مشاهده نسخه کامل
: ترکیدن همه خازن های جامد کارت گرافیک
دروود
یک کارت گرافیک خازن های Solid دارم که یک روز فهیمدم کل خازن ها ترکیدند با هم دیگه!!جی فورس 8500 هست
میگویند از پاور هست اما اینکه برق رو مستقیم از پاور نمیگیره
تامین کننده برق این کارت گرافیک اسلات مادربورد هست، اگر پاور نوسان شدید برق داشته باید اول مادربورد رو مشکل دار که نه کارت گرافیک
پاور از نوع در پیتی معمولی هست اما مادربورد گیگا هست
نه همچین چیزی نیست دوست من پاور مشکل داشته باشه میتونه به گرافیک آسیب بزنه حتی اگر برق به گرافیک وصل نباشه
یک علت از پاور است یک علت هم میتونه از گرما و حرارت زیاد باشه که در طول زمان اینکار را کرده
یک علت هم میتونه از سوختگی در یک قسمت برد باشه که داره جریان میکشه
گرافیک قبلیم 3 تا از خازن هاش ترکیده بود ,علتشم گرمای زیادی بود
نه همچین چیزی نیست دوست من پاور مشکل داشته باشه میتونه به گرافیک آسیب بزنه حتی اگر برق به گرافیک وصل نباشه
یک علت از پاور است یک علت هم میتونه از گرما و حرارت زیاد باشه که در طول زمان اینکار را کرده
یک علت هم میتونه از سوختگی در یک قسمت برد باشه که داره جریان میکشه
درود
با این سیستم کار سنگین نمیشده و دماش زیاد بالا نمیرفته از این مورد مطمئن هستم.اگر گرما باشه همه با هم؟ من فکر نمیکنم خازن نوع جامد در اثر گرما همه با هم بترکند.
پاور برق رو میده مادربورد و از صافی های مادربورد رد میشه بعد به گرافیک میرسه نتیجه میگیریم باید خازن های مادربورد خراب میشد اول تا گرافیک
K!ng of th3 K!ngs
22-12-2013, 12:39
پاور برق رو میده مادربورد و از صافی های مادربورد رد میشه بعد به گرافیک میرسه نتیجه میگیریم باید خازن های مادربورد خراب میشد اول تا گرافیک
دوست عزیز ظرفیت و توان و کلا قدرت خازن های مختلف با هم فرق دارن دلیل نمیشه چون از اونجا رد شده و نترکیده به خاظر پاور نباشه
درود
با این سیستم کار سنگین نمیشده و دماش زیاد بالا نمیرفته از این مورد مطمئن هستم.اگر گرما باشه همه با هم؟ من فکر نمیکنم خازن نوع جامد در اثر گرما همه با هم بترکند.
نه دوست من همیشه اینطوری نیست که اول مین خراب باید بشه بعد گرافیک گرافیک از خط نارنجی یعنی 3.3 و.لت بیشتر استفاده میکنه مدارتغذیه مین از خط 12 ولت استفاده میکنه
همونطور که گفتم علاوه بر پاور اگه گرما نباشه میتونه از اتصال کوتاه یا سوختگی روی یک قسمت برد گرافیک باشه که اون اتصال باعث کشیدن جریان میشه و خازن ها میترکن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.