ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش تصویر در تلویزیون Samsung Plasma PS43E4950

swot
23-12-2013, 09:00
دوستان سلام :من حدود 10 ماهی میشه که یه تلویزیون
Samsung Plasma PS43E4950 خریده ام از دیشب تا حالا تصویر ندارم یعنی وقتی روشن می کنم فقط لوگوی سامسونگ را نشون میده بعد تمام صفحه مشکی میشه و به هیچ منویی دسترسی نداری.البته صدا داره و میتونم با کنترل کاناها رو عوض کنم یا صداشو کم یا زیاد کنم .لطفا اگه کسی اطلاعی از این مشکل داره راهنماییم کنه /ممنون می شم

matinpour
23-12-2013, 10:09
دوستان سلام :من حدود 10 ماهی میشه که یه تلویزیون
Samsung Plasma PS43E4950 خریده ام از دیشب تا حالا تصویر ندارم یعنی وقتی روشن می کنم فقط لوگوی سامسونگ را نشون میده بعد تمام صفحه مشکی میشه و به هیچ منویی دسترسی نداری.البته صدا داره و میتونم با کنترل کاناها رو عوض کنم یا صداشو کم یا زیاد کنم .لطفا اگه کسی اطلاعی از این مشکل داره راهنماییم کنه /ممنون می شم
دوست عزیز
تلویزیون را روشن و دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

swot
23-12-2013, 16:54
دوست عزیز
تلویزیون را روشن و دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
دوست من من این کارو انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرده.هنوز تصویری ندارم ولی صدا دارم

matinpour
23-12-2013, 19:34
دوست من من این کارو انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرده.هنوز تصویری ندارم ولی صدا دارم

دوست عزیز
تنها راهی که می مانند باید eeprom ریست کنید که می توانید از این تایپیک و از مطلب قرمز رنگ استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

swot
23-12-2013, 23:28
دوست عزیز
تنها راهی که می مانند باید eeprom ریست کنید که می توانید از این تایپیک و از مطلب قرمز رنگ استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز :ممنون از اینکه راهنمایی می کنید.مشکل من اینه که اصل تصویری ندارم و هیچ دسترسی به منو ها ندارم و دستم بسته هست /قرار فردا از سام سرویس بیاد ببیند / خدا رو شکر گارانتی داره
l