مشاهده نسخه کامل
: آموزش Zbrush لطفا کمکم کنید.
Mojtaba_anima
22-12-2013, 12:11
سلام دوستان چند وقتی هست که دارم با زیدبراش کار می کنم و می خوام که از پایه شروع کنم.
دنبال یک سری آموزش پایه ایی خوب می گردم کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون میشم.
منتظرتان هستم با تشکر از همه.
سلام
اگه تازه می خوای شروع کنی اول کتاب بخر تا مقدمات و مفاهیم شو یاد بگیری بعدا می تونی از اموزش های توی نت هم استفاده کنی
فهم زیبراش زمان می خواد و باید یواش یواش پیش بری چون همش اناتومی هست در واقع کار با قلمت باید هوب باشه همینطور قوه تصویر سازیت هم باید بسیار فعال باشه من خودم چون دارم تمرین میکنم میگم
Mojtaba_anima
22-12-2013, 14:48
ایول دمت گرم نکته های خیلی خوبی رو نشانه گذاری کردید تشکر
من از کتابهای مقدماتی شروع کردم و چند کتابی هم که توی همین سایت بود رو گرفنم و خوندم
یک چیزهایی گیرم امد خیلی خوب بود
حالا می خواستم که توی کار کمی حرفه ای برم دنبال آموزش های ویدیویی می گشتم
بازم تشکر ازتون منتظر کمکهای بی کران شما عزیزان هستم.
با تشکر
سلام مجدد
شما نقاشیتون خوبه؟
چون معمولا کسانی که توی اسکچ زدن استعداد دارن میرن سراغ زیبراش
من خودم تازه دارم از رو Pdf ها و کتاب ها تمرین میکنم ضمنا قلم نوری هم از واجبات این کار هست با ماوس مشکل هست
یه محموعه اموزشی هم توی نت تبلیع میکنن من چند تاشو دیدم خوبناونا رو هم داشته باشی بد نیست تو 18 تا دی وی دی هست فک کنم
ضمن اینکه یه رمز موفقیت بهت بدم اینه که برای ساخت هر موضوعی تا حرص نخوری نتیجه ای عایدت نمیشه!
یعنی اگه می خوای ماهیگیر خوبی بشی همون اول دنبال ازون برون باش !:n02:
موفق باشی
Mojtaba_anima
22-12-2013, 19:36
سلام (حس) عزیز دمت گرم خداییش برای راهنمایی هایی که می کنی تشکر زیاد.
خوبه کمی معلومات در باره خودم بدم بد نیست.(البته ما خاک پای همه هستیم)
من خودم چند تقریبا2سالی هست که با مایا و افتر دارم کارمیکنم و تازه گیا زدم توی کار جلوهای ویژه
اما (هنر اصلی من انیمیشن هست)و دوست دارم که در این زمینه پیشرفت کنم.و برای بعضی از حکاکیها یا رئال در اووردن جسمی نیاز به زیدبراش داشتم
برای همین گفتم بهتره در کنار این نرم افزارها کمی هم روی زیبراش مانور بدم.تا بتونم کمی به کارم زیبایی بدم.
حالا مشکل من این هم هست که من داخل ایران نیستم که بتونم پستی رو سفارش بدم گفتم اگر بشه از لینکها و سایتهای دیگه اگه بشه دانلود کنم بهتره
منتظر نظرات گلت هستم عزیز موفق باشیی.
angel7animation
27-12-2013, 19:28
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
:n01::n01::n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.