ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیل به وجود امدن خط های افقی عجیب در تلوزیون !!؟

SA.JJ.AD
23-12-2013, 21:23
سلام دوستان ...
.
یه چند روز پیش تلوزیون منزل رو که LCD سامسونگ مدل D550 یا همون D585 !! هستش روشن کردم متوجه یه سری خط هایی پایین تصویر سمت چپ شدم ! که تو عکسی که از صفحه ی کالیبره کردن گرفتم مشخصه ... و نیمه ی بالایی و همچنین سمت راست تصویر هیچ مشکلی نداره !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو تصاویر سیاه کامل و سفید کامل چیزی مشخص نیست ! اما تو تصاویر رنگی دقیقا این خط هایی که مشاهده میکنید اگه کمی دقت بشه دیده میشه :n27:که همین قسمت پایین + سمت چپ بیشتره این خط ها و به مرور که به نیمه ی راست تصویر میری این خط ها دیگه دیده نمیشن :n27:
+
میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟! و ایا کاری از دست بنده بر میاد ؟! و یا اینکه مشکل جدیه و باید بره تعمیر ؟! :n27:
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنن:n16:

matinpour
24-12-2013, 00:05
سلام دوستان ...
.
یه چند روز پیش تلوزیون منزل رو که LCD سامسونگ مدل D550 یا همون D585 !! هستش روشن کردم متوجه یه سری خط هایی پایین تصویر سمت چپ شدم ! که تو عکسی که از صفحه ی کالیبره کردن گرفتم مشخصه ... و نیمه ی بالایی و همچنین سمت راست تصویر هیچ مشکلی نداره !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو تصاویر سیاه کامل و سفید کامل چیزی مشخص نیست ! اما تو تصاویر رنگی دقیقا این خط هایی که مشاهده میکنید اگه کمی دقت بشه دیده میشه :n27:که همین قسمت پایین + سمت چپ بیشتره این خط ها و به مرور که به نیمه ی راست تصویر میری این خط ها دیگه دیده نمیشن :n27:
+
میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟! و ایا کاری از دست بنده بر میاد ؟! و یا اینکه مشکل جدیه و باید بره تعمیر ؟! :n27:
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنن:n16:

دوست عزیز
ببینید که در حالت hdmi و av و tv در کدام حالت این عیب وجود دارد.

SA.JJ.AD
24-12-2013, 03:10
دوست عزیز
ببینید که در حالت hdmi و av و tv در کدام حالت این عیب وجود دارد.

در تمامی حالات ... یعنی حتی تو حالت USB و حتی بعد از جدا کردن همه ی ورودی و خروجی های پشت TV باز هم در منو های خود تلویزیون این حالت وجود داره ... همین بنده رو نگران کرده :n27:

matinpour
24-12-2013, 23:08
در تمامی حالات ... یعنی حتی تو حالت USB و حتی بعد از جدا کردن همه ی ورودی و خروجی های پشت TV باز هم در منو های خود تلویزیون این حالت وجود داره ... همین بنده رو نگران کرده :n27:

دوست عزیز
باید با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید ممکن است مین برد یا پاور سوپلا یتان مشگل پیدا کرده باشد.

SA.JJ.AD
25-12-2013, 15:19
دوست عزیز
باید با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید ممکن است مین برد یا پاور سوپلا یتان مشگل پیدا کرده باشد.

ممنون بابت پاسختون عزیز ... سر فرصت حتما یه سر به تعمیرکار میزنم ...
+
فقط یه نکته .. اونم اینکه با توجه به تجارب شما ... همچین مشکلی معمولا به چه دلایلی به وجود میاد ؟! روشن بودن زیاد تلوزیون یا مثلا نوسانات برق و یا بی کیفیت بودن TV و یا ... ؟!

matinpour
25-12-2013, 20:19
ممنون بابت پاسختون عزیز ... سر فرصت حتما یه سر به تعمیرکار میزنم ...
+
فقط یه نکته .. اونم اینکه با توجه به تجارب شما ... همچین مشکلی معمولا به چه دلایلی به وجود میاد ؟! روشن بودن زیاد تلوزیون یا مثلا نوسانات برق و یا بی کیفیت بودن TV و یا ... ؟!

دوست عزیز
بیشترین مشگل معمولا از نوسانات برق است و ربطی به کیفیت تلویزیون ندارد و اینکه پنل تلویزیون ساعت کارکرد دارد و هرچه از ساعت کارکرد تلویزیون کم شود نورو کیفیت تصویر کمتر می شود که البته معمولا بعداز 6 یا 7 سال بعداز استفاده مثتمر و به شرط نداشتن نوسانات برق

programmer69
28-12-2013, 14:54
با سلام
برای من هم همچین مشکلی پیش اومده 40 اینج هست قسمت سمت چپ تصویر تو تصتویر رنگی یک سری خط هایی می ندازه مثل سایه میشه تو بعضی از رنگ ها شدیدتر هم میشه این حالت خط های عمودی بیشتر ..

می خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟؟

ار hdmi استفاده می کنیم ...

matinpour
28-12-2013, 20:55
با سلام
برای من هم همچین مشکلی پیش اومده 40 اینج هست قسمت سمت چپ تصویر تو تصتویر رنگی یک سری خط هایی می ندازه مثل سایه میشه تو بعضی از رنگ ها شدیدتر هم میشه این حالت خط های عمودی بیشتر ..

می خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟؟

ار hdmi استفاده می کنیم ...

دوست عزیز
اگر توی ورودی های دیگر همین مشگل را دارید مثل دوستمان در پست بالا باید با سرویس کار مشورت کنید

milad azad
18-11-2014, 12:39
سلام درسته اين پست قديميه ولي

جواب

تو يوتيوب اگر مشکل رو بزنيد راهکار ها هست

بعد از باز کردن پشت تي وي پايين وسط دو کابل ريبون از پنل رفته به برد T-board (کثفيي فلت کيبلهاي رابت بين مدار و برد تي کنترل و ماژول منظوزر پنل هست)اونا رو در بيار تميز کن بزار سر جاش احتمالا درست مي شه اگر نشد
T-board رو در بيار برو تو بازار نو شو بخر جايگزين کن