ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SLI کارت روی مادربورد Crossfire

Sargozani
23-12-2013, 22:16
سلام بچه ها خسته نباشید. راستش من می خواستم دوتا کارت Nvidia رو SLI کنم. مادربورد بنده Crossfire رو ساپورت می کنه ولی SLI رو نه. می خواستم بدون کلا غییر ممکن هستش یا فقط کارایی کارت دوم میاد پایین؟(درضمن تو سایت های خارجی دیدم با -- یا یه همچین چیزی کاری میکنن که مادربورد SLI ساپورت کنه . قضیه این چیه؟)

Motherboard : B85M-E
Graphic : Asus GTX 650 Ti Boost DC II 2GB

ess_1362
23-12-2013, 22:58
اگر برد شما از sli پشتیبانی نمی کنه این امکان یعنی استفاده از مولتی کارت انویدیا برای شما نخواهد بود
اون موردی را هم که شما ذکر کردین کار افراد اماتور نیست و باید هم تغییراتی در برد ایجاد بشه و هم در بایاس
موفق باشید

EXTREME
23-12-2013, 23:00
بله الان مشخصات مین رو دیدم sli ساپورت نمیشه

میتونید دو کارت رو انویدیا رو بزارید ولی دومی فقط به عنوان پردازش فیزیک میتونه مورد استفاده باشه با هم sli نمیشن یعنی قدرتشون ترکیب نمیشه

Sargozani
23-12-2013, 23:03
ممنون. کارت های AMD حد اقل روی X4 , X16 کار میکنن(در حالت مولتی). و برای Nvidia حداقل X8 ,X8 که مادربورد مثل مورد اولی هستش. می خواستم بدونم آیا میشه مقدار دومی رو بالا تر برد و اولی کمتر کرد؟(درضمن اطلاعات کمی از X ها دارم اگه ممکنه یکم توضیح بدین.)

Sargozani
23-12-2013, 23:05
بله الان مشخصات مین رو دیدم sli ساپورت نمیشه

میتونید دو کارت رو انویدیا رو بزارید ولی دومی فقط به عنوان پردازش فیزیک میتونه مورد استفاده باشه با هم sli نمیشن یعنی قدرتشون ترکیب نمیشه
خب پس باید مین رو عوض کنم. خودم
ASUS MAXIMUS VI Hero LGA1150 رو در نظر دارم .نظرتون در مورد این مادربورد چیه؟(کاربردم اکثرا گیم هستش.)

EXTREME
23-12-2013, 23:06
شما اسلات دومتون رانش در x4 است دو کارت رو بزارید به این سرعت محدود میشه متوجه منظورتون نشدم که میگید دوتا 8x

منظور همون سرعت رابط است هرچه بیشتر باشه پهنای باند بالاتری دارد

EXTREME
23-12-2013, 23:08
اگر پولشو دارید بخرید ولی اگه محدود است برای گیم فقط میخواین میتونید به ارزون تر هم فکر کنید

Sargozani
23-12-2013, 23:10
شما اسلات دومتون رانش در x4 است دو کارت رو بزارید به این سرعت محدود میشه متوجه منظورتون نشدم که میگید دوتا 8x

منظور همون سرعت رابط است هرچه بیشتر باشه پهنای باند بالاتری دارد
منظورم اینکه نمیشه این سرعت رابط رو بالا پایین کرد؟(من یک کارت رو روی هر دو اسلات امتحان کردم ولی تفاوتی تو کاراییشون ندیدم.)

Sargozani
23-12-2013, 23:12
اگر پولشو دارید بخرید ولی اگه محدود است برای گیم فقط میخواین میتونید به ارزون تر هم فکر کنید
راستش چون CPU هم ضریب باز نیست نمی خواستم Z87 بخرم ولی تو چیپست های سری 8 بجز Z87 هیچ کدام دو کارت Nvidia رو ساپورت نمی کنه.

EXTREME
24-12-2013, 00:28
نه فکر نکنم از بایوس بشه اینکارو کرد