال از این که وقت گذاشتید ازتون هم ممنونم

سلام مجدد !
G46 رو من کنار میازم چون هم قدیمی تر از بقیه هست و هم سری اختصاصی گیمینگه !
بحث سر سه تا مدل هست الآن !
N550JV
MSI GE602OC
Y510P
N550 تنها عیبش که هیچ کس از دوستان بهش اشاره نکردن اینه که حافظه گرافیکیش GDDR3 هست اما کیفیت ساخت بالایی داره و صفحه نمایشش هم لمسیه !
Y510 و GE60 2OC هردو حافظه گرافیکشون GDDR5 هست اما کیفیت ساخت GE60 2OC خیلی بهتره !
توی سایت خود MSI که نگاه می کردم برای GE60 2OC نوشته بود که قابلیت نصب تا حجم 256GB حاظه Super Raid داره ! شاید منظورش همون SSD بوده ! البته مدلی که توی بازار ما هست فقط 1TB هارد 7200 دور داره !
تفاوت 4700MQ و 4700HQ هم مطلقاً محسوس نیست !

به نظر من در کل رده بندی این سه مدل به این ترتیب هست :
1. MSI GE60 2OC
2. ASUS N550JV
3. Lenovo Y510P
SSD بودنش خیلی خوبه اما تأثیر مستقیم توی رندرینگ نداره مگر در مواردی که شخص Read & Write بالایی داشته باشه !
کلاً سیستم یا لپ تاب بدون SSD عین پرنده تو قفس میمونه که با SSD بال درمیاره و پرواز می کنه !

به شما پیشنهاد می کنم تحقیق کنید اگر GE60 2OC قابلیت نصب SSD در کنار هارد رو داشته باشه یه لحظه هم در خریدش شک و درنگ نکنید !
البته اگه بتونید مدلی پیدا کنید که 16 گیگ رم داشته باشه حتی اگه SSD هم نداشته باشه بهتر هست ! چون توی کارهای پردازشی رم اهمیت بیشتری داره و بار بیشتری روش هست تا SSD ! هرچند نرم افزارهایی وجود دارند که می تونند بخشی از هارد یا SSD رو به عنوان رم کمکی به رم سیستم اضافه کنند و کارایی رو ببرند بالا !

eshraghi2010
05-01-2014, 15:40
مدیریت محترم بخش ؛
لطفاً این پست حذف گردد
با تشکر

sezareta
05-01-2014, 19:13
اگر گرافیکش برام مهم نباشه چونکه اصلا اعتقادی به لپ تاپ برای گیم ندارم آیا این امر باعث میشه انتخاب N550 برام بهتر باشه؟
راستی GE602 پردازنده هاسول داره؟

با توجه به اینکه قراره برا لپتاپ یه مانیتور و یا حتی تلویزیون LED به عنوان نمایشگر تهیه کنم آیا بهتر نیست از سری های غیر FULL HD استفاده کنم؟ که قیمتش هم کمتر باشه؟

N550 غیر لمسی هم داریم؟ چون لمسش فکر نکنم به کارم بیاد چون کارم همچین خیلی فانتزی نیست...

اگر برا GE602 پورت برای نصب هارد اضافه نباشه آیا میشه DVD/RW اون رو در آورد و جاش هارد SSD قرار داد؟

تعویض DVD/RW با هارد SSD باعث ابطال گارانتی نمیشه؟

آیا کلا تعویض DVD/RW با هارد SSD میتونه مشکلاتی رو برای لپتاپ به وجود بیاره (مثلا مشکلی برای بوردش پیش بیاد) ؟

eshraghi2010
05-01-2014, 22:04
اگر گرافیکش برام مهم نباشه چونکه اصلا اعتقادی به لپ تاپ برای گیم ندارم آیا این امر باعث میشه انتخاب N550 برام بهتر باشه؟
راستی GE602 پردازنده هاسول داره؟

با توجه به اینکه قراره برا لپتاپ یه مانیتور و یا حتی تلویزیون LED به عنوان نمایشگر تهیه کنم آیا بهتر نیست از سری های غیر FULL HD استفاده کنم؟ که قیمتش هم کمتر باشه؟

N550 غیر لمسی هم داریم؟ چون لمسش فکر نکنم به کارم بیاد چون کارم همچین خیلی فانتزی نیست...

اگر برا GE602 پورت برای نصب هارد اضافه نباشه آیا میشه DVD/RW اون رو در آورد و جاش هارد SSD قرار داد؟

تعویض DVD/RW با هارد SSD باعث ابطال گارانتی نمیشه؟

آیا کلا تعویض DVD/RW با هارد SSD میتونه مشکلاتی رو برای لپتاپ به وجود بیاره (مثلا مشکلی برای بوردش پیش بیاد) ؟

چند تا نکته رو میگم خدمتتون :
1. وقتی شما قصد خرید چیزی رو دارید که یه قابلیتی علاوه بر نیازتون داره حتماً که قرار نیست از اون قابلیت استفاده بشه ! شاید اون قابلیت لصلاً به کارتون نیاد یا بعداً به کارتون بیاد ! ( قضیه لمسی یا FHD بودن ) ! شما چیزی رو انتخاب کردید که نیازتون رو رفع کنه حالا یه قابلیتی رو یا به خوش شانسی یا به بدشانسی شما علاوه بر نیازتون داره ! هدف شما که وجود یا عدم وجود اون قابلیت نبوده !
یکی از دوستانم در توضیح این قضیه به صورت مثال می گفتن : برای ماشین جاسیگاری میزارن حالا قرار نیست که حتماً شما سیگار بکشید چون این ماشین جاسیگاری داره !!
2. در مورد بحث گارانتی اگر کار تعویض توسط خود گارانتی انجام بشه مشکلی براتون به وجود نمیاره اما اگه خودتون انجام بدید یا به افراد غیر مجاز بسپارید گارانتی باطل میشه ! این به صورت کلی هست و همه هم میدونند !
اما در کل در مورد باطل شدن یا نشدن گارانتی از خودشون بپرسید ! چون ممکنه شرایط گارانتی شرکت های مختلف با هم فرق کنه !
3. مشکلی که بخود پیش بیاد نهایتش اینه که شما باید یه DVD-Writer اکسترنال بخرید برای نصب ویندوز و نرم افزارهایی که روی CD یا DVD هستند !! منظور اینه که مشکل خاصی برای سایر قطعات به وجود نمیاره !
4. GE60 2OC هم از پردازنده نسل چهارم ( هسول) بهره می بره !
5. تفاوت محسوس و تأثیر گذار دیگه ای به جز مواردی که در پست قبل عرض کردم به علاوه تفاوت در سرعت هارد دیسک بین N550 و مدل MSI نیست ! ( به ویژه چون اهل گیم نیستید ! )
6. من تاپیک و پست های قبلیتون رو که می خوندم دیدم که لپ تاب رو اسباب بازی می دوتید در برابر سیستم و گفتید که برای سیستم احترام و ارزش خاصی قائل هستید ! ( من هم با نظر شما موافقم )
سؤالی که من دارم اینه که بحث اهمیت جابه جایی چقدر براتون مهمه که حاضرید اسباب بازی ( لپ تاب ) بخرید ؟! و سیستم نخرید ؟!
اگه بخواید به قابلیت جابه جایی لپ تاب به عدد اهمیت و اولویت بدید از 100 چه عددی میدین ؟!!

sezareta
05-01-2014, 22:45
متاسفانه کارم به طوریه که باید لپ تپ رو ببرم پای مثلا PLC و اون رو program کنم
یا برای کامپایل کردن برنامه روی میکرو باید لپ تاپ همراهم باشه چون ممکنه این میکرو توی آموزشکده باشه یا سرکارم
گاهی هم نیازه که نقشه هایی که با Auto Cad طراحی کردم همرام باشه مثلا ازش یه پرینت گیرم یا یه تغییری توش بدم و یا اینکه اون رو ایمیل کنم که نمیشه اون رو روی فلش بریزم و با یه سیستم دیگه بخوام بازش کنم مشکلات خودش رو داره و ...
در نهایت عدد 60 رو بهش اختصاص میدم

حتی یکسری رفتم دنبال این مینی کیس های کوچیک و حاضر بودم یه کیف تقریبا بزرگ براش تهیه کنم و کیس+مانیتور LED+موس و کیبورد بیسیم و کوچیک بزارم داخلش و با خودم حمل کنم حتی اگر وزنش هم زیاد باشه که فروشنده بم گفت اون سیستمی که تو میخوای جمع کنی تو مینی کیس جا نمیشه :n03:

مثلا الان یه مین عالی مثل ASUS - Rampage IV Extreme برای PC خودش به اندازه یه لپ تاپ می ارزه و قیمتی حدود 1.6 میلیون داره

راستش رو هم بگم الان 80% قصد خرید لپتاپ رو دارم و 20% PC

اگر بشه یه PC جمع کرد که قابل حمل باشه که 100% PC میگیرم...

m0fidi
08-01-2014, 01:37
Ge60 امکان استفاده دو هارد (مثلا یکی HDD خودش یکی هم SSD اضافه کنید) داره.

sezareta
08-01-2014, 19:37
Ge60 امکان استفاده دو هارد (مثلا یکی HDD خودش یکی هم SSD اضافه کنید) داره.

توی سایت buymsi.ir این سوال روازادمینش پرسیدند جواب داده که یا هارد ssd یا هارد hdd وهر 2 رو با هم ساپورت نمیکنه
که لینک سوالش رو براتون میزارم کامنت 62 هست که ازش این سوال روپرسیدند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-604 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-604)

آیا ممکنه مسولش اشتباه کرده باشه؟ یا اینکه ge60 دارای چند مدل باشه که یکی از اون ها این امکان رو داشته باشه؟

m0fidi
09-01-2014, 01:48
من از نمایندگی MSI پرسیدم!

sezareta
09-01-2014, 11:53
احتمالا یکی از این دو تا اشتباه کردند
به هرحال بابت راهنماییت ممنون