PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل وصل نشدن لپ تاپ Asus N550JV به اینترنت وایرلس

MrViVa
22-12-2013, 20:47
سلام

همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه ، لپ تاپم با وجود اینکه تا دیروز بدون مشکل به وایرلس وصل میشد ، امروز اول اون علامت زرد رنگ روی علامت وایرلس کنار ساعت اومد ، بعد که دوباره قطع و وصل کردم دیگه اصلا به روتر وایلس وصل نمیشه .

(این مشکل رو قبلا هم روی ویندوز قبلی داشتم ، نمیدونم چیکار کردم برطرف شده بود . یا شاید هم خود به خود حل شده بود . )

با وجود اینکه دو تا ویندوز دارم ، نه روی ویندوز 7 و نه روی ویندوز 8.1 امکان وصل شدن نیست .

متن ارور توی 8.1 اینه : Can't connect to this network

تمامی درایورها به درستی نصبه .

مدل روتر اینه : Asus DSL-N10

ضمنا مشکل فقط با همین یک روتر هست و جاهای دیگه به وایرلس وصل میشه .

ممنون میشم کمک کنید .

=CYBER=
22-12-2013, 22:08
برید تو تنظیمات وایرلس پسورد و مود امنیتی رو دوباره تنظیم کنید .

MrViVa
22-12-2013, 22:21
خیلی ممنون دوست عزیز : )

مشکل با یه ریبوت ساده توی تنظیمات مودم حل شد .

NOR-1
23-12-2013, 00:01
من هم از همین مودم دارم تا الان که 1سال و نیم میشه دارم مشکلی نداشته

jahan3764
23-12-2013, 14:44
دقیقا منم این مشکل رو در لپ تاپ Hp ام دارم وایرلس به دیگر دستگاه ها وصل میشه اما به لپ تابم وصل نمیشه
اگه مشکل شما حل شده منم راهنمایی کنید باید چکار کنم؟

MrViVa
25-12-2013, 16:54
دقیقا منم این مشکل رو در لپ تاپ Hp ام دارم وایرلس به دیگر دستگاه ها وصل میشه اما به لپ تابم وصل نمیشه

برای من از تنظیمات مودم باید یه ریبوت انجام بشه هر وقت مشکل پیش میاد ( مشکل نرم افزاری مودم ایسوس هست )

یه بار از این آدرس وارد تنظیمات مودمتون بشید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از اینجا ریست یا ریبوت کنید ...

NOR-1
25-12-2013, 17:23

فریمور مودمو با توجه به ویندوزی که دارین اپدیت کنین

jahan3764
25-12-2013, 17:57
برای من از تنظیمات مودم باید یه ریبوت انجام بشه هر وقت مشکل پیش میاد ( مشکل نرم افزاری مودم ایسوس هست )

یه بار از این آدرس وارد تنظیمات مودمتون بشید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از اینجا ریست یا ریبوت کنید ...
مودم من smc هستش فکر نکنم با آی پی من 2.1 هستش

jahan3764
25-12-2013, 17:59
فریمور مودمو با توجه به ویندوزی که دارین اپدیت کنین
منظورتون از فرینمور مودم چیه؟