ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین این چند تا کارت

MAHY@R
23-12-2013, 00:36
بین این کارتها کدوم رو بگیرم که تا یکی دو سال جواب بده.

GTX 650 Ti BOOST 2gig قیمت 600
GTX 650 Ti 1gig قیمت 500
HD 7790 OC Dual-X 1gig قیمت 460

نهایت بودجم 600 هست
سیستم اینه: athlon ii x4 645
پاور seasonic 520 w

کارت رادئون نسبت به قیمتش میارزه از اون دو تا ارزونتر هست منتها تو یوتوب چند تا ویدئو دیدم که تو بازی فیلم گرفته بودند تصویرش رو با کارت جیفورس کنار هم نشون میداد بنظرم اومد کیفیت تصویر جیفورس بهتر و شفاف تر بود مخصوصا تو قسمت انفجار
و دود جیفورس خیلی طبیعی بود حالا نمیدونم این موضوع درست هست یا فقط مربوط به همون ویدئو میشه.

بنظرتون ارزش داره 110 اضافه برای ti boost بدم یا اصلا الان نخرم شاید قیمت کارت بیاد پایین یا کارت جدید و بهتری بیاد.

خیلی ممنون.

Ali*Reza
23-12-2013, 00:46
در اين رنج قيمت و بين مدلهاى انتخابيتون من همون مدل Boost رو پيشنهاد ميکنم و به نظرم ارزش داره.

silhouette
23-12-2013, 02:12
بین این کارتها کدوم رو بگیرم که تا یکی دو سال جواب بده.

GTX 650 Ti BOOST 2gig قیمت 600
GTX 650 Ti 1gig قیمت 500
HD 7790 OC Dual-X 1gig قیمت 460

نهایت بودجم 600 هست
سیستم اینه: athlon ii x4 645
پاور seasonic 520 w

بنظرتون ارزش داره 110 اضافه برای ti boost بدم یا اصلا الان نخرم شاید قیمت کارت بیاد پایین یا کارت جدید و بهتری بیاد.

خیلی ممنون.

چیز بهتر که همیشه میاد زیاد بهش فکر نکن چون ایجوری اصلا چیزی نمیشه خرید در مورد پایین اومدن قیمتها هم بگم که همه جنسها از تبادل نفت با گندم و قطعات بدست میاد چون تنها شریک تجاری مملکت مفلوک ما چینه بالا بودن قیمت یکیش هدف مندی یارانه هاس که همه یادشون رفته خیلی چیزیها در طی چندین سال کار و دروغ نگفتنها باعث ارزونی میشه ارزونی 50 تومن اینور اونر همیشه هست یکی عطسه میکنه قیمت و بالا میبرن یکی شب جاشو خیس میکنه قیمتها پایین میاد این اقتصاد ایرانه
من نظرم اینه که تابستون خرید کنید اگر ضروری نیست و میتونید صبر کنیدچو تنوع مخصولات اون موقع بیشتره

pharm
23-12-2013, 20:32
چیز بهتر که همیشه میاد زیاد بهش فکر نکن چون ایجوری اصلا چیزی نمیشه خرید در مورد پایین اومدن قیمتها هم بگم که همه جنسها از تبادل نفت با گندم و قطعات بدست میاد چون تنها شریک تجاری مملکت مفلوک ما چینه بالا بودن قیمت یکیش هدف مندی یارانه هاس که همه یادشون رفته خیلی چیزیها در طی چندین سال کار و دروغ نگفتنها باعث ارزونی میشه ارزونی 50 تومن اینور اونر همیشه هست یکی عطسه میکنه قیمت و بالا میبرن یکی شب جاشو خیس میکنه قیمتها پایین میاد این اقتصاد ایرانه
من نظرم اینه که تابستون خرید کنید اگر ضروری نیست و میتونید صبر کنیدچو تنوع مخصولات اون موقع بیشتره

8 سال دیگه هم نمیاد قیمتا پایین دیگه تموم شد باید با همین 3000 تومن بخریم فایده نداره

MAHY@R
23-12-2013, 23:22
در اين رنج قيمت و بين مدلهاى انتخابيتون من همون مدل Boost رو پيشنهاد ميکنم و به نظرم ارزش داره.

خودمم نظرم رو همین هست نسبت به قیمتش ارزش داره.

همه مطالبی که گفتید قبول دارم ولی تا تابستون نمیتونم صبر کنم :دی| تهش یه ماه که فکر نکن مم تو یه ماه هم فرجی بشه.

8 سال دیگه هم نمیاد قیمتا پایین دیگه تموم شد باید با همین 3000 تومن بخریم فایده نداره

نسبت به ماه پیش که یخورده اومده پایین قیمتا ولی فکر کنم چون با دلار چهار تومن حساب میکردن حالا میخواد برسونن به همین سه تومن.

درضمن آواتارتون م خیلی بحاله :x

Sargozani
23-12-2013, 23:45
650ti boost کارت فوق العاده ای من دارمش(البته مارک Asus ). دقیقا دو هفته پیش که من خردیم دوستم یک 7790 خرید باهم امتحانش کردیم به نظر من ارزششو داره.درضمن اینم در نظر داشته باش که اگه خواستی مولتی استفاده کنی دوتا 650ti boot تقریبا در حد یک GTX 770 هستش ولی 7790 تقریبا در حد یک 7870 هست.

MAHY@R
24-12-2013, 20:09
پس مدل ti boost رو میگیرم. ممنون از دوستان.