مشاهده نسخه کامل
: انگلیسی با لهجه آلمانی
با سلام به همه دوستان
مربی زبانم اسرار داره که بتونیم انگلیسی رو با لهجه های مختلف(فرانسوی و آلمانی و...) یا حالت ها مختلف (مثلا تو دماغی و...) بفهمیم و بتونیم حرف بزنیم .
ممنون میشم دوستان یه فیلم یا اپیزود یا هر چیزی که انگلیسی با لهجه آلمانی توش باشه بهم معرفی کنید تا من ببینم این لهجه چه جوریه و یاد بگیرم .
(حالا اگه آلمانی نبود یه لهجه دیگه مثل فرانسوی یا ....)
با سلام به همه دوستان
ناامید شدم از اینکه کسی به من جوابی نداده:n14:
من آموزش زبان آلمانی نخواستم که من فقط یه فیلم( یا اپیزود یا کارتون یا یه قسمت از سریالی رو می خوام که یکی تو اون به لهجه آلمانی (انگلیسی)حرف بزنه (چند دقیقه))
مثلا کارتون plane یه هواپیما لهجه آلمانی داره(البته این کارتون رو خودم دارم) کسانی که فیلمهای زبان اصلی نگاه می کنند می تونند به من کمک کنند
فکر کنم سؤالتون رو تو انجمن فیلم می پرسیدید زودتر به نتیجه می رسیدید :دی
فیلم های زیر تو فروم های خارجی به عنوان نمونه های بارزی از لهجه آلمانی معرفی شده بودن ...
من اکثراً با دوبله فارسی دیدم اینا رو و نمی تونم در مورد صحتش بهتون اطمینان بدم
Sound of Music
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Das Boots
Schindler's List
کلاً تو فیلم هایی که به جنگ جهانی دوم مربوط میشه و محوریت داستان خود آلمان ها هستن (آلمان ها قهرمان داستان هستن) احتمال وجود اکسنت آلمانی بیشتره
مثلاً شاید Inglorious Bastards و Pianist هم چیزی که می خواین رو داشته باشن
پ.ن: به من مربوط نمیشه، ولی چون رشتهام آموزش زبانه، بگم چیزی که مربیتون خواسته اصلاً کارکرد آموزشی نداره و به هیچ دردتون نخواهد خورد ... تلاش همیشه باید بر Native بودن و Native شدن باشه ... به اون درجه از Proficiency که نمیشه رسید، ولی در همین تلاش برای رسیدن به اون حد هم همواره باید اکسنت مقصد، یعنی آمریکایی یا بریتانیایی مد نظر قرار بگیره
اگر هدفشون این باشه که بتونید اکسنت این کشورها رو متوجه بشید، نیازی به این کارها نیست. چون Foreign Speaker ها هستن که باید منظورشون رو برسونن، شما قرار نیست روی لهجه اونها مطالعه انجام بدید تا بفهمید چی میگن! اکسنت معیار AmE یا BrE هست و باید رو همونا تمرکز کرد ...
اگر هم صرفاً برای شوخی و خنده میخوان به اون اکسنت ها صحبت کنید، که خب باز شیوه خطرناکی رو در پیش گرفتن و ممکنه یه سری چیزا در ذهنتون Fossilized بشه ...
Shadow-Man
25-12-2013, 20:21
برای لهجه فرانسوی میتونید شبکه فرانس 24 انگلیسی رو تماشا کنید چون گوینده ها فرانسوی هستن و بعضا لهجه غلیظی دارن. گوینده های اصلی که اکثرا بدون لهجه یا کم لهجه هستن ولی خبرنگارایی که گزارش تهیه میکنن معمولا لهجه خیلی غلیظ تری دارن.
ولی در کل من هم با پست بالا کاملا موافقم.
یعنی چی که بتونید با لهجه المانی صحبت کنید؟ حالا فهمیدنش یه مقدار توجیه داره ولی صحبت کردنش.... مگه میخواید فیلم بازی کنید؟
اگه میخواید توصیه مربیتون رو دنبال کنید حواستون باشه که راه رفتن خودتون رو فراموش نکنید:n06:
اگر هدفشون این باشه که بتونید اکسنت این کشورها رو متوجه بشید، نیازی به این کارها نیست. چون Foreign Speaker ها هستن که باید منظورشون رو برسونن، شما قرار نیست روی لهجه اونها مطالعه انجام بدید تا بفهمید چی میگن! اکسنت معیار AmE یا BrE هست و باید رو همونا تمرکز کرد ...
اگر هم صرفاً برای شوخی و خنده میخوان به اون اکسنت ها صحبت کنید، که خب باز شیوه خطرناکی رو در پیش گرفتن و ممکنه یه سری چیزا در ذهنتون Fossilized بشه ...
Take it easy effendi, maybe the intention is to make spy out of them
از لطف همه دوستان ممنونم
قضیه به اون شدت و حدتی که شما فکر می کنید نیست یه چیزی برای رفع تکراری بودن و جلوگیری از دلزدگی (شاید هم جلب توجه معلم زبان :n06:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.