ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز شدم مداوم یک پنجره اینترنتی عجیب و کَنه !

befermatooo
23-12-2013, 19:20
سلام .

چند روزه که هر 1 دقیقه یک پنجره مرورگر فایرفاکس باز میشه و وارد یه سایتی مخواد بشه که بشکل زیر هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته با نود 32 و malwarebyte هم اسکن کردم سیستمو که malwarebyte که چیزایی پیدا کرد و بعد اسکن هر لحظه پیغام میده یه آدرسی را بلاک میکنه به شکل زیر :

یه اتفاق دیگه ای هم که افتاده اینه که این ویروس باعث شده تو تمام سایتهایی که میرم بعضی نوشته ها و کلمات رو بصورت لینک فعال و به رنک سبز در میاره که عکس ها رو ببینید :

و

و وقتی ماوس رو روش نگه میدارم یه صفحه باز میکنه اون گوشه :

دوستان میدونین مشکل چیه ؟

آنتی ویروس هام هم آپدیته .

ممنون میشم کمکم کنید .

جاسم کدخدایی بنت
23-12-2013, 20:57
سلام

تمام cach هایی فایرفکستون رو پاک کنید و قسمت افزونه هاتون هم نگاهی بندازید از tools وارد add ons بشید و از قسمت extension همه رو disable کنید یک بار فایر فکس را ببندید دوباره باز کنید.

همچنین تو حالت safe هم فایرفکس رو تست کنید برای اجرا در حالت safe کافیه shift رو نگه دارید و فایرفکس را باز کنید.

befermatooo
23-12-2013, 23:05
سلام

تمام cach هایی فایرفکستون رو پاک کنید و قسمت افزونه هاتون هم نگاهی بندازید از tools وارد add ons بشید و از قسمت extension همه رو disable کنید یک بار فایر فکس را ببندید دوباره باز کنید.

همچنین تو حالت safe هم فایرفکس رو تست کنید برای اجرا در حالت safe کافیه shift رو نگه دارید و فایرفکس را باز کنید.

آقا دمت گرم . دیگه نوشته ها سبز و فعال نیستند !

اما اون پیغام رو هنوز هم میده :

اینو چیکار کنم ؟

y53d
23-12-2013, 23:12
سلام.
شما از add ons افزونه هاتونو خاموش کردین ؟ یا چیکار کردین؟
اگه از add ons افزونه ای رو غیر فعال کردین که اسم خاصی داره ( یعنی احتمال نمیدید که با اسم نرم افزار های مربوط به سیستم قاطی شه )
یه ریستور پوینت تو سیستم ثبت کنید بعد تو رجیستری هر چی که راجع به اون افزونه هست رو پاک کنید ......
من که یه بار اینطوری مشکلمو حلش کردم ...:n02:

befermatooo
24-12-2013, 00:04
سلام.
شما از add ons افزونه هاتونو خاموش کردین ؟ یا چیکار کردین؟
اگه از add ons افزونه ای رو غیر فعال کردین که اسم خاصی داره ( یعنی احتمال نمیدید که با اسم نرم افزار های مربوط به سیستم قاطی شه )
یه ریستور پوینت تو سیستم ثبت کنید بعد تو رجیستری هر چی که راجع به اون افزونه هست رو پاک کنید ......
من که یه بار اینطوری مشکلمو حلش کردم ...:n02:

یه افزونه ناشناس بود که منفجرش کردم و کلا حذفش کردم که خوب شد :n02: