مشاهده نسخه کامل
: برترین بازیهای 2013 - برترین هر ژانر - برترین بازی پلتفرمر
Masoud King
22-12-2013, 20:16
بــرتــریــن بــازیهــای 2013
برترین هر ژانر
برترین بازی پلتفرمر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!Guacamelee
PlayStation 3 / PC / VITA
سازنده: Drinkbox Studios
ناشر: Drinkbox Studios
Rayman Legends
PC / Xbox 360 / PlayStation 3
VITA / Wii U
سازنده: Ubisoft
ناشر: Ubisoft
Rogue Legacy
PC
سازنده: Cellar Door Games
Super Mario 3D World
Wii U
سازنده: Nintendo EAD Tokyo
ناشر: Nintendo
Tearaway
VITA
سازنده: Media Molecule
ناشر: Sony Computer Entertainment
سلام
شما وقتی ریمن رو بازی میکنی به عنوان دیگه ای تو این ژانر نمیتوین فکر کنی.
vahidgame
26-12-2013, 18:30
این سبک جزو سبکای پربار امسال بودش
از بین اینا من به ریمن رای میدم که به نظرم حتی از نسخه قبلی یعنی Origins هم بهتر بود و ساعت های زیادی رو میشه از این شاهکار لذت برد
واقعا وقتی آدم ریمن رو بازی می کنه هر چه قدر هم جلو میره احساس خستگی و تکراری بودن بهش دست نمیده و توی مراحل چالش برانگیز ، هر چند بار هم دوباره از اول بره باز انگیزه برای رفتن اونا هست...
فکر می کنم جزو top 5 امسالم هم باشه
اگه ملاکمون عنوان هایی که از نزدیک تجربه کردیم باشه، برای من Rayman پلتفرمر تاپ و واقعا سرگرم کننده ای بود و بهترین گزینه.
اگه تجربه کردن عنوان ملاک انتخابم نباشه و سوال این باشه که کدوم عنوان برتر بود، با حضور Super Mario 3D World جایی برای رقابت نمی مونه، عنوانی که کاور کریسمس
مجله Edge رو مال خود می کنه، اونم با این تیتر که: دلیل خرید Wii U رسید! یه عنوان چقدر باید بزرگ و سرگرم کننده باشه که در کنار خودش خرید یک کنسول رو توجیه کنه.
سوپر ماریو از معدود سری هایی هست که هنوز بعد از عرضه هر نسخه مهم اون، از نظر سطح کیفی نه تنها از تاپ ترین عناوین ساله، بلکه از عناوین قبلی خود سری بهتر هست!
ریمن بازی عالی بود ولی هیچ موقع مثل اورجین نشد، مراحل اسون تر و کوتاه شده بودن و با این که تا تهش رفتم ولی اورجین یک چیز دیگه بود
Guacamelee رو باید یک ساعت تحمل کنی بعد دیگه درگیرش میشید به شکل بدی هم درگیرش میشید، گیم پلی بازی ادمو ساعت ها نگه میداره و ادمو میبره به دوران گذشته و کودکی واقعا عالی بود.
الان موندن این وسط Tearaway و ماریو که در اینده ای نزدیک که 150 هزار تومن جور شد Tearaway رو بازی خواهمکرد اون به کنار :دی ولی باز با این حال میدونم حتا اگه اونو بازی کنم چیزی که برام واضحه اینه که Super Mario ختم کلامه، و باعث شد تا همون طور که چند سال پیش به خاطر Super Mario galaxy یدونه Wii بخرم، تصمیم بگیرم تا به خاطر Super Mario این نسل هم یدونه Wii U بخرم. (البته شایعاتی مبنی بر حک شدنش هم به گوش رسیده :دی)
بنابراین من هم به Super Mario 3D World رای میدهم، باشد که رستگار شویم :دی
MUSK£T££R
28-12-2013, 19:38
منم به ریمن رای میدم ...!
چون واقعا سرگرم کننده و همچنین هیجان داشت ..!
برخلاف نظر آقا حامد من میگم این نسخه خیلی چیزاش بهتر از نسخه قبل بود ...!
آسونتر بود ولی هیجان بازی خیلی بالا بود با گذشت مراحل بازم صحنه های بود که آدمو هیجان زده کنه همچنین مراحل موزیکالش باحث میشد آدم سر جاش میخکوب بشه و تا تهش بره :n02: و مولتیشم که خیلی سرگرم کننده بود مخصوصا فوتبالش ...!
Fate2646
28-12-2013, 22:01
!Guacamelee , Rayman Legends
دو تاشون عالین اما روحیات من با ریمن بیشتر میخونه پر از رنگ و شادابی و شخصیتای باحال چند نفره عالی غولای دوست داشتنی ریمن بازی سخت یا اسونی نباید باشه همین که دوستداشتنی باشه کافیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.