مشاهده نسخه کامل
: برترین بازیهای 2013 - برترین هر ژانر - برترین بازی نقش آفرینی
بــرتــریــن بــازیهــای 2013
برترین هر ژانر
برترین بازی نقش آفرینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shadowrun Returns
PC
سازنده: Harebrained Schemes
ناشر: Harebrained Schemes
Diablo III
Xbox 360 / PlayStation 3
سازنده:
Blizzard Entertainment
ناشر:
Blizzard Entertainment
Fire Emblem: Awakening
3DS
سازنده: Intelligent Systems
ناشر: Nintendo
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
PlayStation 3
سازنده:
Level-5 & Studio Ghibli
ناشر:
Namco Bandai
Baldur's Gate II: Enhanced Edition
PC
سازنده: Overhaul Games
ناشر: Atari
امسال اگه کنسول های دستی رو فاکتور بگیریم، نقش آفرینی سال واقعا آرومی رو داشت، در عوض در سال آینده با بازگشت گرالت و نسخه سوم و نهایی ویچر جبران می کنیم:n02:
اگه بخوام بین عنوان هایی که امسال تجربه کردم در نظر بگیرم به Shadowrun Returns رای میدم.
بازگشت Shadowrun با اون فضای سایبرپانکی خاص خودش بعد از سال ها از معدود نقاط مثبت نقش آفرینی های امسال PC بود.
اما گزینه ای که بهش رای دادم Ni No Kuni هست، گرچه تجربم در حد تریلرها، نقدها و نمایش های پراکنده بازی هست، اما شناخت خوبی ازش دارم و دیر یا زود از نزدیک تجربش می کنم!
میشه گفت اولین عنوانی که تونسته فضای کارهای میازاکی در دنیای انیمه های جالب و پر رمز و راز میازاکی و استودیو Ghibli رو اونجوری که شایسته هست به قالب بازی در بیاره و واقعا موفق عمل کرده.
امسال اگه کنسول های دستی رو فاکتور بگیریم، نقش آفرینی سال واقعا آرومی رو داشت، در عوض در سال آینده با بازگشت گرالت و نسخه سوم و نهایی ویچر جبران می کنیم:n02:
اگه بخوام بین عنوان هایی که امسال تجربه کردم در نظر بگیرم به Shadowrun Returns رای میدم.
بازگشت Shadowrun با اون فضای سایبرپانکی خاص خودش بعد از سال ها از معدود نقاط مثبت نقش آفرینی های امسال PC بود.
اما گزینه ای که بهش رای دادم Ni No Kuni هست، گرچه تجربم در حد تریلرها، نقدها و نمایش های پراکنده بازی هست، اما شناخت خوبی ازش دارم و دیر یا زود از نزدیک تجربش می کنم!
میشه گفت اولین عنوانی که تونسته فضای کارهای میازاکی در دنیای انیمه های جالب و پر رمز و راز میازاکی و استودیو Ghibli رو اونجوری که شایسته هست به قالب بازی در بیاره و واقعا موفق عمل کرده.
دقیقا!
مثل خودم من که هیچ کدوم اینها رو اصلا بازی نکردم:دی
البته هیچ کدومش به غیر از DIABLO که کلا چیز مالی نیست اونم که هم که خود من به خاطر سبک گیم پلی بازی طرفش نرفتم و همچنین این قفلDRM خیلی از ایرانیها رو از این بازی محروم کرد و به خاطر همین برخلاف دنیا نتونست توی ایران خیلی سر و صدا کنه!!
البته اصولا به نظر من یکی یه بازی نقش آفرینی در کنار داستان خوب باید گیم پلی اکشن وعالی هم داشته باشه تا بتونه گیمر رو جذب کنه وگرنه داستان هر چه قدر هم غنی باشه به نظر من بدون گیم پلی اکشن عالی نمی تونه یه بازی رو خیلی بالا بکشه!!
دقیقا!
مثل خودم من که هیچ کدوم اینها رو اصلا بازی نکردم:دی
البته هیچ کدومش به غیر از DIABLO که کلا چیز مالی نیست اونم که هم که خود من به خاطر سبک گیم پلی بازی طرفش نرفتم و همچنین این قفلDRM خیلی از ایرانیها رو از این بازی محروم کرد و به خاطر همین برخلاف دنیا نتونست توی ایران خیلی سر و صدا کنه!!
رای Diablo رو که سال قبل به صندوق انداختیم:n02:
درسته برای نقش آفرینی کلاسیک سال خوبی نبود، اما عنوان هایی که روی 3DS داشتیم مثل Fire Emblem و یکی دو عنوان دیگه که توی لیست نیاوردیم، یا JRPG مثل Ni no Kuni عنوان های واقعا تاپی هستن.
+
از همین الان میشه گفت سال دیگه نقش آفرینی از قوی ترین ژانرها هست و رقابت سختی داریم بین Witcher 3, Dark Souls 2, Dragon Age: Inquisition و یکی دو عنوان کوچکتر.
vahidgame
01-01-2014, 22:18
امسال اون چنان سال خوبی برای این سبک نبود
تقریبا هر یکی در میون سال خوب برای این سبک میشه!
امیدوارم سال دیگه سال بهتری باشه که به احتمال زیاد با همین چند عنوان مشخصه شده هم تا حدودی معلومه ، یه فال اوت هم آنونس بشه دیگه منفجر میشه :دی
با تمام احترام به نظرم نقش آفرینی غربی یه چیز دیگست و اون JRPG به درد خود همون شرقی ها می خوره :دی
امسال اون چنان سال خوبی برای این سبک نبود
تقریبا هر یکی در میون سال خوب برای این سبک میشه!
امیدوارم سال دیگه سال بهتری باشه که به احتمال زیاد با همین چند عنوان مشخصه شده هم تا حدودی معلومه ، یه فال اوت هم آنونس بشه دیگه منفجر میشه :دی
با تمام احترام به نظرم نقش آفرینی غربی یه چیز دیگست و اون JRPG به درد خود همون شرقی ها می خوره :دی
:n24:
vahidgame
02-01-2014, 21:42
:n24:
آقا من اشتباه کردم :دی
نقش آفرینی ژاپنی و نقش آفرینی نوبتی و کلا هر چی از این قبیله رو برین خیلی خوبه به خصوص نینوی فلان :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.