مشاهده نسخه کامل
: مشکل از کارت شبکه آیا؟
سلام
جدیداً سیستمم از طریق مودم وایرلس به اینترنت کانکت نمیشه، قبلا از طریق کابلی ک به مودم وایرلس وصل بود کانکت میشدم و الان قسمت device manager -->network adapter-->Realtek PCIe GBE Family Controller مثلث زرد رنگی میاد که این error رو نشون میده,ویندوز عوض کردم و درایوراشم نصب کردم این مشکل برطرف نشد،الان از طریق وایرلس و wireless usb adabterکانکت میشم به نظرتون مشکل از چیه؟از کارت شبکه؟؟
ارورش کد چند است تو دیوایس مینیجر ؟
ارورش کد چند است تو دیوایس مینیجر ؟
شماره error نداره ولی وقتی کانکت میشدم به اینترنت با کابل،error ppeo میداد،شماره errorنداره!
شماره error نداره ولی وقتی کانکت میشدم به اینترنت با کابل،error ppeo میداد،شماره errorنداره!
شما تو همون دیوایس مینیجر برای کارت شبکه که مثلث زرد رنگ ذاشته راست کلیک کنید peropeties بزنید کد ارور رو نشون داده
شما تو همون دیوایس مینیجر برای کارت شبکه که مثلث زرد رنگ ذاشته راست کلیک کنید peropeties بزنید کد ارور رو نشون داده
تنها errorی ک میده تو تب general میگه که( device can not start(code 10 -تقریبا error ش این بود!
این لینک رو یک نگاه بندازید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو یک نگاه بندازید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
error این بوده ولی رفع اشکالش چطوریه/چیکارش کنم؟کارت شبکم داخل کیس کجاست؟چطور چکش کنم؟
How To Fix Error Code 10 (This device cannot start) - PC Support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
error این بوده ولی رفع اشکالش چطوریه/چیکارش کنم؟کارت شبکم داخل کیس کجاست؟چطور چکش کنم؟
How To Fix Error Code 10 (This device cannot start) - PC Support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبکه شما آنبورد روی خود مین است کنترلرشم یا جداست یا داخل چیپ جنوبی است
شما موراد ذکر شده رو تست کردین ؟
شبکه شما آنبورد روی خود مین است کنترلرشم یا جداست یا داخل چیپ جنوبی است
شما موراد ذکر شده رو تست کردین ؟
شبکم رو مین هستش-مودمم tp link و و وقتی سی دی مودم رو برا کانفیگ میذارم کارت شبکمو نمیشناسه یا همون خطایnetwork adaptor میده,تا امروز که با وایرلس کانکت میشدم چراغ وایرلسم روشن نمیشه و کانکت نمیشم!چراااا؟ واقعا علتش پیچیدس ک جواب درستی نمیگیرم؟؟!!!
شبکم رو مین هستش-مودمم tp link و و وقتی سی دی مودم رو برا کانفیگ میذارم کارت شبکمو نمیشناسه یا همون خطایnetwork adaptor میده,تا امروز که با وایرلس کانکت میشدم چراغ وایرلسم روشن نمیشه و کانکت نمیشم!چراااا؟ واقعا علتش پیچیدس ک جواب درستی نمیگیرم؟؟!!!
از تو تنظیمات مودم access point فعال است ؟
از تو تنظیمات مودم access point فعال است ؟
مودم وایرلس منظورتونه؟نمیونم برم تو تنظیماتش-error میده بابت network adapter
مودم وایرلس منظورتونه؟نمیونم برم تو تنظیماتش-error میده بابت network adapter
مودم رو به یک سیستم دیگه بزنید و تنظیماتشو دوباره بررسی کنید شما که همه موارد رو تست کردید درست نشده اگه با نصب ویندوز و نصب آخرین ورژن درایور و آپدیت بایوس و دیفالت کردنش درست نشد با یک پاور دیگه هم تست کنید نشد از مین است برید یک کارت شبکه تهیه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.