مشاهده نسخه کامل
: svf15 یا e531
wildfire.m
22-12-2013, 14:04
سلام
در درجه اول برام کیفیت ساخت بالا برای استفاده دراز مدت و کیفیت بالای کیبورد مهم هست
بعد کیفیت نمایشگر و صدا مهم هست کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
البته شاید نشه درست نظر داد چون هنوز در مورد e531 چیزه خاصی بیرون نیمده مثل سایت نوت بوک چک
wildfire.m
23-12-2013, 21:15
اساتید کسی نظری نداره؟:n02:
هر کدوم مزیت خاصی نسبت به دیگری داره همینطور قیمت متفاوت مثلاً سونی NFC داره یا صفحه فول اچ دی اما سی پی یو ضعیف تر
چه کانفیگی از svf15 مد نظر دارید؟
wildfire.m
24-12-2013, 09:52
یکسری فاکتور هارو مشخص کردم و اونها برام مهم هست
تا 3 میلیون فکر کنم ی i5 میشه برداشت با گرافیک 740
تا 3 میلیون که میشه i7 برداشت
ولب من به شما z510 i7 پیشنهاد میکنم که کیفیت صفحه بهتری داره
از سونی SVF15 A15 بگیرین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wildfire.m
24-12-2013, 13:10
تا 3 میلیون که میشه i7 برداشت
ولب من به شما z510 i7 پیشنهاد میکنم که کیفیت صفحه بهتری داره
از سونی SVF15 A15 بگیرین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از z کلا خوشم نمیاد
e531 و n56 و svf15 رو بیشتر دوست دارم
n56 که تو بازار نیست,بخاطر همین بین e531 و svf سونی موندم کدوم رو بگیرم!
اقا مگه بین svf15 فرقی وجود داره جز کانفینگ هاشون؟
الان یعنی اگه این مدلی که رو معرفی کردید نگیرم ولی ی مدل که هم i5 هست هم گرافیک 740 و فول اچ دی باشه رو بگیرم فرقی داره؟
wildfire.m
24-12-2013, 20:14
دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره در این ضمینه داره کمک کنه:n02:
منظورتونو نفهمیدم svf15 کانفیگ های مختلفی داره این مدل که معرفی کردم تقریباً کامله مثلاً فول اچ دی و لمسیه اگه اینارو نمیخواین میتونین مدل پایینتری بگیرین اما SVF ها سی پی یو ضعیفتری نسبت به E531 دارن
N56 هم نیست تو بازار اما E531 هست کمی بگردین پیدا میکنین
اگه میخواین فقط i5 باشه و Gt740 گزینه های دیگه ایی هم هستن
که بسته به بودجتون میتونین بهترینشو انتخاب کنین
wildfire.m
24-12-2013, 21:08
منظورتونو نفهمیدم svf15 کانفیگ های مختلفی داره این مدل که معرفی کردم تقریباً کامله مثلاً فول اچ دی و لمسیه اگه اینارو نمیخواین میتونین مدل پایینتری بگیرین اما SVF ها سی پی یو ضعیفتری نسبت به E531 دارن
N56 هم نیست تو بازار اما E531 هست کمی بگردین پیدا میکنین
اگه میخواین فقط i5 باشه و Gt740 گزینه های دیگه ایی هم هستن
که بسته به بودجتون میتونین بهترینشو انتخاب کنین
خب همونطور که گفتم برای من اول اینها ملاک هست در درجه اول برام کیفیت ساخت بالا برای استفاده دراز مدت و کیفیت بالای کیبورد مهم هست بعد کیفیت نمایشگر و صدا مهم هست
من به e531 , svf15 رسیدم حالا اگه چیزی واقعا بهتر از اینها هست معرفی کنید
اون مدل سونی که گفتید خیلی خوبه چون هم فول اچ دی بود هم لمسی هم i5 !!تاحالا تو هیچ سایتی ندیده بودم!هست اون مدل تو بازار تهران؟
بله اون مدل هست فقط با گارانتی ایران رهجو نیست احتمالاً سریر هست تو سایت digistaronline.ir اورده
کلاً مدل خیلی خوبیه اما اینو توجه کنین cpu از نوع کم مصرفه که کلاً پرفورمنس کمتری نسبت به E531 داره
wildfire.m
24-12-2013, 21:31
بله اون مدل هست فقط با گارانتی ایران رهجو نیست احتمالاً سریر هست تو سایت digistaronline.ir اورده
کلاً مدل خیلی خوبیه اما اینو توجه کنین cpu از نوع کم مصرفه که کلاً پرفورمنس کمتری نسبت به E531 داره
کم کصرف یعنی تو مصرف باتری؟
تو عملکرد cpu هاشون خیلی فرق میکنه؟الان با اون پول ی سونی i5 اون سری u میشه برداشت در صورتی که لنوو i7 با m میشه خرید!!
بله دیگه تو کلاک کمی ضعیفتره اما کمتر داغ میکنه و کمتر باتری مصرف میکنه
با این پول که میشه y510 i7 خرید که خیلی قویتره
برای شما فکر نمیکنم قدرت cpu زیاد فرق داشه باشه چون استفاده زیاد و سنگین فکر نمیکنم داشه باشین
wildfire.m
24-12-2013, 21:45
بله دیگه تو کلاک کمی ضعیفتره اما کمتر داغ میکنه و کمتر باتری مصرف میکنه
با این پول که میشه y510 i7 خرید که خیلی قویتره
برای شما فکر نمیکنم قدرت cpu زیاد فرق داشه باشه چون استفاده زیاد و سنگین فکر نمیکنم داشه باشین
درسته چون من قصد ندارم بازی کنم,اما ادم دلش یجورایی میسوزه میبینه با پولش میتونه ی کانفینگ خیلی بالاتر از ی برند دیگه بر داره!!
اقا ی سوال!صفحه وقتی لمسی باشه یعنی فقط لمسی هست یا میشه حالت عادی هم استفاده کرد؟!
گارانتی سریر چطوره؟از ایران رهجو بهتره؟
هم عادی میشه کار کرد هم لمسی
ویندوز اورجینال هم داره
wildfire.m
24-12-2013, 21:58
هم عادی میشه کار کرد هم لمسی
ویندوز اورجینال هم داره
درمورد گارانتی اطلاعی ندارید؟
فکر میکنید کیفیت ساخت e531 بالاتر باشه یا svf? کیبورد چطور؟
در مورد گارانتی سریر زیاد نمیدونم اما کیبرد برای راحتی به خودتون بستگی داره برای سونی که خوب بود اما لنوو هم کیبردش طراحی خوبی داره و بیشتر می پسندم
wildfire.m
24-12-2013, 22:12
در مورد گارانتی سریر زیاد نمیدونم اما کیبرد برای راحتی به خودتون بستگی داره برای سونی که خوب بود اما لنوو هم کیبردش طراحی خوبی داره و بیشتر می پسندم
راستش اخر نفهمیدم چیکار کنم!!میترسم برم سونی رو بگیرم پشیمون بشم یا لنوو رو بگیرم پشیمون بشم:n27:
هنوز نمیدونم کیفیت ساخت کدوم بالاتره یا کیفیت کیبورد کدوم بهتره
shahab.kiani
25-12-2013, 00:16
من که تا انجایی که شنیدم کیفیت ساخت و طاحی لنوو بهتر است
راستش اخر نفهمیدم چیکار کنم!!میترسم برم سونی رو بگیرم پشیمون بشم یا لنوو رو بگیرم پشیمون بشم:n27:
هنوز نمیدونم کیفیت ساخت کدوم بالاتره یا کیفیت کیبورد کدوم بهتره
خودتون اگه کار کنین بهتر متوجه میشین
از کسانی که دارن پرسوجو کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.