ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تکرر ادرار بعد از جراحی پروستات

amlak021
22-12-2013, 21:49
بجه ها چقدر انجمن پزشکی اینجا فعال هست.امیدوارم این یکی مشکل ما رو هم حل کنید.

پدربزرگم 2 ساله که پروستاتشو عمل کرده و کلا در آوردن.ولی درست از بعد عمل دوباره همون مسابل رو داره یعنی تکرر ادرار به قدری که کلا شب ها نتونه بخوابه.هر 20 دقیقه تا 1 ساعت حتما باید بره دستشویی.
چندباری بعد عمل رفت دکتر و دکتر بعد از آزمایشات یه قرص نوشت که چون تپش قلب می داد دیگه پدربزرگم با نظر متخصص قلبش قطع کرد(متخصص قلب گفت که هیچ ربطی به پروستات نداره اون قرص.)

الان دیگه می ترسه بره دکتر پروستات چون تو آخرین مراجعه خواستن که دوباره اون معاینه که نمیشه گفت رو انجام بدن ولی دیگه پدربزرگم تا امروز به خاطر اون معاینه نمی ره دکتر.

نظر شما در این مورد چیه؟ عموی من و چندتا از همسایه ها همین عمل رو انجام دادن و همگی بهبودی کامل پیدا کردن چرا پدربزرگ من خوب نشده؟
دکتر خیلی خوب که با دفترچه خدمات درمانی معاینه انجام بده میشناسید؟

raana
23-12-2013, 13:22
سلام دوست عزیز.....

این تاپیک پست 13 به بعدش رو مطالعه کنید.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به متخصص اورولوژی مراجعه کنن.....معاینات فیزیکی و سونوگرافی براشون انجام میشه....در بعضی موارد هم مجرای ادرار باید بررسی بشه که فکر میکنم پدربزرگتون از این مورد میترسن....

البته نمونه برداری از پروستات هم هست ولی با توجه به این که ایشون جراحی کردن این مسئله منتفیه......

بله خوب کسانی که مشکلات قلبی دارن بعضی از داروها باعث تشدید مشکلشون میشه.....

hajoo
05-02-2014, 17:11
اين معاينه اي كه پدربزرگتون ميترسه rectal exam هست.
پدر بزرگتون bph داشته يا cancer يا چيز ديگه ؟
و اینکه سابقه قند خون ندارن ؟ و پرادرای (حجم ادرار زیاد باشه )

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

supermax15
26-02-2014, 19:03
پروستات بیماریه خطرناکیه ؟

چجری میشه از این بیماری جلوگیری کرد و مبتلا نشد ؟

raana
26-02-2014, 20:31
پروستات بیماریه خطرناکیه ؟

چجری میشه از این بیماری جلوگیری کرد و مبتلا نشد ؟

دوست عزیز پروستات بیماری نیست.....اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید

hajoo
27-02-2014, 14:54
منظور از پروستات، بزرگي پروستات هست (bph) كه بيماري بسيار شايعي هست. معمولا بالاي ٥٠ سالگي ديده ميشه و با هورمون مردانه ارتباط داره. معمولا تا زماني كه علامتي ايجاد نكنه باهاش كاري ندارن.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk